Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.

Go down 
+2
Legit Champ
Teller
6 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 Empty19/4/2015, 02:33

Ей Джей побеснява след като разбира,че Пейдж отново успя да се измъкне от загубата.Лий атакува Пейдж като и забива шамари,претендентката минава бързо под последното въже на ринга и започва да крещи. Лий също слиза отвъд ринга,но Пейдж я очаква.От масата на коментаторите не остана много,а двете диви продължават да се раздават на максимум.Феновете в залата са затаили дъх и очакват следващия ход от страна на някоя от двете.Ето че Пейдж напада Лий,като забива главата й в коментаторската маса,след което я забива и в ринга.Ей Джей успява да се измъкне от ръцете на Пейдж,но не за дълго.Двете диви отново се качват на ринга,Лий лази безпомощно и се опитва да се изправи,но Пейдж я очаква с невероятен ритник,който зашеметява напълно шампионката.Пейдж дърпа Ей Джей към въжетата и прави опит за Mutiples Knee On Face обаче Лий излиза хитра и болкира хода на Пейдж.Британката слиза извън ринга отново,този път леко зашеметена,а Ей Джей я следва.Лий също минава от другата страна на въжетата,но вместо да слезне тя забива ритник в главата на Пейдж,но това не успява да повали претендентката.Лий се засилва отново,но този път Пейдж болкира и хваща кръка на Ей Джей.Лий е върху Пейдж,британката е готова за нещо голямо.Пейдж се засилва към барикадите и-и-и-и-ииии ПЕЙДЖ ЗАБИ ГЛАВАТА НА ШАМПИОНКАТА В БАРИКАДИТЕ !!!
4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 13
 Феновете са на крака и не могат да повярват какво туко що се случи със тяхната шампионка.Пейдж забива още няколко удара на Лий и подскчайки точно като самата Ей Джей,Пейдж се връща на ринга иии чака отброяването на рефера.Пейдж започва да подскача около ринга,но тя няма да остави да вземе победата така. 3 .....  4 .... Съдията продължава да брои,а Ей Джей е неподвижна.Британката обаче слиза и помага на Лий да се качи отново на ринга.Из цялата тази омраза около шампионския колан все пак между тези две момичета има огромен респект и достойнство.Пейдж тотално разгромява Лий,но все пак иска да си спечели честно победата като я тушира пред хилядите зрители в залата.Лий е на пода а Пейдж отново се приближава към нея.И-и-и-и британката за пореден път тази вечер подлага опонентката си с headbutt-ове.
4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 14
Пейдж с усмивка на лицето си се изправя,но тя не е свършила.Претендетката захваща главата на Лий,но дали шампионката ще се предаде от този захват?Публиката скандира името на шампионката.Тя събира сили и се изправя,но Пейдж действа бързо и забива Лий отново в пода на ринга.Пейдж за втори път ще пробва Mutiples Knee On Face на шампионката,но дали този опит ще е успешен?Британката забива колената си в лицето на Лий успешно този път.Пейдж влачи Лий към въжетата.Двете диви започват да се катерят по тях.Става интересно.Лий започва да забожда удари към претендентката й за златото и се опитва да се измъкне от това ,което и готви британката.УАУ!Лий взима надмощие.Пейдж е на ръба на силите си.Британката едвам,едвам се държи за въжетата.Ей Джей се усмихва към Пейдж и я блъска.Британката пада жестоко на пода на ринга.Каква постъпка само от страна на шампионката.Погледнете!Ей Джей вече е на третото въже готова да скочи от него.Дали ще го направи.Пейдж се изправя и вижда Ей Джей.Лий скача и-и-и-иии ПЕЙДЖ СЕ ОТМЕСТИ.Лий се размаза на пода на ринга.Пейдж все още е зашеметена от падането,а съдията вече е на 4 ............... 5 ........ Пейдж се изправя първа.Тя хваща Лий и я прекарва под въжетата,за да стигне до ринга,а съдията спира да отброява.Публиката отново усвирква Пейдж и тя се вбесява и се разсейва.През това време Лий от някъде събира последните си сили и напада Пейдж в гръб.Пейдж пада на пода,а Ей Джей се засилва от въжетата.И-и-и това беше мощен ритник в главата на Пейдж.Шампионката незабавно опитва туш. 1 .................... Пейдж моментално се повдига.Лий не може да повярва на очите си.Как забога успя тов момиче да се повдигне?Ей Джей изправя Пейдж и опитва да направи захвата си за предаване,но НЕ Пейдж я отлъсква.Британката се засилва от въжетата и-и-и-и Super Kick за шампионката на дивите.Пейдж с усмивка на лице изправи Лий след този унищожителен ритник и подготвя шампионката за Paige Turner.НООООООООО,ЛИЙ УСПЯВА ДА БОЛКИРА И-И-И-ИИИИ ШАМПИОНКАТА НАПРАВИ THE BLACK WIDOW НА БРИТАНКАТА!!!Феновете вече полудяват дали Пейдж ще се предаде?ПЕЙДЖ УСПЯВ Д ПРОМЪКНЕ РЪКАТА СИ И ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ХАВАТА!!!Но какво ли е намислила сега претендентката за титлата?ПЕЙДЖ ХВАЩА ЛИЙ И-И-И-ИИИ ТОВА Е  RAMPAIGE!!ПЕЙДЖ НАПРАВИ ЗАВЪРШВАЩИЯ СИ ХОД НА ШАМПИОНКАТА ТУКО ЩО!!!
4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 15
Сега Пейдж издърпва Лий в средата на ринга,но преди опита за туш,Пейдж обикаля подскачаийки няколко секунди около шампионката.ТОВА Е КРАЯТ!Пейдж разгроми Ей Джей.Няма връщане назад.Лий е в безсъзнание.ПЕЙДЖ ВЕДНАГА ПРАВИ ОПИТ ЗА ТУШ. 1 ......... 2 ........ ЩЕ ИМАМЕ И НОВА ШАМПИОНКА НА ДИВИТЕ ИЛИ ЛИЙ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ЩЕ УСПЕЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ И ТОЗИ ПЪТ ??? Раменете на Лий са приковани към пода и по всичко личи,че това ще е края за шампионката ни!!  
Върнете се в началото Go down
Nikki Bella
Superstar
Superstar
Nikki Bella

