|
| WWE Extreme Rules 2012 | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
| Заглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012 30/4/2012, 11:01 | |
| Изказвам си мнението мой човек Турнира беше доста добър, главния мач със страхотно скапан край. Мача между Шеймъс и Даниел Браян беше стабилен и се радвам за новата шампионка при Дивите. ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| | | Rage TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012 30/4/2012, 11:59 | |
| Нима мнението ти граничи със селските псувни, на които си свикнал? | |
| | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| | | | BadKitty Superstar
Location : ГрадЪТ (а.к.а Гоцето) Join date : 07.03.2012 Posts : 279 Age : 32
| Заглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012 30/4/2012, 13:26 | |
| | |
| | | DakotaKaiCTRL TNW Hall of Famer
Location : Толбухин Join date : 17.05.2010 Posts : 3066 Age : 27
| Заглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012 30/4/2012, 13:59 | |
| Края на главния мач не можеше да е по-шибан.. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012 30/4/2012, 16:28 | |
| Който си мисли, че целият турнир е бил помия, УЖАСНО МНОГО греши! И на мен чак толкова не ми харесаха от някои мачове резултатите, но за разлика от това повечето мачове бяха ЕПИЧНИ! Мача Кейн-Ортън беше на ниво, не исках Пепелянката да победи, но поне мача им беше хубав... Зиглър сега ще джоби, а Клей ще продължава да мачка Джобъри... Шоу яко го прецакаха... Уж тялото трябва да падне на масата, а то крака му я строши и му дадоха уина на Роудс вече... За мен Шоу заслужава повече, все пак 15 години се е бил в тази федерация и заслужава повече отличия и постижения... Мача за световната титла ми допадна, знаеше се че Шеймъс се спечели, но мача беше добър! Пънк-Джерико- НЕВЕРОЯТЕН МАЧ! Това може и да е мача на годината, гледах го с удоволствие! Рейбак ще продължава да бие некви местни атлетчита... Мача между Сина и Леснар по едно време ни беше пренесал в MMA стил... Кръвта на Сина беше истинска, то е ясно, все пак Леснар е загубил уменията си на кечист! И все пак, се радвам че Сина спечели!
Общо взето давам на турнира 2/10 за резултатите, 8/10 за бруталността! Наистина ми харесаха мачовете, въпреки победителите! |
| | | BadKitty Superstar
Location : ГрадЪТ (а.к.а Гоцето) Join date : 07.03.2012 Posts : 279 Age : 32
| Заглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012 30/4/2012, 18:00 | |
| - marian_nikolov01 написа:
- Който си мисли, че целият турнир е бил помия, УЖАСНО МНОГО греши! И на мен чак толкова не ми харесаха от някои мачове резултатите, но за разлика от това повечето мачове бяха ЕПИЧНИ! Мача Кейн-Ортън беше на ниво, не исках Пепелянката да победи, но поне мача им беше хубав... Зиглър сега ще джоби, а Клей ще продължава да мачка Джобъри... Шоу яко го прецакаха... Уж тялото трябва да падне на масата, а то крака му я строши и му дадоха уина на Роудс вече... За мен Шоу заслужава повече, все пак 15 години се е бил в тази федерация и заслужава повече отличия и постижения... Мача за световната титла ми допадна, знаеше се че Шеймъс се спечели, но мача беше добър! Пънк-Джерико- НЕВЕРОЯТЕН МАЧ! Това може и да е мача на годината, гледах го с удоволствие! Рейбак ще продължава да бие некви местни атлетчита... Мача между Сина и Леснар по едно време ни беше пренесал в MMA стил... Кръвта на Сина беше истинска, то е ясно, все пак Леснар е загубил уменията си на кечист! И все пак, се радвам че Сина спечели!
Общо взето давам на турнира 2/10 за резултатите, 8/10 за бруталността! Наистина ми харесаха мачовете, въпреки победителите! Напълно съм съгласна, с разликата, че бях за Ортън. ((: | |
| | | Sashundera TNW Hall of Famer
Location : Bulgaria,Sofia Join date : 22.05.2010 Posts : 1449 Age : 27
| Заглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012 30/4/2012, 23:40 | |
| Ех ше му еба майката, не ми се спи за да гледам помий (ала Lockdown), но успях да заспя 30 минути преди старта на Pre-Showto на ..
доста добро PPV, обикновено турнирите след WM са голяма боза, но тук стана обратното.Чикаго отново се доказа като ненормална публика.Всички мачове ми харесаха и понеже ме мързи да коментирам ще изкажа мнение за всички с по едно-две изречения.Добро решение Коди да си върне титлата.За Ортън и Кейн ми беше все тая, очаквах (гъз)Ортън да победи, но мача си се получи добре.Layla El <3, само позитивни неща има в завръщането.Ryback започна да ме кефи, ама ме дразни тъпото му име.Да си беше Skip Shellfield..Очакваше се Шеймъс да бие, но направиха уникален мач.Браян е просто бог, контролира си публиката все едно гледам Скалата.Първо ги нахрани много яко, но след като почне да зяе ...YES!!YESS!YES!!! .. всичко се забравя. Hands down мача на вечерта Пънк-Джерико.Перфе си беше.Според мен Джерико трябваше да млати Пънк малко повече в мача за да изглежда по-силен, но нищо. Всеки който хленчи ,че "края на ппвто съквал и суперсина пак би" е 100 процента кретен.Не ви ли стигна загубата му от The Rock?Аз никога не съм си представял, че Сина би паднал срещу Rock, това би било уникална възможност за Passване нa Torchове и подобни пръчки.Втора грандиозна загуба е ненужна.Вярно че Леснар няма да може да бъде "непобеждаемио дзвер", но и без това не го виждам да се задържи много.Според мен дойде да си направи бързо парички и после пак за Wrestlemania.Но може и да греша, ще видим.И респект към Сина за нечовешкия пердах дето отнесе, и че накрая вдигна сто и кусур си кила с пръснат бицепс.Не че това е John Cena-та която искам да видя, но определено за мен не е Суперсина дето съква и само бие.И евала на WWE за якото кръв!Беше си кървава бания, трябваше да стане и подобно на мача Taker-HHH, но .. weird logic.Някой неща не знам скриптирани ли са, не са ли.. Ама май съвсем не очакваха толкова кръв.Може би са искали да потече малко от Сина, да го забършват и все едно не е станало, ама през две минути да спират мача.. Леснар като се преби през въжетата ми спря сърцето, викам си "Ей ся си еба майката, тоя се контузи и мача се прееба".Но като цяло мача си беше както трябва от началото до края.Много силно турнирче, надявам се и за напред да е така. | |
| | | DakotaKaiCTRL TNW Hall of Famer
Location : Толбухин Join date : 17.05.2010 Posts : 3066 Age : 27
| Заглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012 1/5/2012, 10:12 | |
| Курвите като Сина не заслужават никакви победи. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: WWE Extreme Rules 2012 | |
| |
| | | | WWE Extreme Rules 2012 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите