Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Cutting Edge with special guest : The Rock Нед 16 Авг - 7:13
В импровизираното студио на Едж може да стане наистина разгорещено, тъй като между него и Скалата има доста напрежение в последните седмици. Докъде ще докарат шоуто, остава да разберем.
Love New User
Заглавие: Re: Cutting Edge with special guest : The Rock Нед 16 Авг - 23:10
Ladies and gentlemen please welcome,from Toronto,Ontario,Canada, he is The Rated-R Superstar ... EDGEEEEEEEEEEE.
Tazz:Това със сигурност ще е най-отегчаващото нещо ,което ще трябва да изтърпим тази прекрасна вечер.Този мрънкалник си има даже и свое собствено шоу ,защо не дадат на някой който повече заслужава ,а пак ще трябва да търпим размисли и страсти 2 часа за неговото величие? Styles:Не съм сигурен какво ни предстои тази вечер ,колега но погледни физиономията му,ухилен е до уши и явно е готов да прекара една забавна вечер с госта си,който без да иска преби миналата седмица в Маднес и се надяваме да не видим тази вечер в инвалидна количка. Tazz:Едва ли този кучи син е направил каквото и да е на любимецът на народа Роки,който всички очакваме с нетърпение да срита задника на това гнусно влечуго.
Styles:Е,колега не знам дали го искаш или не обаче Едж вече е почти на ринга и е готов да говори ,макар че някои не са готови да го чуят ,но явно всички ще сме подложени на това мъчение докато към него не се присъедини и специалният му гост за тази вечер. Tazz:Да,аз го очаквам с нетърпение ,а сега обаче Острието грабна микрофона и явно ще трябва да го чуем.
Love New User
Заглавие: Re: Cutting Edge with special guest : The Rock Нед 16 Авг - 23:52
- Добър вечер на НЕВЕРОЯТНИТЕЕЕЕЕ ФЕНОВЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА ,за който разбира се не давам и пет пари ,добър вечер и на тази изключително шумна и дразнеща публика тази вечер,страхотни сте моля ви замълчете.Тази вечер отново всички светлини ще са насочени към мен,защото никой в тази федерация не по-добър от мен ,дори и шампионат ви ,който изчезна безследно и въобще не е никакъв шампион ,но като заговорих за никаквици това ме навежда на мисълта за госта ми тази вечер,един пълен жалкар,който от цялата си кариера тук е постигнал едно голямо НИЩО,който имаше наглостта да ме нападне в миналото шоу ,но по-късно вечерта си плати не мислите ли?Тогава още доказах ,кой е по-добрият ,но нека преминем нататък и за момент оставим любимецът ви ,който очакваме след малко,с огромно нетърпение.Та така ..
- Драги мой любими зрители нека ви припомня ,че аз съм единствената категоризирана звезда ,която TNWG е имала,таланта който имам в себе си не е случайност ,тренирам за да стигна до тук вече повече от 10 години ,но казвам ви аз ще докажа ,че съм най-добрият тук ,като за начало ще се справя с този паразит,който счита себе си за величие и за бог на TNWG,но е време някой да му покаже от къде изгрява слънцето и този човек ще е не кой да е ами аз,но понеже би трябвало да сме дипломатични тази вечер в моето ,повтарям моето шоу мисля ,че е време да поканим нашия гост,но вие съгласни ли сте с това?Разбира се ,защо изобщо питах.ДАМИИИ И ГОСПОДА ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЛАЙНО НА TNWG ЛЮБИМЕЦЪТ НА ПУБЛИКАТА ,ЕДИНСТВЕНИЯ И НЕПОВТОРИМ - THE ROCKK.
Loverboy The People's Champion
Location : Miami, Florida Join date : 30.03.2015 Posts : 717 Age : 1024
Заглавие: Re: Cutting Edge with special guest : The Rock Пон 17 Авг - 14:14
IF YOU SME-E-E-E-ELL..
WHAT THE ROCK.. IS.. COOKING
Announcer:Please welcome, from Miami, Florida, weighting at 260 lb, standing in 6 ft 5, "The People's Champion", "The Great One", "The Most Electrifying Man in All of Entertainment" - THE-E-E-E.. RO-O-O-OCK!!!
Tazz: Ето го и Скалата публиката ще се взриви, а Острието седи гордо с усмивка на лицето в ринга. Joey: Но Скалата идва с нацупена физиономия. Ето вече стигна до ринга.
Tazz: Ето вече влиза в ринга гледайки лошо Острието а той само седи с усмивка. Joey: Сега таунтва и взима микрофон. Мисля че ще стане опасно, доста опасно да си край тях.
Да видим какво ще каже.
Loverboy The People's Champion
Location : Miami, Florida Join date : 30.03.2015 Posts : 717 Age : 1024
Заглавие: Re: Cutting Edge with special guest : The Rock Пон 17 Авг - 14:42
The Rock:Слушай сега Острие. Самият ти сравнение с мен си едно нищо. Мислиш си, че можеш да говориш така за Скалата и той да не направи нищо? Явно много си се объркал. Слушай сега това тук е моят ринг. И ако си мислиш, че ще идваш тук да говориш разни неща за Скалата ще ти се размине то тогава много се бъркаш. Слушай сега имахме мач и то дори беше главният мач за вечерта. Сигурно даже не сигурно ами щях да те спукам от тупаници и шамари. Но ти като най-големият смешник дойде и ме нападна. Но няма да се измъкнеш така Острие. Ще поне още един мач. Ето тук на този ринг ще те пречукам! Ще изхвърчиш долу извън ринга. А аз ще стоя гордо изправен и ще те нападна пак, и пак, и пак и така докато не те унищожа. Разбираш ли ме Острие?
Но ти сигурно си мислиш, че ще можеш да ме победиш и да ме набиеш? Така ли е ? Чакай, чакай ако искаш пробвай се още сега! Или просто си се уплашил и ще стоиш там хайде ела и покажи на какво си способен шибан кучи сине! Давай хайде ето ме нали ме искаше.
Tazz: Скалата хвърли микрофона. Чака Острието да направи нещо. А той вдига микрофона. Edge:Слушай ти си пълен идиот Скала. Така ли се прави. Идваш тук и ме предизвикваш на битка? The Rock:"Скалата се усмихва и си вдига микрофона" Ти не можеш да го направиш нямаш тази смелост. Ти си нищо. Едно Голямо нищо това си ти. Мислиш си, че можеш да го направиш, но всъщност не можеш. Но аз няма да чакам а ще те пречукам дори още сега! Това че не го правя е само заради едно нещо. Да ще те нараня, но няма да мога да те премажа защото ще дойде екипът и дори кечистите на TNWG за да ни спрат. За това ще изчакам подходящия момент. Разбираш ли какво казва Скалата чуваш ли ме смешнико?
Бум Острието удря силен шамар на Скалата право в лицето. Скалата само се усмихва. Ето, че хвърля микрофона и прави неговото пунч сомбо, но обаче с 10 удара в лицето на Острието. Той отива на въжетата и пада извън ринга. Скалата го премаза само с голи ръце.
Tazz: Лол Роки му разказа играта а сега се навежда и взима микрофона. The Rock:Слушай Острие. Скалата ше ти скъса задника на Revenge 2015! Ще се видим на турнира и то в мач с стълби. Joey: Това ще е един страхотен мач наистина страхотно! Мач със стълби как му хрумна супер! Останете с нас.
Sponsored content
Заглавие: Re: Cutting Edge with special guest : The Rock