Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

WWE Extreme Rules 2012

Go down 
+4
Rage
Geor4
Petioo09
hedshot
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Geor4
Administrator
Administrator

WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012   WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty30/4/2012, 11:01

Изказвам си мнението мой човек Wink Турнира беше доста добър, главния мач със страхотно скапан край. Мача между Шеймъс и Даниел Браян беше стабилен и се радвам за новата шампионка при Дивите.

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

ПисанеЗаглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012   WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty30/4/2012, 11:59

Нима мнението ти граничи със селските псувни, на които си свикнал?
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012   WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty30/4/2012, 12:23

Абе турнира си беше много добър. Имаще тъпи мачове, тези дет бяха некви random... И мача Кейн-Ортън не беше кой знае какво. Ебахти ебавката с Биг Шоу.. Кфи са тия глупости е? Минал през масата, да ви еба в умните сте ВВЕ. Даниел Браян срущи Шеймъс беше горе долу добър мач. Много технично първите няколко минути от страна на Шеймъс. Чантове ГООООЛДБЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРГ на мача с Райбак, епик! Мно са изкефих на екипите на Джерико и Пънк некфи клошарски и тоя Пънк с тая брада идеално си отиваше много як мач, просто мач на вечерта! Мача Сина-Лезнар беше в ММА стил в начало, много добре, че сложиха чалко кръв и накрая Сина имаше, досадно беше тия с кърпите да идват през 5 минути. Според мен трябваше Леснар да победи щото са кфо става с него? Ще изглежда жалък. Горе долу хубяв торнир Smile
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
BadKitty
Superstar
Superstar
BadKitty

ПисанеЗаглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012   WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty30/4/2012, 13:26

laiok написа:
Spoiler:

Как беше новата мания ...?

YES !! YES !! YES !! YES !! YES !! YES !! YES !! YES !!

cheers cheers cheers cheers cheers
DakotaKaiCTRL
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
DakotaKaiCTRL

ПисанеЗаглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012   WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty30/4/2012, 13:59

Края на главния мач не можеше да е по-шибан..
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012   WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty30/4/2012, 16:28

Който си мисли, че целият турнир е бил помия, УЖАСНО МНОГО греши! И на мен чак толкова не ми харесаха от някои мачове резултатите, но за разлика от това повечето мачове бяха ЕПИЧНИ! Мача Кейн-Ортън беше на ниво, не исках Пепелянката да победи, но поне мача им беше хубав... Зиглър сега ще джоби, а Клей ще продължава да мачка Джобъри... Шоу яко го прецакаха... Уж тялото трябва да падне на масата, а то крака му я строши и му дадоха уина на Роудс вече... За мен Шоу заслужава повече, все пак 15 години се е бил в тази федерация и заслужава повече отличия и постижения... Мача за световната титла ми допадна, знаеше се че Шеймъс се спечели, но мача беше добър! Пънк-Джерико- НЕВЕРОЯТЕН МАЧ! Това може и да е мача на годината, гледах го с удоволствие! Рейбак ще продължава да бие некви местни атлетчита... Мача между Сина и Леснар по едно време ни беше пренесал в MMA стил... Кръвта на Сина беше истинска, то е ясно, все пак Леснар е загубил уменията си на кечист! И все пак, се радвам че Сина спечели!

Общо взето давам на турнира 2/10 за резултатите, 8/10 за бруталността! Наистина ми харесаха мачовете, въпреки победителите!
BadKitty
Superstar
Superstar
BadKitty

ПисанеЗаглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012   WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty30/4/2012, 18:00

marian_nikolov01 написа:
Който си мисли, че целият турнир е бил помия, УЖАСНО МНОГО греши! И на мен чак толкова не ми харесаха от някои мачове резултатите, но за разлика от това повечето мачове бяха ЕПИЧНИ! Мача Кейн-Ортън беше на ниво, не исках Пепелянката да победи, но поне мача им беше хубав... Зиглър сега ще джоби, а Клей ще продължава да мачка Джобъри... Шоу яко го прецакаха... Уж тялото трябва да падне на масата, а то крака му я строши и му дадоха уина на Роудс вече... За мен Шоу заслужава повече, все пак 15 години се е бил в тази федерация и заслужава повече отличия и постижения... Мача за световната титла ми допадна, знаеше се че Шеймъс се спечели, но мача беше добър! Пънк-Джерико- НЕВЕРОЯТЕН МАЧ! Това може и да е мача на годината, гледах го с удоволствие! Рейбак ще продължава да бие некви местни атлетчита... Мача между Сина и Леснар по едно време ни беше пренесал в MMA стил... Кръвта на Сина беше истинска, то е ясно, все пак Леснар е загубил уменията си на кечист! И все пак, се радвам че Сина спечели!

Общо взето давам на турнира 2/10 за резултатите, 8/10 за бруталността! Наистина ми харесаха мачовете, въпреки победителите!

Напълно съм съгласна, с разликата, че бях за Ортън. ((:
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

ПисанеЗаглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012   WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty30/4/2012, 23:40

Ех ше му еба майката, не ми се спи за да гледам помий (ала Lockdown), но успях да заспя 30 минути преди старта на Pre-Showto на ..

доста добро PPV, обикновено турнирите след WM са голяма боза, но тук стана обратното.Чикаго отново се доказа като ненормална публика.Всички мачове ми харесаха и понеже ме мързи да коментирам ще изкажа мнение за всички с по едно-две изречения.Добро решение Коди да си върне титлата.За Ортън и Кейн ми беше все тая, очаквах (гъз)Ортън да победи, но мача си се получи добре.Layla El <3, само позитивни неща има в завръщането.Ryback започна да ме кефи, ама ме дразни тъпото му име.Да си беше Skip Shellfield..Очакваше се Шеймъс да бие, но направиха уникален мач.Браян е просто бог, контролира си публиката все едно гледам Скалата.Първо ги нахрани много яко, но след като почне да зяе ...YES!!YESS!YES!!! .. всичко се забравя.
Hands down мача на вечерта Пънк-Джерико.Перфе си беше.Според мен Джерико трябваше да млати Пънк малко повече в мача за да изглежда по-силен, но нищо.
Всеки който хленчи ,че "края на ппвто съквал и суперсина пак би" е 100 процента кретен.Не ви ли стигна загубата му от The Rock?Аз никога не съм си представял, че Сина би паднал срещу Rock, това би било уникална възможност за Passване нa Torchове и подобни пръчки.Втора грандиозна загуба е ненужна.Вярно че Леснар няма да може да бъде "непобеждаемио дзвер", но и без това не го виждам да се задържи много.Според мен дойде да си направи бързо парички и после пак за Wrestlemania.Но може и да греша, ще видим.И респект към Сина за нечовешкия пердах дето отнесе, и че накрая вдигна сто и кусур си кила с пръснат бицепс.Не че това е John Cena-та която искам да видя, но определено за мен не е Суперсина дето съква и само бие.И евала на WWE за якото кръв!Беше си кървава бания, трябваше да стане и подобно на мача Taker-HHH, но .. weird logic.Някой неща не знам скриптирани ли са, не са ли.. Ама май съвсем не очакваха толкова кръв.Може би са искали да потече малко от Сина, да го забършват и все едно не е станало, ама през две минути да спират мача..
Леснар като се преби през въжетата ми спря сърцето, викам си "Ей ся си еба майката, тоя се контузи и мача се прееба".Но като цяло мача си беше както трябва от началото до края.Много силно турнирче, надявам се и за напред да е така.
http://ifyousmell.com/
DakotaKaiCTRL
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
DakotaKaiCTRL

ПисанеЗаглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012   WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty1/5/2012, 10:12

Курвите като Сина не заслужават никакви победи.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012   WWE Extreme Rules 2012 - Page 3 Empty

WWE Extreme Rules 2012
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Нов мач за Extreme Rules!
» WWE Extreme Rules 2015
» WWE EXTREME RULES 2014
» WWE Extreme Rules - РЕЗУЛТАТИ!!!
» Jericho се завръща в Неделя на Extreme Rules?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Professional Wrestling :: World Wrestling Entertainment-
Идете на: