Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

PAIN V (2014)

Go down 
+9
Dimarata
GOAT
Sashundera
50 d@lL4$
Daniels-4-Ever
The Undi22-1
Ge6aaa
Asesino
Teller
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

PAIN V (2014) - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: PAIN V (2014)   PAIN V (2014) - Page 3 Empty21/3/2014, 21:45

Невероятно промо и постер. Трябва да благодарим за труда по техничната част, защото той не е маловажен.
Като цяло направихме доста силни шоута преди турнира и build-up-ът беше стабилен. Очаквам страшно добър турнир. Резултатът е непредсказуем, понеже няма човек, който да не играе на ниво. Лично на мен ще ми е най-интересно да видя развитието т.е края на враждата на Майкълс и Тейкър. И двамата "израстнаха" много, ако мога така да се изразя. За куфарчето е ясно,че борбата ще е жестока. В мача участват едни от най-нахъсаните играчи. Мисля,че до един момент Едж и Крисчън ще си играят в тийм, но дали РВД и Амброуз ще сформират такъв - ще видим. Гереро срещу Джерико - и двамата имат големи шансове за победа, ако се хванат сериозно да пишат качествени постове. Все пак си мисля,че Еди ще надделее, но това в областта единствено на интуиция. За Хардкор титлата не знам какъв ще бъде "наплива", надявам се да имаме достоен шампион. Батиста срещу Дел Рио - може би най-слабо развитата вражда, но ще се радвам да компенсират с мача. За титлата в тежка категория няма спор,че ще е епично и който и да си тръгне като победител, едва ли ще има съмнение, че си е заслужил шампионския пояс.

По мед да ни върви турнира дано .. Very Happy
Върнете се в началото Go down
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN V (2014)   PAIN V (2014) - Page 3 Empty26/3/2014, 21:34

Най-сетне оправих кашата която стана с Main Eventa! Затова реших да открия вече коментарите, като ще дам един за мачовете, дано не си пиша сам.

TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP:
CM Punk (C) vs. The Rock
PAIN V (2014) - Page 3 E4LtEO7
Въпреки нещастието, което сполетя този великолепен, признат от Geor4 за класика мач, с няколко дена закъснение успях да го оправя и сега изглежда по-добре. Разбира се не е каквото беше, но за сметка на това се постарах и опитах да компенсирам като напиша по-дълги и по-качествени постове. Изчетете го ако не сте, заслужава си. Викторов се представи чудесно.

Get The Suitcase Match:
Dean Ambrose vs. Edge vs. Christian vs. RVD vs. ???
PAIN V (2014) - Page 3 ObURF0X
Супер се получи, добре играха всички. Палец нагоре.

TNWG EVOLUTION CHAMPIONSHIP:
Batista (c) vs. Alberto Del Rio
PAIN V (2014) - Page 3 XJncljw
Стабилен мач, Батиста определено игра тука по-добре отколкото някога че играе в реалния живот у WWE. Иконката на ПоколениСериозно, хареса ми също така и играта на laiok s (гого) Дел Рио, СИИ!

ONE ON ONE MATCH:
Eddie Guerrero vs. Chris Jericho
PAIN V (2014) - Page 3 TXFcugQ
Добър мач на Бай Баев, определено тази негова изява на Pain беше по-силна от миналогодишната, браво.

TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP:
BATTLE ROYAL
PAIN V (2014) - Page 3 WUTJMcH
ТРИФОНООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООв! Немаше хора за този мач, но все пак беше измислен добре, честито на б0 д@л@с.

Hell In A Cell MATCH:
The Undertaker vs. Shawn Michaels
PAIN V (2014) - Page 3 KE1e9oC
Очаквах с много интерес този мач и ми хареса. Двамата като за "новаци" се представиха чудесно и ще стават все по-добре ако феда се задържи още.

Турнира се получи добре, не беше много голям, но повечето неща се поучиха както си трябва. С факта че сме единствения останал E-Fed в България, това доста прилично шоу като за най-голямото на годината. Евала на всички!
http://ifyousmell.com/
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN V (2014)   PAIN V (2014) - Page 3 Empty28/3/2014, 17:47

Много добър 5-ти Pain. Всички мачове ми харесаха, шоуто беше огромно. Много се радвам, че враждата между Тейкър и Майкълс се получи толкова добре, доказаха, че може да се прави хубава non-title вражда, още веднъж - много добре. Радвам се, че Ривера взе GTC, да го използва внимателно, според мен обаче той е сигурен WHC, честито. Мейн Евента открадна шоуто, невероятна класика, може би вторият най-добър PAIN ME, честито на Скалата!
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN V (2014)   PAIN V (2014) - Page 3 Empty29/3/2014, 13:55

Як Pain, всички играха добре, страхотно ME, честито на Скалата
Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN V (2014)   PAIN V (2014) - Page 3 Empty29/3/2014, 13:58

Аз ще говоря по общо за турнира. Всичко беше много яко и всички се представиха страхотно. Това беше едно от най-добрите PPV-та на който съм играл. Честито на Скалата и от мен !
DakotaKaiCTRL
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
DakotaKaiCTRL

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN V (2014)   PAIN V (2014) - Page 3 Empty29/3/2014, 14:03

Честито на Пънк, че успя да си запази титлата!
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN V (2014)   PAIN V (2014) - Page 3 Empty29/3/2014, 14:07

Много слаба игра от страна на всички, освен моята. Мисля, че се справих на едно блестящо ниво и нито един боклук от тоя форум не може да ми стъпи на малкият пръст. По-скапан главен мач през целият си живот не бях гледал. Откраднах шоуто с играта си и с желанието си.

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
iMMORTAL!

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN V (2014)   PAIN V (2014) - Page 3 Empty29/3/2014, 14:54

Като за начало, ще почна от постера и промото. Постера е много як, не знам кой го е правил, но определено си е свършил работата добре! Промото е добро, песента също ми хареса. Мачовете бяха добре, играчите се справиха добре и показаха желание. Jericho vs Guerrero беше интересен мач. Въпреки всичко, не ми харесва факта, че някой играе с мъртви кечисти, някак ми е тъпо... Не съм изненадан, че победи Jericho. Той се представи много добре и не стави място за съмнение, че ще победи. Будалас победи Беноа, не съм изненадан и тук. Тоя мач си беше чиста некрофилия, както първия, но в първия поне имаше класа и беше интересно... Мача за куфарчето беше добър, много добър. Ambrose (Rivero) се потруди и го взе заслужено, добро решение от страна на реферите! Alberto vs Batista си беше интересно и добро мачле, заслужена победа за del Rio, с тея постове може да стане и world champion... И на последно място, не по важност, а по ред и на първо по качество и драма. Главния мач на вечерта, между "The Great One" The Rock и "The Best In The World" CM Punk. Мача беше адски добър, докато го четях, ми се искаше това да е реалния мач между тях, а не онзи от Royal Rumble 2013. PPV-то беше много добро, имам дребни забележки, като участието на Guerrero и Benoit, но останало си беше супер. Браво на всички!
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN V (2014)   PAIN V (2014) - Page 3 Empty29/3/2014, 23:11

TNWG EVOLUTION CHAMPIONSHIP: Batista (c) vs. Alberto Del Rio - Изкефи ме мръсната игра от страна на "Дел Го-Го", както и удара с чепика върху Грухтиста. Силна игра направи ЛАЙЧО с неговите "олд-скуул" постове. Крайно време е някой да вдъхне живот на тази UD титла. Майната му на Whatever. Този тип беше едно от най-големите недоразумения, случвали се в този е-фед. Евала на Младен за заместването на Косьовеца.

Eddie Guerrero vs. Chris Jericho -
Този мач беше....що-годе добър.... но смея да кажа, че почти от всички останали, този мач имаше поне някакъв build, което може би и го направи толкова свеж. БОГ ДА ПРОСТИ Еди Герреро и честито на Баев за победата. Не, че беше ясно кой ще спечели тук, но Баев се постара достатъчно, за да си заслужи spotlight-a.

TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP: Battle Royal
- ЖАЛКО подобие на Battle Royale. Тук от самото начало не се знаеше какво ще стане и кой ще излезе краен победител. Може би Бо Даллас спечели само, защото нямаше други участници, които и да му стъпят на малкия пръст. И все пак, той предизвика мощен pop с неговото представяне, което му гарантира спечелването на Hardcore титлата.

GET THE SUITCASE MATCH: Dean Ambrose vs. Edge vs. Christian vs. RVD - Всички в този мач бяхме еднакво надъхани да вземем куфарчето. Искам да похваля всеки друг (без Мариян), че се появиха на този мач и също така за добрата им игра. Разбира се, нещата щяха да бъдат различни, ако бяхме 5-ма, и не че се хваля, но моето ниво беше съвсем различно от това на останалите, така че дори и с един повече, пак щях да бъда победител.

HELL IN A CELL MATCH: Shawn Michaels vs. The Undertaker - Лично съм доста голям фен на враждата между тези двамата и ми хареса промото, което поднесоха преди този мач, заради което искам да ги похваля. Доста добро представяне от HBK, но също така и от Тейкъра. Шон Майкълс играе силно, на така и не успя да победи Undertaker-а на "the greatest stage of them all". Честито на Undertaker-a за win-a, който успя да запише на Pain!

ME : TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: CM Punk (c) vs. The Rock - Искам да кажа, че Main Event-a ми направи много яко впечатление в началото, и че Сашо се представи много силно с доста добри постове, но след това изгубих интерес, когато той БУКВАЛНО усра нещата и изтри цялата тема, поради което трябваше да я пост-ваме на ново. Надявам се Sasho да си е взел поуката и се радвам, че въпреки всичко, успя да възобнови щетите, които сам нанесе. Иначе мача беше солиден, нямам други оплаквания.

PAIN V (2014) - Page 3 Cbncpl7

Spoiler:
http://sashundera.homo.com
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN V (2014)   PAIN V (2014) - Page 3 Empty

PAIN V (2014)
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» ROAD TO PAIN 2014
» TNWG HALLOWEEN HAVOC 2014 - 25.10.2014
» The Opening of Breaking Down 2014.
» Breaking Down (2014)
» TLC 2014 PREDICTIONS

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2014-
Идете на: