Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton - special guest refferee : The Rock
2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
3. Degeneration-X vs. The Undertaker and Bray Wyatt
4. Seth Rollins vs. Chris Jericho
Гост Гост
Заглавие: Re: ROAD TO PAIN 2015 15/3/2015, 20:44
Промото е добавено, както и пълният кард с мачове. Можете да давате прогнози, а постера очаквайте до 2-3 дни.
Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
Заглавие: Re: ROAD TO PAIN 2015 15/3/2015, 21:11
MATCH CARD (FULL AND CONFIRMED) : ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match - Dean Ambrose 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton - special guest refferee : The Rock - Randy Orton 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James - AJ Lee 3. Degeneration-X vs. The Undertaker and Bray Wyatt - Taker & Wyatt с помощта на останалите от Синовете на анархията. 4. Seth Rollins vs. Chris Jericho - ..
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: ROAD TO PAIN 2015 16/3/2015, 01:11
ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match - Не знам, но пожелавам успех и на двамата!
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton - The Rock вече не е рефер, а колкото до победителят.. ВАЙПЪР УДРЯ, ВАЙПЪР МАЧКА!!!
2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James - Не знам, но успех и на двете!
3. Degeneration-X vs. The Undertaker and Bray Wyatt - DEGENERATION-X!!!
4. Seth Rollins vs. Chris Jericho - Сет Ролинс, но не мисля, че Джерико ще се даде лесно или изобщо ще бъде победен!
Последната промяна е направена от ThE_ViPeR на 21/3/2015, 12:54; мнението е било променяно общо 2 пъти
Nikki Bella Superstar
Location : Scottsdale, Arizona, United States Join date : 13.03.2015 Posts : 352
Заглавие: Re: ROAD TO PAIN 2015 16/3/2015, 01:16
- Е, Ники Бела е при нас да даде своите прогнози. Би ли споделила с нас Ники Бела?
- Според мен лично Амброуз ще спечели титлата, а в Българския шампионат Роман Рейнс. Нямам съмнение в победата на Мики Джеймс в Дивас, а Уаят би трябвало също да вземе титла. Ролинс и Джерико... по-скоро Джерико. Това е моето мнение! Благодаря!
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
Заглавие: Re: ROAD TO PAIN 2015 16/3/2015, 06:56
Хубаво е, че се активизирахте да пишете коментари, както старите златни времена, но бъдете малко по-обширни...
ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match - Мисля, че пича със Си Ем Пънк ще се справи на нужното ниво, което наблюдавахме докато Викторов играеше с Пънк. Умно решение е това враждата да се продължи след като Пънк бе взет от друг, иначе щеше да бъде голямо мазало. Така или иначе, според мен Дийн Амброуз ще си тръгне с колана, Duky ми се вижда млад за WHC, но кой знае може да има някаква изненада, която да ни шокира...
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton - special guest refferee : The Rock - Враждата между двамата е много разгорещена, а на всичкото отгоре титлата е заложена, което ги нахъсва и двамата да играят на 100 %. И двамата играят на едно ниво и е трудно да се определи кой е по-добрият. Залагам на Ренди Ортън да вземе титлата!
2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James - Mickie James.
3. Degeneration-X vs. The Undertaker and Bray Wyatt - Също една от най-добрите вражди в момента. Очаквам "Синовете на Анархията" да напправят ДХ на пух и прах. Победа за моите хора!
4. Seth Rollins vs. Chris Jericho - И Руслан и Косьо ми говориха колко много да очакваме от тази вражда. За пръв път ги виждам да са толкова надъхани да играят в е-фед от много време, даже може би никога не съм ги виждал така... Смятам, че мача ще свърши DRAW заради нивото на което са и двамата.
Очертава се добро ППВ, въпреки че няма да има Royal Rumble мач, което си е един отчайващ факт, но ще го преживеем. Успех на всички!
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
Последната промяна е направена от Geor4 на 17/3/2015, 23:10; мнението е било променяно общо 1 път
KiNg_SiZe Superstar
Location : БОлгария. Join date : 30.05.2014 Posts : 666 Age : 24
Заглавие: Re: ROAD TO PAIN 2015 16/3/2015, 13:44
ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match-Залагам за Дийн Амброус защото, както казва адаша по горе Duky е все още млад за тази титла но все пак не е изключено че и той може да я вземе. 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton-Рендал бие тука! 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James-За Ей Джей 3. Degeneration-X vs. The Undertaker and Bray Wyatt-Разбира се че залагам за братята!SONS OF ANARCHY !!! 4. Seth Rollins vs. Chris Jericho-Тук вече решението е трудно.И двамата са много големи играчи.Така че залагам на принципа,който бие,бие .
Spoiler:
Ако има възможност уредете ми мач,какъвто и да е . Искам да защитавам титлата си !
FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2299 Age : 31
Заглавие: Re: ROAD TO PAIN 2015 16/3/2015, 16:20
Update: Добавен е постера! Enjoy.
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
Teller #BlackLivesMatter
Location : Miami, Florida, U.S. Join date : 06.07.2011 Posts : 1216 Age : 25
Заглавие: Re: ROAD TO PAIN 2015 16/3/2015, 17:31
MATCH CARD (FULL AND CONFIRMED) : ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match - Dean Ambrose 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton - special guest refferee : The Rock - Roman Reigns 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James - AJ Lee 3. Degeneration-X vs. The Undertaker and Bray Wyatt - Bray Wyatt and The Undertaker 4. Seth Rollins vs. Chris Jericho - Draw
Dimarata TNW British Champion
Заглавие: Re: ROAD TO PAIN 2015 16/3/2015, 19:50
MATCH CARD (FULL AND CONFIRMED) : ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Dean Ambrose (c) vs. CM Punk - Ambulance Match - Dean Ambrose 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton - special guest refferee : The Rock - Roman Reigns 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James - AJ Lee 3. Degeneration-X vs. The Undertaker and Bray Wyatt - Bray Wyatt and The Undertaker 4. Seth Rollins vs. Chris Jericho - Seth Rollins