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 Empty19/4/2015, 10:20

Тазз: Я почакайте малко! Това не е ли? Това е? Ники Бела? Какво прави тя тук?
Стайлс: Мисля, че има да ни каже нещо или по-точно на дивите в ринга.
Тазз: Да, но това все пак е мач за титлата, не може току-така да се появява.
Стайлс: Не и ако това не е Ники Бела. Да видим какво иска да каже.  

"Публиката не знае какво се случва и всички се чудят какво следва. Изведнъж, започва да звучи позната песен и Ники Бела се появява под рампата с микрофон в ръка, след което се спира, за да направи своето любимо движение и продължава напред към ринга. Ники се спира точно пред ринга и с микрофон в ръка започва да говори."

4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 Tumblr_ncc1kxYfH31saykaxo1_400

Ники Бела: Хей, хей, хей! Здравейте! Да, аз съм тук. Не очаквахте да ме видите нали? Всъщност и аз не очаквах да ви видя днес на ринга. Ха-ха. Ей-Джей Лий срещу Пейдж! Как звучи? Невероятно. Да, защото никой не успя да повярва, че точно вие спорите за тази титла. Да приемем, че някак едната е станала шампионка преди това, а другата претендентка по някакъв странен начин, след като аз изхвърлих половината от мелето и аз заслужавах най-много този мач. Добре, приемаме. Оп, чакайте малко! Мач ли казах? Ако не се лъжа аз тук мач не видях, както и зрителите дошли тук, както и тези пред екраните. Знаете ли какво видяхме всички ние? Па-ро-ди-я. Пародия! Ето защо този мач няма да продължи! Защото вие много говорите, много си вярвате, но истината е една. Аз заслужавам тази титла. Да направим кратко резюме на участничките искате ли? Така, да започнем с Ей-Джей, но да внимавам само да не ме нападне гаджето й. Всъщност двете й гаджета. Дори трите гаджета и няколкото бивши в ростера. Ха-ха. Достатъчно. Пейдж? И аз харесвам филмите с участието на Самара Морган, но не знаех, че може да я видя и във федерацията.  

Тазз: Не знам, но мисля, че Ники Бела йм лази по нервите и скоро ще ги подлуди.
Стайлс: Не ми се мисли как се чувства Пейдж, след като я нарекоха Самара Морган. Ха-ха, дори аз не мога да спра да се смея, а какво остава публиката.
Тазз: Виж, виж, има още.
Стайлс: Не се и съмнявам в Ники Бела, определено ще вгорчи мача.  

Ники Бела: Виж Пейдж, уважавам това, че се трудиш, за да успееш. Само, че успехът не винаги е положително нещо. И още нещо! "Welcome, to the Hell in the ring!"  

Тазз: О, Ники Бела току-що хвърли микрофона и се промуши на ринга през долното въже. Тя нападна директно Пейдж с Lou Thesz Press. Пейдж е на земята и се опитва да се измъкне. Сега все пак успя да избута Ники, но моментално получи лакът в лицето. Ники Бела се изправя и слага участничката в "Hell in the ring" в седнала позиция, след което се засилва във въжетата. Внимание и това е "One handed rolling neck snap".  
Стайлс: О, да! Определено звучи добре като честитка за победа, след мач. Ники Бела ще се опита да размаже Пейдж и това е ясно. А къде ли е Ей-Джей? Тя се измъкна от ринга, когато видя Ники Бела да напада съперничката й.
Тазз: Само погледни Ники Бела в очите. Толкова много говорят, че може да спрем да коментираме.  
Стайлс: Ти гледай в очите, а аз ще видя това защото току-що Ники Бела започна да изправя Пейдж, а тя от своя страна е доста изморена от мача преди малко, че едва ли ще може да се съпротивлява особено на Ники, особено след пердаха, който получи преди минута.  
Тазз: Какво прави? Засилва се във въжетата и прави Clothsline на замаяната, но държаща се накрака Пейдж.  
Стайлс: Няма ли кой да каже на Ники Бела да спре. Това става опасно. Ето сега отива при нея и започва да говори.  
Тазз: Какво ли казва?
Стайлс: Мисля, че каза, че това е началото.
Тазз: Какво? Стига бе!  
Стайлс: Виж, виж, Пейдж успя да нанесе удар макар и паднала на Ники Бела, но това май я ядоса още повече. Сега Ники изправи отново своята жертва в " Ад на ринга ", както казва самата тя и я засилва към обтегачите.  
Тазз: Британката току-що размаза гърба си. И не само размаза гърба си, но и илюзиите, че Ники Бела е новачка. Тя играе сякаш е тук от години. Сега Ники Бела застава в средата на ринга и вдига високо ръката си, след което се засилва и какво? Clothsline. А чернокоската се свлича и се опитва да излезе от ринга. Ники, обаче не мисли така и я хваща за крака, след което я издърпва в средата на ринга.  
Стайлс: Да се обзаложим ли какво следва?
Тазз: Мисля, че няма нужда, ясно е на всички.  
Стайлс: Не познахме за сега, защото Ники Бела реши отново да я засили към въжетата, но този път Пейдж се спира, за да избегне Clothsline, но какво става? Ники Бела хвана Пейдж и какво следва? Буум. Alabama Slam.

4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 NKL4l7

Тазз: Този "Ад на ринга", за който Ники Бела говори толкова много от няколко мача наред, явно наистина си струва. Подобно разбиване не сме виждали скоро. Само се замисли, играеш мач за титла, но ти се иска да не си играл, защото се оказваш в как беше да не го повтарям пак?
Стайлс: Кое?
Тазз: Ада на ринга. Ники Бела май направи това, за което дойде в този мач и със сигурност взе страха на двете диви преди да е разбрали какво става. Като казах двете диви Ей-Джей все още е извън ринга и гледа скрита. Ха-ха.

"Ники Бела вдига победоносно ръце към публиката и започва да събира овации. Другата част от феновете не могат да обелят и звук, след случилото се. Сега Ники Бела отново взима микрофон и започва да говори, докато Пейдж лежи на ринга безпомощно."  

4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 GaV1Zi

Ники Бела: Ако все още някой не е разбрал, ето това се нарича мач. И от сега нататък, всички, ама всички ще се съобразяват с мен и аз ще бъда от най-големите фактори в дивизията. Аз, Ники Бела!

Тазз: Ники Бела каза доста силни думи и определено даде да се разбере на Пейдж.  
Стайлс: Да, със сигурност от сега нататък всички ще имат страх от красавицата. Честно казано и мен ме хваща страх, като си помисля, че мога да получа целия й арсенал от хватки.  
Тазз: Гледай и записвай. Ники Бела решава да довъши Пейдж и я изправя, след което я качва на раменете си.  
Стайлс: Този път няма нужда от залози.
Тазз: Бууум! Финишър! Ники Бела се подигра Пейдж пред всички и показа, че май наистина е по-добра. Аз лично повярвах след видяното.

4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 TtV3u9

Стайлс: Кажи ми само, кой не повярва? Не мисля, че все още има такива в залата.  
Тазз: Ники Бела направи шоу, това не може да се спори. Да, но виж Ей-Джей май реши да се включи и да нападне Ники в гръб, след като изгледа представлението й. О, не! Ей-Джей получи лакът в лицето и сега внимание! Ники качва шампионката на раменете си и това е финишър!

4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 AtggCp

Стайлс: Ей-Джей можеше и да не крещи, докато бяга към Ники Бела, разбира се, ако не искаше да последва Пейдж. А, ако можех още сега ще дам колана на Ники Бела. Изкефи ме това момиче.

"Ники Бела спира на място и гледа към огромната видеостена, където започва нейната песен и видео. Да, тя е доволна от себе си и с горделива походка напуска ринга и се отправя към бакстейджа. Публиката все още не знае как да реагира, а тези, които осъзнават случилото се започват да скандират "Ники Бела, Ники Бела, Ники Бела".

Тазз: Видя ли? Май феновете си имат нова любимка. Просто влиза, размазва шампионката и си тръгна гордно с вдигната глава, както само тя самата си може.
Стайлс: Интересно ми е от тук нататък какво ще става. Забеляза ли как, докато се прибира се обръща към ринга и сочи към жертвата на …  
Тазз: "Ад на ринга"?
Стайлс: Красота! Само се заслушай в това, което казва!

Ники Бела: Аз съм шампионката! Тази титла ще бъде моя! Да, точно така, аз! Ники Бела!

4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 Tumblr_n5p9p7wDfS1r0qdnio1_250
Brie Bella
Superstar
Superstar
Brie Bella

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 Empty19/4/2015, 10:48

Докато Ники вървеше по рампата,сестра ѝ Бри се появи и я повали на земята с удари след което Ники се изправи и докато тя се изправяше Бри й залепи още един шамар.
4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 20jhjq8
След този шамар тя каза на Ники:
Какво по-дяволите си мислиш, че правиш?
Бри Бела обърна гръб на сестра си и тръгна към бакстейдж-а. Какъв финал на този мач!  
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP. - Page 2 Empty

4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP REMATCH - Paige (c-Madness) vs. Nikki Bella (Rampage)
» 4. Paige (c) vs. Nikki Bella vs. AJ Lee vs. Becky Lynch/Kelly Kelly - FATAL FOUR WAY - DIVAS CHAMPIONSHIP
» 5. DIVAS TITLE 'SUBMISSION' MATCH - Paige (c) vs. Sasha Banks
» 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH
» 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - AJ Lee (c) vs. Nikki Bella

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: PAIN VI-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: