Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: FOUR TIME IN A LIFETIME 14/4/2015, 21:46
Goldust vs. Bluedust
1. Goldust 2. Bluedust
Petio_da_pripada TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: FOUR TIME IN A LIFETIME 17/4/2015, 21:09
24 каратова картина представя: Една продукция на "Разбитите мечти" ГОООООЛДЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪСТ!
Ето го и него "The Prince Of Perversion" Goldust... 1x TNWG Hardcore Champion. Може би най-атрактивният шампион в историята на TNWG.
Joey Styles: Не отново този клоун... Tazz: Мълчи и се поклони пред величието му! Не се ли научи вече?
"The Prince Of Perversion" излиза под бурните освирквания на 60 000-те хиляди фенове на ст. Василе Левски. Въпреки всичко, Голдъст продължава плавно и спокойно към ринга с усмивка на лице. Голдъст влиза на тепиха с микрофон в ръка. Зачаква освиркванията да приключат и започва да говори:
- Дами и Господа... Днес сме се събрали на най-голямото кеч събитие в историята на този бизнес, а именно - PAIN! *Феновете аплодират за пръв път Голдъст от години насам*. Нямаше нужда да ви го напомням, но трябваше да започна някак си. Знаете ли чувствам се ужасно... отвратен съм и разочарован. Не мога да опиша с дума настроението си. TNWG влезе в страхотна форма през последните месеци, в ера... но това е вашето мнение. Моето е, че компанията влезна в толкова дълбока и тъмна ера, че няма измъкване *започват освирквания* Момент! Момент! Спрете! Може ли на най-голямото кеч събитие Голдъст да не е получил своя шанс за изява? Не получих мач за Хардкор титлата (титлата, която издигнах аз!) А, сега се бори някакъв идиот за нея... Не се боря за титлата на България, защото за нея се бият Мъртъвци. Не се бия за Световната титла, тъй като челните места са заети, от някакъв капитан на Каризма и не, не говоря за Миро от група Каризма. Нека да не забравим и човека който е напълно straight-edge, който "не е пушил, не е пил, не е взимал нарткотици", а според е просто лъжлив кретен *Мощна доза освирквания*. Дори не получих шанс за класиране за куфара, а ако имах такъв със сигурност щях да съм в мача и дори да го спечеля. Но поради идиотския буукинг в тази федерация, от тоталните кретени, които са заели главните постове, мислейки се за "разбиращи се" от това да се прави бизнес, те просто са решили да ме оставят извън "The Grandest Stage Of Them All". Което ме води до мисълта...
В залата гръмва позната музика...
Sir Superstar
Заглавие: Re: FOUR TIME IN A LIFETIME 18/4/2015, 12:25
Tazz:Стана ми горещо, колега! Стана ми горещо! Ето я принцесата на TNWG. Най-красивата от всичик, а именно Стефани Макмеян! Но какво прави тя тук? Какво ли ще ни каже?
Заместничката на Ерик Бишоф излиза под бурните овации на феновете. Тя е с микрофон в ръка и веднага го подкарва:
- Голдъст, Голдъст, Голдъст... Успокой се! Дишай дълбоко! Нека не си причиняваме главоболия един на друг и то на "The Grandest Stage Of Them All". Разбирам как се чувстваш... не, наистина, да бъдеш изкаран от match card-a, без дори получен шанс... Извиняваме се за тази грешка, но не е нужно да обиждаш нито мен, нито моя шеф. Знаеш ли, през последните седмици наблюдавах реакциите на всички фенове, на живо, по форумите, където и да е било. Интересното на нашата компания е, че ние винаги даваме това, което феновете искат... А те искаха шоу и за сега го получавате нали *МОЩНИ ОВАЦИИ*. Те обаче останаха разочаровани от твоя отказ за мач днес срещу Blue Meania или BlueDust. *МОЩНИ ОВАЦИИ ЗА BLUEDUST*. Ето, даже в момента подкрепят и потвърждават думите ми. Наистина ли искаш толкова много мач? Е, трябва да ти кажа - имаш го! И вече нямаш никакво право на отказ! Goldust vs. Bluedust - four time in a lifetime! *ФЕНОВЕТЕ ЩЕ СРУТЯТ СТАДИОНА ОТ ОВАЦИИ*. За да е по-интересно обаче в момента в главата ми се върти една идея... идея, която ще се хареса на всички тези фенове! Идея толкова добра, че ще счупи всички рекорди направени досега в TNWG. Идея, която ще превърне това издание на PAIN в най-доброто от всичките до момента! Дами и господа, вие ще имате възможността да изберете вида мач между Голдъст и Блудъст тази вечер! Ето и вашите опции между, които може да избирате...
- Tables match - Steel Cage Match
or...
- 2 out of 3 Falls Count Anywhere!!!
- E, Goldust... приготвяй се за твоя сблъсък, защото той е съвсем скоро!
Стефани напуска залата под бурните овации на феновете, а Голдъст остава изнервен на ринга, неможейки да повярва какво се случва.
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6893 Age : 26
Заглавие: Re: FOUR TIME IN A LIFETIME 18/4/2015, 14:08
Може да гласувате!
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
Petio_da_pripada TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: FOUR TIME IN A LIFETIME 18/4/2015, 14:33
Announcer:Ladies and Gentlemen the following contest will be a 2 out of 3 falls count anywhere match! FOUR TIME IN A LIFEEEEEEEEEEETIMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
24 каратова картина представя: Една продукция на "Разбитите мечти" ГОООООЛДЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪСТ!
Announcer:Introduce you first, from Hollywood, California, "The Prince Of Perversion", GOLDUUUUUUUUUUUUUUST!
Ето го и него! Напълно готов за тази битка. Без грам притеснение той излиза под бурните и мощни освирквания на фвновете. Минавайки по рампата с мисълта само и единствено за победата.
Goldust предава своето палто и перука на съдията извън ринга и започва да подскача на ринга, загрявайки за предстоящия си двубой!
Pete Apple Superstar
Заглавие: Re: FOUR TIME IN A LIFETIME 19/4/2015, 00:01
Светлините в залата угасват, а впоследствие започват да примигат...
Tazz:Дами и господа, той е тук, усещате ли го?!
Bluedust се показва на рампата, а феновете полудяват!
Той продължава да върви уверено към ринга, а Goldust го гледа със страшна ненавист.
Bluedust се качва на ринга и пуска най-мазната усмивка, която някога ще видите, след което се качва на обтегача и вдига ръцете си високо.
Tazz:Е, все пак Bluedust получи това, което си пожела. Но я почакайте...
Goldust се засилва с бясна скорост към Bluedust и го дърпа за краката, при което той пада болезнено върху сглобката. "The Prince of Perversion" излиза извън ринга и взима стола до announcer-а, след което се връща на тепиха... БРУТАЛЕН CHAIRSHOT В ГЪРБА НА BLUEDUST!!!
Tazz:КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИ GOLDUST?!
Bluedust се свлича надолу, а Goldust продължава да го налага със стола, забива няколко stomp-а и го изправя, наглася го на сглобката... SHATTERED DREAMS!
Залата всеки момент ще се срути от освирквания, а Goldust напуска ринга и взима микрофон.
Goldust:И ако все още не сте разбрали... НЯМА ДА ВИДИТЕ МАЧ! Нима сте толкова глупави, за да си помислите, че ще се съглася отново да се бия срещу този дебел изрод, а и на всичкото отгоре това да се случи на Pain?! Не, не сте познали - нито вие, нито Stephanie McMahon, нито никой!
Парамедици бягат към ринга с носилка, за да проверят състоянието на Bluedust, който почти не мърда.
Goldust:Писна ми от това да бъда "погребван". По дяволите, говорим за МЕН! Не трябва да се доказвам пред когото и да било, камоли пред вас, ш*бани олигофрени такива! Тук съм за да печеля титли, а не да си губя времето с този син откачалник, отново и отново, и отново, и отново... това няма да стане.
Goldust хвърля микрофона и се отправя зад кулисите, а по него даже хвърчат предмети от феновете. Bluedust бива изнесен на носилка, а Tazz е шокиран.
Tazz:Дами и господа, току-що може би видяхме най-разочароващото нещо в историята на TNWG...