|
| TNWG PAIN IV (2013) | |
|
+4FreeRiver GOAT Don't cross Rhodes! Geor4 8 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) 25/4/2013, 21:25 | |
| Всички които мислят, че Фандано ще загуби... ДУХАЙТЕ МИ!!! | |
| | | Sashundera TNW Hall of Famer
Location : Bulgaria,Sofia Join date : 22.05.2010 Posts : 1449 Age : 27
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) 25/4/2013, 23:28 | |
| | |
| | | FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2302 Age : 31
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) 26/4/2013, 00:24 | |
| Между другото, само аз ли не одобрявам theme song-a на Pain IV? ___________________ #TeamSev- Spoiler:
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
| |
| | | Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6896 Age : 26
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) 28/4/2013, 11:02 | |
| РЕЗУЛТАТИ:
Jeff Jarrett def. William Regal
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Chris Jericho def. Brock Lesnar (c) in a NO HOLDS BARRED MATCH - NEW CHAMPION
Fandango def. Daniel Bryan
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock def. Dolph Ziggler (c) - NEW CHAMPION
Goldust def. Blue Meanie
Antonio Cesaro def. Shawn Michaels - N1 Contender for World Heavyweight Championship
BULGARIAN CHAMPIONSHIP: R-Truth (c) def. Carlito
ME: Christian def. AJ Styles Можете да коментирате ППВ-то. ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| | | Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) 28/4/2013, 11:52 | |
| Jeff Jarrett def. William Regal - Добър мач, горе/долу се стараха, но няма нищо общо с този от преди година! Тогава беше много по-добър, но все пак браво, че го изиграха и се постараха малко или много..
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Chris Jericho def. Brock Lesnar (c) in a NO HOLDS BARRED MATCH - NEW CHAMPION - Доволен съм, от победата си! Браво, на Rage отлично се представи, може да се каже мача на вечерта..
Fandango def. Daniel Bryan - Нищо особено, добро дебютче!
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock def. Dolph Ziggler (c) - NEW CHAMPION - НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ МАЧ, НАЙ-ВЕЛИКИЯ, НАЙ-УНИЩОЖИТЕЛНО БРУТАЛНИЯ! Шегувам се, разочарованието на вечерта поне за мен.. Goldust def. Blue Meanie - Извинявай Петьо.
Antonio Cesaro def. Shawn Michaels - N1 Contender for World Heavyweight Championship - Точно така трябваше да стане добър мач. Сезаро би Йес!
BULGARIAN CHAMPIONSHIP: R-Truth (c) def. Carlito - Мача който най много ме изненада, много ми хареса, браво и на двамата! ГГ, Ривер/Петьо.
ME: Christian def. AJ Styles - Достойно МЕ с достоен победител! Ясно ми е, че единия не е на кеф, след загубата си, но беше неизбежно, все някой щеше да се разсърди! Браво отлична игра, заслужен победител поне според мен. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) 28/4/2013, 11:55 | |
| THE FINAL SHOWDOWN: AJ Styles vs. Christian - Страхотен двубой видяхме, но според мен победата за laiok беше заслужена. Особено в последните 2 поста играта му беше по-качествена и заслужаваше да спечели. Честито! Един страхотен мач видяхме. TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock vs. Dolph Ziggler (c) - Тука мача не се разви както трябваше.. Not.Afraid заяви в последния момент че напуска, което беше жалко, според мен имаше голям шанс да седи тук и да спечели още титли, но все пак има работа, оценявам това. Честито на Сашо и го чакам на Destination War. TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP - NO DISQUALIFICATION MATCH: R-Truth (c) vs. Carlito - И тук беше двубоят супер, двамата бяха равностойни, но последният пост на Труф беше трепач. Честито на победителя, страхотен двубой. Евала и на двамата. UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Brock Lesnar (c) vs. Chris Jericho - Този двубой беше епичен! Беше според мен и по-добър от Me-то, което видяхме, и имаме нов шампион! Честито и сега ще видим към къде ще върви Rage.. Може би Re-Match? TWICE IN A LIFETIME - STREET FIGHT MATCH: Goldust vs. Bluedust - Този двубой беше на ниво, ама и двамата ги мързеше, можеше да направят мача по-добър. Честито на ГолГъз. SINGLES MATCH: Jeff Jarrett vs. William Regal - Страхотен двубой, Джеф отново показа страхотна игра както винаги, отново един от най-интересните двубои на турнира. Евала. N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - TRIPLE THREAT MATCH: Shawn Michaels vs. Randy Orton vs. Antonio Cesaro - Този двубой лично според мен стана разочарование.. Wizard прееба нещата, ако се беше появил, двубоя щеше да стане супер. Ама не, ся няма да се маха от админ мястото, закъдето пропиля най-големия турнир, а аз, закъдето не се явих на един проклет сегмент ме махате. Хубу.. Все пак съм доволен от победата си, и се надявам със Сашо да направим добър мач. SINGLES MATCH: Fandango vs. Daniel Bryan - Тук нещата бяха пределно ясни.. Знаех си, че Fandango ще бие, аз го знаех.. . Добър дебют. Страхотен турнир, 9/10 от мен. |
| | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) 28/4/2013, 11:59 | |
| Jeff Jarrett def. William Regal - Нищо особено, мач загрявка са ППВ-то.
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Chris Jericho def. Brock Lesnar (c) in a NO HOLDS BARRED MATCH - NEW CHAMPION - Хареса ми мача, даже мислех, че това ще бъде мача на вечерта, но уви, моят беше по-добър, искам да поздравя и двамата за добрата игра и да честитя първата титла на дългогодишния ми приятел - WhatEver. Заслужи си я, браво!
Fandango def. Daniel Bryan - Шампиона се изложи, но мисля, че моята игра беше на ниво. Аре Фандангойнгвайте.
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock def. Dolph Ziggler (c) - NEW CHAMPION - Настоявам този мач да бъде изтрит от архивите, ужасна игра и от двамата, ужасни гифчета на Зиглър големи колкото монитора ми, подигравка с WHC титлата, подигравка с най-големия турнир и подигравка с е-феда ктао цяло... Лично ще обжалвам този мач и неговото съществуване.
Goldust def. Blue Meanie - Мач ебавка, хареса ми. Страхотно завръщане на Пете!!!
Antonio Cesaro def. Shawn Michaels - N1 Contender for World Heavyweight Championship - Настоявам Магьосника да бъде санкциониран за не-появяването си. Хареса ми играта на Мерием, на следващото Пей Пър Вю, шамипон!
BULGARIAN CHAMPIONSHIP: R-Truth (c) def. Carlito - Хареса ми мача, двамата играха равностойно, ако аз бях рефер щеше да ми е много трудно, честито на победителя.
ME: Christian def. AJ Styles - Определено мача на вечерта. Радвам се, че Поколението ме подкрепи, бяхме доста равностойни, но извадих скрития си коз от последния ми пост. Браво и на двама ни, безпристрастен Уати и се радвам, че спечелих най-големия мач в историята, за мен значи много.
8/10 от мен, махам 2 точки заради лайняния WHC мач. | |
| | | DamonX TNW Hall of Famer
Location : Southampton,United Kingdom Join date : 02.08.2010 Posts : 1247 Age : 28
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) 28/4/2013, 12:15 | |
| Напускането ми беше обявено много преди Pain,но Geor4 ме помоли да остана до тогава...Аз ви казах,че няма да играя като хората,но като не разбирате от дума така става... | |
| | | FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2302 Age : 31
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) 28/4/2013, 12:22 | |
| Jeff Jarrett def. William Regal - Мачът не беше нищо особено, но все пак нещата не се получиха зле, имайки се предвид, че се игра ден преди турнира.
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Chris Jericho def. Brock Lesnar (c) in a NO HOLDS BARRED MATCH - NEW CHAMPION - Тук може би резултата се оказа доста изненадващ за някой потребители. Дори аз не знаех какво да очаквам. От качество - всичко беше върха. Честито на Крис Джерико за това, че успя да вземе Undesputed титлата от достоен противник като Леснар.
Fandango def. Daniel Bryan - Тук успях да предвидя победата на FaaaaaaaaaAAAAAAAANDDDAaaaaaaaaaaNGO~ и се радвам, че успя да спечели на своя дебют, на the greatest stage of them all~!
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock def. Dolph Ziggler (c) - NEW CHAMPION - Мачът беше повече от мизерен, не само от страна на качество, а и от начинът на игра. То се е видяло, че The Rock ще вземе титлата, след като Ziggler напусна федерацията. Общо взето - ПЪЛНА ПОМИЯ.
Goldust def. Blue Meanie - Тук нещата се получиха доста интересни. Само това мога да кажа. Жалко, че Chuck Taylor не можеше да си направи дебюта на това PPV ;(
Antonio Cesaro def. Shawn Michaels - N1 Contender for World Heavyweight Championship - Хареса ми, че поне Майкълс беше тук, и този мач поне успя да се проведе навреме. Надявам се скоро, Сезаро да вземе титлата следващия път, ако отново стане активен.
BULGARIAN CHAMPIONSHIP: R-Truth (c) def. Carlito - Мачът на вековете. Не обичам да се хваля много, но бих казал, че с Петьо обрахме рейтингите~!
ME: Christian def. AJ Styles - Main Event, като Main Event. Доста бързо свърши, обаче, за което искам да се вземе внимание следващия път. Поздравление на laiok, че доказа победата си, въпреки всичките вот-ове, които бяха за него! ___________________ #TeamSev- Spoiler:
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
| |
| | | Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6896 Age : 26
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) 28/4/2013, 12:25 | |
| Jeff Jarrett def. William Regal - Добър мач, добра игра. UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Chris Jericho def. Brock Lesnar (c) in a NO HOLDS BARRED MATCH - NEW CHAMPION - Страшен мач спретнаха, раздадоха се евала. Рейдж заслужаваше да направи поне една защита с титлата. Fandango def. Daniel Bryan - Глупав мач. WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock def. Dolph Ziggler (c) - NEW CHAMPION - Изключително разочароващ двубой. Единственото нещо, което ми хареса беше играта на Сашо, вижда се, че се връща към формата която имаше преди година Goldust def. Blue Meanie - Слаба работа Antonio Cesaro def. Shawn Michaels - N1 Contender for World Heavyweight Championship - Изключително тъпо! Вили заслужаваше да спечели и това е едно много глупаво решение на екипа. BULGARIAN CHAMPIONSHIP: R-Truth (c) def. Carlito - Много се раздадоха пичовете, направиха страшен мач. ME: Christian def. AJ Styles - Страхотен мач се получи. Ясен победител още отпреди да започне мача, но няма да коментирам ЯКО ППВ. ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013) | |
| |
| | | | TNWG PAIN IV (2013) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |