Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match 14/4/2015, 21:34
Най-големият турнир на федерацията започва с едно унищожително меле между Леснар и Остин, което може би ще реши и съдбата на Световната титла. Победителят от този мач ще бъде новият претендент номер 1 за златото.
1. Brock Lesnar
2. Stone Cold
Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
Заглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match 17/4/2015, 20:52
#Lesnar the machine
Заглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match 17/4/2015, 20:53
#A look back
Последната промяна е направена от Got2HateU на 17/4/2015, 20:53; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match 17/4/2015, 20:53
J. Styles: E, не.. Това вече е прекалено, но пък какво откриване.. Tazz: Да-а точно така! Леснар излиза с atv-то на Остин, гърмящата змия едва ли ще му хареса това което вижда..
J. Styles: Леснар взривява залата с това появяване Tazz: Но пък в същото време погледни не са и малко хората, които не харесват това появяване.. J. Styles: Brock се качва на въжетата и прави абсолютно същият trade mark, какъвто по принцип Остин прави, а феновете започват да го освиркват още по-силно..
Tazz: Леснар слиза от въжетата и започва да загрява, чакайки Остин да се появи..
DakotaKaiCTRL TNW Hall of Famer
Location : Толбухин Join date : 17.05.2010 Posts : 3066 Age : 27
Заглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match 17/4/2015, 21:00
Nexus:Здравейте дами и господа! Тук сме коментатор 1.. и? Killzone:.. ДВОЙКАТА!! Nexus: Коментатор 2! Иначе, важното е колега.. сега да видим, в момента сме ''Болката 6, Две и Петнайста'' Ледения Стив Остин срещу Брок Леснар - Последния Оцелял! Killzone:Глей колко железа край ринга, направо такива парички ще си взема... Nexus:Кви парички? Killzone:Отивам на вторични! Nexus:На вторични, 10 лева килограма! Killzone:Ами 10, 10.. 10 по 10 прай.. 100 милиона! Ти ко искаш? Кур ли искаш?
Nexus:Така.. ''Болката 6'', много ме беше яд че не го намирах с хубаво качество но ето че всичко е точно и готово да го преведем! Killzone:Ах майко.. Рязания Гъз излиза на ринга, кво си мисли? Да не би да си е помислил, че има някакви шансове, нещо? Глей го само, направо как да не му тракниш един у челото? Nexus:Ледения се завърна наскоро да направи още пари.. не, че Леснар не е по същата причина в компанията. И двамата са алчни, скапани задници които лумтят за пари и титли, големия въпрос е.. кой? Кой кого!?
Killzone:Глей му плешивата тумба.. след малко ще бъде посинена от ебане, просто тоя дъртак си няма и малка представа какво му предстои. Nexus:Много бързаш да го отпишеш, колега. Ледения е легенда.. едно време всичко се въртеше около него, титлата все беше у него, все той ебеше пайнерите, все на него му духаха пайнерите... Killzone:Беше кото беше, в момента ни става за нищо! Ебах майка му ебах.. един път като не ставаш за един кур, цял живот си си същи!
Nexus:Глей го.. това е най-великия. Ясно ли ти е? Този мъж направи милиони и сега излиза тук да изкара още 2 по толкос! Killzone:Чист хазарт е всичко това... кой знае кви пари се трошат из публиката, ама аре. Няма да коментирам това, тук сме да преведем мача щото изглежда на тия шимпанзета от BTV-то не им се занимава! И така.. Ледения Стив срещу Брок Леснар - Последния Оцелял за главен претендент за Световната Титла! Кой кого? Това е въпроса за тази вечер!
Гост Гост
Заглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match 17/4/2015, 21:02
Начало на първия мач за вечерта.
Заглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match 17/4/2015, 21:11
И дълго очаквания момент на стъпи. Нито един от двамата не отделя поглед от другият.. Брок Леснар се усмихва на Леснар и тръгва с пълна ярост към него вдига го на рамото си и го забива в корнера, след което започва да му вкарва брутални spear-и в mid section-a. Виждаме само каква ярост прилага Леснар.. Ледения не може да диша, а Леснар не спира с копията. Все пак това е Last Man Standing мач и трябва да вземеш надмощието пръв, тъй като после много трудно може да се върнеш в мача след добре теглен пердах. Никой не може да отдели Леснар от Остин вече забива сигурно 15-то копие.. Paul Heyman е извън ринга и казва на Брок Леснар да забие suplex, изглежда The Conquerer ще го послуша.. Това е German Suplex! Brock става и започва да подскача в средата на ринга, а феновете са със смесени реакции. Остин се опитва да се изправи с помощта на гащите на Леснар, но на Брок не му се чака и го вдига сам.. Следва нов German Suplex! Леснар го вдига веднага и отново забива германски суплекс.. След това още един, после нарежда на съдията да отброява.. Рефера започва да отброява, а Леснар използва момента и се плъзва под долното въже.. Бърка под ринга и изкарва метален стол с 1 маса.. Отваря масата извън ринга и се връща вътре на бойното поле със стола, където съдията отброява Остин.. Виждаме, че Ледения се изправя на седмото отброяване.. Мача едва сега започва, а Остин вече не може да ходи.. Ето защо Brock Lesnar е наричан "The Beast Incarnate.." Брок тръгва към Остин да му забие стол в главата, но Ледения заляга.. Брок се обръща към него и бива ритнат с low blow! Остин опитва да забие набързо Stunner да си върне надмощието, но Леснар го контрира с belly-to-belly suplex! Нов суплекс за сметката на Брок.. Сега взема стола от земята и започва да го забива по цялото тяло на Ледения.. Paul Heyman мята trash can сред въжетата, а Брок няма да пропусне да се възползва.. Изправя Остин на крака и-и-и..
Spinebuster през TRASH CAN-A!
Майко мила.. Тялото на Остин мина през кофата като чели е 100 килограма... За такава сила става въпрос.. Брок се усмихва и веднага вдига Остин отново на крака засилва го към въжетата, а на връщане го посреща с ритник в стомаха веднага, след което му забива мощен лакът в муцуна и следва нов германски суплекс! Брок нарежда на съдията да отброява, а той няма какво друго да направи освен да започне с отброяването си.. Рефера е вече на 5, а Остин дори не помръдва.. Дали това ще е неговият край?.. 6...7.. Остин започва да мърда...8...9...Остин се претъркулва под долното въже и инстинктивно застава на крака какъв късмет изкара само.. Брок Леснар го подканва да се върне сред въжетата, но си личи, че Остин не си мечтае точно за това.. Paul Heyman отива до него и започва да го нарича загубеняк, а от дрезгавият глас на Пол, Остин се ядосва и го подгонва.. Хейман тръгва да бяга крещейки за помощ от Леснар.. Остин хвана Хейман! Но ето го спасителя на Пол.. Брок веднага слиза и забива clothesline на Ледения, който пада по гръб на пода. Брок вдига тялото на Остин и го засилва към металният кол, но Ледения контрира и обръща Леснар който няма разстояние за да се спре и целува кола! Най-накрая малко почивка за Ледения.. Брок се обръща и тръгва инстинктивно към Остин, който го посреща с clothesline! Погледни само Леснар толкова е здрав, че дори не помръдна след този clothesline, а Остин остана определено изненадан.. Опитва да му забие още един clothesline, но Брок го рита пръв в корема, след което го дърпа към коментаторската маса и да видим какво ще последва...
SUPLEX ПРЕЗ КОМЕНТАТОРСКАТА МАСА!
Пореден Suplex, а междувременно съдията започва със своето отброяване..
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match 17/4/2015, 21:15
1.... 2....... 3.........
Леснър явно не иска мача да приключва. Той изправя Ледения и го зашива в преградите, какво животно!
DakotaKaiCTRL TNW Hall of Famer
Location : Толбухин Join date : 17.05.2010 Posts : 3066 Age : 27
Заглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match 17/4/2015, 21:30
Nexus:Чайка фарма. Killzone:За пари уа.. Nexus:Тва е... Killzone:Тая дума не си ли га чувал? Nexus:САКАТИ ИЗРОДИ!! Killzone:Млъкна уа.. и аз съм сакат! Ти обиждаш мене, знаиш ли тъс работа!??? Nexus:А, чакай.. чакай. Имам един поздрав към тебе. Слушай ся.. майка и син! Обаче сина е сакат, във количка, в инвалидна количка. И майка му намерела такъв крем за краката му за да се излекува и да почне да ходи. Killzone:Дай малко по-бързо, той мача ще вземе да свърши докато пробуташ тая история. Nexus:Той нека си свършва, аз да не съм тука да разправям мачове!? Те не си ли гледат мачовете? Мач кат мач.. гледат си го и толкова. Killzone:Давай.. продължавай с историята. Nexus:И вика, сине.. ще ти дам един крем. Killzone:Ще му даде.. един дърт кур ще му даде. Nexus:И утре можеш да ходиш и да си играеш с децата! Добре мамо, добре мамо. Той са намазал с крема, а майката се върнала на другия ден от работа и той още от вратата с количката: Мамо, мамо.. нищо не стана! И тя му вика: Ми честит първи април, САКАТО КОПЕЛЕ!!! Killzone:Това е най-тъпия виц който съм чувал и направи клипа още по-тъп. Сакато копеле.. тая майка. Аз нали ти казах, че майката е луда!? Тя точно тая майка, сега е в Болярово да лапа путките на някаква друга от цистити. Nexus:МАЙКОООО... МАЙКО... Killzone:Аз ти казвам каквото съм видял, не казвам чи я.. как беше онова за? Правилното поведение? Как беше.. ауе остай тая работа тъка.. и-и-и-и -..
Nexus: Тоя рязания, плешив гъз размазва Леснар в стълбите. Чудя се защо ли? Аз не виждам някакъв особен смисъл от всичко това.. всички знаем, че Леснар бие Остин.. защо обаче продължаваме да коментираме? Killzone:Тоя педерас Леснар, диша ли изобщо? Остай тая работа.. и-и-и-и, ти наблюдавай по-внимателно мача. Nexus:Екадей уе.. това беше, ''Аириш Уил'' в стълбити! В стълбити беше, нали? Чакай уа.. на това как му викаха баш уе, не е баш тъй както го описах!? Killzone: Еби му майката, важното е да не е без нищо! Не знам, сега хората ни са смеят. Уж коментираме пък нищо не знайме... Nexus:Карай.. ши караме на импровизация! Който може, да седне и да си коментира. Killzone: Чакай ся, мисля си кво беше туй? Ама, то отдавна свърши.. тъй като гледам, Остин таман забива главата на Леснар в масата сега го обкачва.. кво ли ше прай? Ши го ебе ли?
Nexus:Сетех са как беше онуй уе.. КАРАМЕЛИЗИРАНА приятелю!! Killzone:Стига глупости, откакто този велик мач е започнал. Аз не съм казал нито приятелче, нито кур, нито мади нищо не съм казал.. а, в момента ти подронваш моя авторитет към хората! Бъди по-нормален! Курова главо, трябва да си по-така.. трябва да си... Nexus:.. КУРВЕНШТРАСЕ!!! Killzone: Курвенштраса... Nexus:Да го духати всичкити, кур да ва тракне в челото! Killzone:Кур да ва тракне, това е нов виц! Така, и да видим Леснар забива главата си в тази на Остин и така го маха от себе си. За ко го хвана? И аз не знам... ОПА.. Къде го удари? Не видях... Леко, саблен удар.. виж, че това го знам! Макар, че карам на импровизация само. Така.. Nexus: Начело с великия ни премиер! Killzone:А, премиер... премиера, президента, всичките. Значи цялото, само като видиш кой на управлява и знаиш ко ши стане. Значи с тия данаци, със тия работи след 10 години ще се борим за 1 баничка! Б-А-Н-И-Ч-К-А!!! Nexus:Ква баничка? ЗА ЕДНА ШЕПА - ФАСУЛИ!!! Killzone:СЛУШАЙ!! Слушай моите пророчества, вече не си медиум. Аз съм медиума! Не знам как дарбата ти се прехвърли към мене, може би когато ти го наврях? Обаче... Nexus:Или обратното? Killzone:Не.. това е невъзможно! Той влиза, но не излиза.
Nexus:Тука ся някакви ритници у тъпата, празнярска глава. Едно пълно пародиране ако питаш мен.. ама това е кеча! Killzone:Ни знам, ама Ледения направо убива Леснар.. съдията не може да го спре! Nexus:Заеби тъпия мач, слушай една гатанка! Той влиза, НО НЕ ИЗЛИЗА.. ЩО Е ТО? Killzone:Мокар кур!? Тъпия съдията започва отброяването: 1.....2..... и така нататък, и така нататък.. дали Плешивия ще вземе мача?
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match 17/4/2015, 21:32