Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

TNWG PAIN IV (2013)

Go down 
+4
FreeRiver
GOAT
Don't cross Rhodes!
Geor4
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
GOAT
Founder
Founder
GOAT

TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty25/4/2013, 21:25

Всички които мислят, че Фандано ще загуби... ДУХАЙТЕ МИ!!! 🤡
Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty25/4/2013, 23:28

DA SHIELD!
http://ifyousmell.com/
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty26/4/2013, 00:24

Между другото, само аз ли не одобрявам theme song-a на Pain IV?

TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Cbncpl7

Spoiler:
http://sashundera.homo.com
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty28/4/2013, 11:02

РЕЗУЛТАТИ:

Jeff Jarrett def. William Regal

UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Chris Jericho def. Brock Lesnar (c) in a NO HOLDS BARRED MATCH - NEW CHAMPION

Fandango def. Daniel Bryan

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock def. Dolph Ziggler (c) - NEW CHAMPION

Goldust def. Blue Meanie

Antonio Cesaro def. Shawn Michaels - N1 Contender for World Heavyweight Championship

BULGARIAN CHAMPIONSHIP: R-Truth (c) def. Carlito

ME: Christian def. AJ Styles

Можете да коментирате ППВ-то.

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Don't cross Rhodes!
Mr. PAIN
Mr. PAIN
Don't cross Rhodes!

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty28/4/2013, 11:52

Jeff Jarrett def. William Regal - Добър мач, горе/долу се стараха, но няма нищо общо с този от преди година! Тогава беше много по-добър, но все пак браво, че го изиграха и се постараха малко или много..

UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Chris Jericho def. Brock Lesnar (c) in a NO HOLDS BARRED MATCH - NEW CHAMPION - Доволен съм, от победата си! Браво, на Rage отлично се представи, може да се каже мача на вечерта..

Fandango def. Daniel Bryan - Нищо особено, добро дебютче!

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock def. Dolph Ziggler (c) - NEW CHAMPION - НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ МАЧ, НАЙ-ВЕЛИКИЯ, НАЙ-УНИЩОЖИТЕЛНО БРУТАЛНИЯ! Шегувам се, разочарованието на вечерта поне за мен..

Goldust def. Blue Meanie - Извинявай Петьо.

Antonio Cesaro def. Shawn Michaels - N1 Contender for World Heavyweight Championship - Точно така трябваше да стане добър мач. Сезаро би Йес!

BULGARIAN CHAMPIONSHIP: R-Truth (c) def. Carlito - Мача който най много ме изненада, много ми хареса, браво и на двамата! ГГ, Ривер/Петьо.

ME: Christian def. AJ Styles - Достойно МЕ с достоен победител! Ясно ми е, че единия не е на кеф, след загубата си, но беше неизбежно, все някой щеше да се разсърди! Браво отлична игра, заслужен победител поне според мен.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty28/4/2013, 11:55

THE FINAL SHOWDOWN:
AJ Styles vs. Christian - Страхотен двубой видяхме, но според мен победата за laiok беше заслужена. Особено в последните 2 поста играта му беше по-качествена и заслужаваше да спечели. Честито! Един страхотен мач видяхме.

TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP:
The Rock vs. Dolph Ziggler (c) - Тука мача не се разви както трябваше.. Not.Afraid заяви в последния момент че напуска, което беше жалко, според мен имаше голям шанс да седи тук и да спечели още титли, но все пак има работа, оценявам това. Честито на Сашо и го чакам на Destination War.

TNWG BULGARIAN CHAMPIONSHIP - NO DISQUALIFICATION MATCH:
R-Truth (c) vs. Carlito - И тук беше двубоят супер, двамата бяха равностойни, но последният пост на Труф беше трепач. Честито на победителя, страхотен двубой. Евала и на двамата.

UNDISPUTED CHAMPIONSHIP:
Brock Lesnar (c) vs. Chris Jericho - Този двубой беше епичен! Беше според мен и по-добър от Me-то, което видяхме, и имаме нов шампион! Честито и сега ще видим към къде ще върви Rage.. Може би Re-Match?

TWICE IN A LIFETIME - STREET FIGHT MATCH:
Goldust vs. Bluedust - Този двубой беше на ниво, ама и двамата ги мързеше, можеше да направят мача по-добър. Честито на ГолГъз.

SINGLES MATCH:
Jeff Jarrett vs. William Regal - Страхотен двубой, Джеф отново показа страхотна игра както винаги, отново един от най-интересните двубои на турнира. Евала.

N1 CONTENDER FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - TRIPLE THREAT MATCH:
Shawn Michaels vs. Randy Orton vs. Antonio Cesaro - Този двубой лично според мен стана разочарование.. Wizard прееба нещата, ако се беше появил, двубоя щеше да стане супер. Ама не, ся няма да се маха от админ мястото, закъдето пропиля най-големия турнир, а аз, закъдето не се явих на един проклет сегмент ме махате. Хубу.. Все пак съм доволен от победата си, и се надявам със Сашо да направим добър мач.

SINGLES MATCH:
Fandango vs. Daniel Bryan - Тук нещата бяха пределно ясни.. Знаех си, че Fandango ще бие, аз го знаех.. Very Happy. Добър дебют.

Страхотен турнир, 9/10 от мен.
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty28/4/2013, 11:59

Jeff Jarrett def. William Regal - Нищо особено, мач загрявка са ППВ-то.

UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Chris Jericho def. Brock Lesnar (c) in a NO HOLDS BARRED MATCH - NEW CHAMPION - Хареса ми мача, даже мислех, че това ще бъде мача на вечерта, но уви, моят беше по-добър, искам да поздравя и двамата за добрата игра и да честитя първата титла на дългогодишния ми приятел - WhatEver. Заслужи си я, браво!

Fandango def. Daniel Bryan - Шампиона се изложи, но мисля, че моята игра беше на ниво. Аре Фандангойнгвайте.

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock def. Dolph Ziggler (c) - NEW CHAMPION - Настоявам този мач да бъде изтрит от архивите, ужасна игра и от двамата, ужасни гифчета на Зиглър големи колкото монитора ми, подигравка с WHC титлата, подигравка с най-големия турнир и подигравка с е-феда ктао цяло... Лично ще обжалвам този мач и неговото съществуване.

Goldust def. Blue Meanie - Мач ебавка, хареса ми. Страхотно завръщане на Пете!!!

Antonio Cesaro def. Shawn Michaels - N1 Contender for World Heavyweight Championship - Настоявам Магьосника да бъде санкциониран за не-появяването си. Хареса ми играта на Мерием, на следващото Пей Пър Вю, шамипон!

BULGARIAN CHAMPIONSHIP: R-Truth (c) def. Carlito - Хареса ми мача, двамата играха равностойно, ако аз бях рефер щеше да ми е много трудно, честито на победителя.

ME: Christian def. AJ Styles - Определено мача на вечерта. Радвам се, че Поколението ме подкрепи, бяхме доста равностойни, но извадих скрития си коз от последния ми пост. Браво и на двама ни, безпристрастен Уати и се радвам, че спечелих най-големия мач в историята, за мен значи много.

8/10 от мен, махам 2 точки заради лайняния WHC мач.
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty28/4/2013, 12:15

Напускането ми беше обявено много преди Pain,но Geor4 ме помоли да остана до тогава...Аз ви казах,че няма да играя като хората,но като не разбирате от дума така става...
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty28/4/2013, 12:22

Jeff Jarrett def. William Regal - Мачът не беше нищо особено, но все пак нещата не се получиха зле, имайки се предвид, че се игра ден преди турнира.

UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Chris Jericho def. Brock Lesnar (c) in a NO HOLDS BARRED MATCH - NEW CHAMPION - Тук може би резултата се оказа доста изненадващ за някой потребители. Дори аз не знаех какво да очаквам. От качество - всичко беше върха. Честито на Крис Джерико за това, че успя да вземе Undesputed титлата от достоен противник като Леснар.

Fandango def. Daniel Bryan - Тук успях да предвидя победата на FaaaaaaaaaAAAAAAAANDDDAaaaaaaaaaaNGO~ и се радвам, че успя да спечели на своя дебют, на the greatest stage of them all~!

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock def. Dolph Ziggler (c) - NEW CHAMPION - Мачът беше повече от мизерен, не само от страна на качество, а и от начинът на игра. То се е видяло, че The Rock ще вземе титлата, след като Ziggler напусна федерацията. Общо взето - ПЪЛНА ПОМИЯ.

Goldust def. Blue Meanie - Тук нещата се получиха доста интересни. Само това мога да кажа. Жалко, че Chuck Taylor не можеше да си направи дебюта на това PPV ;(

Antonio Cesaro def. Shawn Michaels - N1 Contender for World Heavyweight Championship - Хареса ми, че поне Майкълс беше тук, и този мач поне успя да се проведе навреме. Надявам се скоро, Сезаро да вземе титлата следващия път, ако отново стане активен.

BULGARIAN CHAMPIONSHIP: R-Truth (c) def. Carlito - Мачът на вековете. Не обичам да се хваля много, но бих казал, че с Петьо обрахме рейтингите~!

ME: Christian def. AJ Styles - Main Event, като Main Event. Доста бързо свърши, обаче, за което искам да се вземе внимание следващия път. Поздравление на laiok, че доказа победата си, въпреки всичките вот-ове, които бяха за него!

TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Cbncpl7

Spoiler:
http://sashundera.homo.com
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty28/4/2013, 12:25

Jeff Jarrett def. William Regal - Добър мач, добра игра.

UNDISPUTED CHAMPIONSHIP: Chris Jericho def. Brock Lesnar (c) in a NO HOLDS BARRED MATCH - NEW CHAMPION - Страшен мач спретнаха, раздадоха се евала. Рейдж заслужаваше да направи поне една защита с титлата.

Fandango def. Daniel Bryan - Глупав мач.

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP: The Rock def. Dolph Ziggler (c) - NEW CHAMPION - Изключително разочароващ двубой. Единственото нещо, което ми хареса беше играта на Сашо, вижда се, че се връща към формата която имаше преди година

Goldust def. Blue Meanie - Слаба работа

Antonio Cesaro def. Shawn Michaels - N1 Contender for World Heavyweight Championship - Изключително тъпо! Вили заслужаваше да спечели и това е едно много глупаво решение на екипа.

BULGARIAN CHAMPIONSHIP: R-Truth (c) def. Carlito - Много се раздадоха пичовете, направиха страшен мач.

ME: Christian def. AJ Styles - Страхотен мач се получи. Ясен победител още отпреди да започне мача, но няма да коментирам Wink

ЯКО ППВ.

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG PAIN IV (2013)   TNWG PAIN IV (2013) - Page 2 Empty

TNWG PAIN IV (2013)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» TNWG ROAD TO PAIN 2013
»  Пресконференция преди PAIN IV 2013
» TNWG Last Man Standing 2013
» TNWG SLAMMY AWARDS 2013
» TNWG Cage Of The Violence 2013

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2013-
Идете на: