|
| PAIN V (2014) | |
|
+9Dimarata GOAT Sashundera 50 d@lL4$ Daniels-4-Ever The Undi22-1 Ge6aaa Asesino Teller 13 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Re: PAIN V (2014) 21/3/2014, 21:45 | |
| Невероятно промо и постер. Трябва да благодарим за труда по техничната част, защото той не е маловажен. Като цяло направихме доста силни шоута преди турнира и build-up-ът беше стабилен. Очаквам страшно добър турнир. Резултатът е непредсказуем, понеже няма човек, който да не играе на ниво. Лично на мен ще ми е най-интересно да видя развитието т.е края на враждата на Майкълс и Тейкър. И двамата "израстнаха" много, ако мога така да се изразя. За куфарчето е ясно,че борбата ще е жестока. В мача участват едни от най-нахъсаните играчи. Мисля,че до един момент Едж и Крисчън ще си играят в тийм, но дали РВД и Амброуз ще сформират такъв - ще видим. Гереро срещу Джерико - и двамата имат големи шансове за победа, ако се хванат сериозно да пишат качествени постове. Все пак си мисля,че Еди ще надделее, но това в областта единствено на интуиция. За Хардкор титлата не знам какъв ще бъде "наплива", надявам се да имаме достоен шампион. Батиста срещу Дел Рио - може би най-слабо развитата вражда, но ще се радвам да компенсират с мача. За титлата в тежка категория няма спор,че ще е епично и който и да си тръгне като победител, едва ли ще има съмнение, че си е заслужил шампионския пояс.
По мед да ни върви турнира дано .. |
| | | Sashundera TNW Hall of Famer
Location : Bulgaria,Sofia Join date : 22.05.2010 Posts : 1449 Age : 27
| Заглавие: Re: PAIN V (2014) 26/3/2014, 21:34 | |
| Най-сетне оправих кашата която стана с Main Eventa! Затова реших да открия вече коментарите, като ще дам един за мачовете, дано не си пиша сам.
TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: CM Punk (C) vs. The Rock Въпреки нещастието, което сполетя този великолепен, признат от Geor4 за класика мач, с няколко дена закъснение успях да го оправя и сега изглежда по-добре. Разбира се не е каквото беше, но за сметка на това се постарах и опитах да компенсирам като напиша по-дълги и по-качествени постове. Изчетете го ако не сте, заслужава си. Викторов се представи чудесно. Get The Suitcase Match: Dean Ambrose vs. Edge vs. Christian vs. RVD vs. ??? Супер се получи, добре играха всички. Палец нагоре. TNWG EVOLUTION CHAMPIONSHIP: Batista (c) vs. Alberto Del Rio Стабилен мач, Батиста определено игра тука по-добре отколкото някога че играе в реалния живот у WWE. Сериозно, хареса ми също така и играта на laiok s (гого) Дел Рио, СИИ! ONE ON ONE MATCH: Eddie Guerrero vs. Chris Jericho Добър мач на Бай Баев, определено тази негова изява на Pain беше по-силна от миналогодишната, браво. TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP: BATTLE ROYAL ТРИФОНООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООв! Немаше хора за този мач, но все пак беше измислен добре, честито на б0 д@л@с. Hell In A Cell MATCH: The Undertaker vs. Shawn Michaels Очаквах с много интерес този мач и ми хареса. Двамата като за "новаци" се представиха чудесно и ще стават все по-добре ако феда се задържи още.
Турнира се получи добре, не беше много голям, но повечето неща се поучиха както си трябва. С факта че сме единствения останал E-Fed в България, това доста прилично шоу като за най-голямото на годината. Евала на всички! | |
| | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: PAIN V (2014) 28/3/2014, 17:47 | |
| Много добър 5-ти Pain. Всички мачове ми харесаха, шоуто беше огромно. Много се радвам, че враждата между Тейкър и Майкълс се получи толкова добре, доказаха, че може да се прави хубава non-title вражда, още веднъж - много добре. Радвам се, че Ривера взе GTC, да го използва внимателно, според мен обаче той е сигурен WHC, честито. Мейн Евента открадна шоуто, невероятна класика, може би вторият най-добър PAIN ME, честито на Скалата! | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: PAIN V (2014) 29/3/2014, 13:55 | |
| Як Pain, всички играха добре, страхотно ME, честито на Скалата |
| | | Dimarata TNW British Champion
| Заглавие: Re: PAIN V (2014) 29/3/2014, 13:58 | |
| Аз ще говоря по общо за турнира. Всичко беше много яко и всички се представиха страхотно. Това беше едно от най-добрите PPV-та на който съм играл. Честито на Скалата и от мен ! | |
| | | DakotaKaiCTRL TNW Hall of Famer
Location : Толбухин Join date : 17.05.2010 Posts : 3066 Age : 27
| Заглавие: Re: PAIN V (2014) 29/3/2014, 14:03 | |
| Честито на Пънк, че успя да си запази титлата! | |
| | | Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
| Заглавие: Re: PAIN V (2014) 29/3/2014, 14:07 | |
| Много слаба игра от страна на всички, освен моята. Мисля, че се справих на едно блестящо ниво и нито един боклук от тоя форум не може да ми стъпи на малкият пръст. По-скапан главен мач през целият си живот не бях гледал. Откраднах шоуто с играта си и с желанието си. ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| | | iMMORTAL! TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: PAIN V (2014) 29/3/2014, 14:54 | |
| Като за начало, ще почна от постера и промото. Постера е много як, не знам кой го е правил, но определено си е свършил работата добре! Промото е добро, песента също ми хареса. Мачовете бяха добре, играчите се справиха добре и показаха желание. Jericho vs Guerrero беше интересен мач. Въпреки всичко, не ми харесва факта, че някой играе с мъртви кечисти, някак ми е тъпо... Не съм изненадан, че победи Jericho. Той се представи много добре и не стави място за съмнение, че ще победи. Будалас победи Беноа, не съм изненадан и тук. Тоя мач си беше чиста некрофилия, както първия, но в първия поне имаше класа и беше интересно... Мача за куфарчето беше добър, много добър. Ambrose (Rivero) се потруди и го взе заслужено, добро решение от страна на реферите! Alberto vs Batista си беше интересно и добро мачле, заслужена победа за del Rio, с тея постове може да стане и world champion... И на последно място, не по важност, а по ред и на първо по качество и драма. Главния мач на вечерта, между "The Great One" The Rock и "The Best In The World" CM Punk. Мача беше адски добър, докато го четях, ми се искаше това да е реалния мач между тях, а не онзи от Royal Rumble 2013. PPV-то беше много добро, имам дребни забележки, като участието на Guerrero и Benoit, но останало си беше супер. Браво на всички! | |
| | | FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2299 Age : 31
| Заглавие: Re: PAIN V (2014) 29/3/2014, 23:11 | |
| TNWG EVOLUTION CHAMPIONSHIP: Batista (c) vs. Alberto Del Rio - Изкефи ме мръсната игра от страна на "Дел Го-Го", както и удара с чепика върху Грухтиста. Силна игра направи ЛАЙЧО с неговите "олд-скуул" постове. Крайно време е някой да вдъхне живот на тази UD титла. Майната му на Whatever. Този тип беше едно от най-големите недоразумения, случвали се в този е-фед. Евала на Младен за заместването на Косьовеца.
Eddie Guerrero vs. Chris Jericho - Този мач беше....що-годе добър.... но смея да кажа, че почти от всички останали, този мач имаше поне някакъв build, което може би и го направи толкова свеж. БОГ ДА ПРОСТИ Еди Герреро и честито на Баев за победата. Не, че беше ясно кой ще спечели тук, но Баев се постара достатъчно, за да си заслужи spotlight-a.
TNWG HARDCORE CHAMPIONSHIP: Battle Royal - ЖАЛКО подобие на Battle Royale. Тук от самото начало не се знаеше какво ще стане и кой ще излезе краен победител. Може би Бо Даллас спечели само, защото нямаше други участници, които и да му стъпят на малкия пръст. И все пак, той предизвика мощен pop с неговото представяне, което му гарантира спечелването на Hardcore титлата.
GET THE SUITCASE MATCH: Dean Ambrose vs. Edge vs. Christian vs. RVD - Всички в този мач бяхме еднакво надъхани да вземем куфарчето. Искам да похваля всеки друг (без Мариян), че се появиха на този мач и също така за добрата им игра. Разбира се, нещата щяха да бъдат различни, ако бяхме 5-ма, и не че се хваля, но моето ниво беше съвсем различно от това на останалите, така че дори и с един повече, пак щях да бъда победител.
HELL IN A CELL MATCH: Shawn Michaels vs. The Undertaker - Лично съм доста голям фен на враждата между тези двамата и ми хареса промото, което поднесоха преди този мач, заради което искам да ги похваля. Доста добро представяне от HBK, но също така и от Тейкъра. Шон Майкълс играе силно, на така и не успя да победи Undertaker-а на "the greatest stage of them all". Честито на Undertaker-a за win-a, който успя да запише на Pain!
ME : TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: CM Punk (c) vs. The Rock - Искам да кажа, че Main Event-a ми направи много яко впечатление в началото, и че Сашо се представи много силно с доста добри постове, но след това изгубих интерес, когато той БУКВАЛНО усра нещата и изтри цялата тема, поради което трябваше да я пост-ваме на ново. Надявам се Sasho да си е взел поуката и се радвам, че въпреки всичко, успя да възобнови щетите, които сам нанесе. Иначе мача беше солиден, нямам други оплаквания. ___________________ #TeamSev- Spoiler:
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: PAIN V (2014) | |
| |
| | | | PAIN V (2014) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |