ВЕЛИК RAW! Сутринта в училище ми казаха, че Леснар се е завърнал в RAW-a и направо цял ден нямам търпение да се прибера и да го видя. Невероятно.. просто като ми казаха сигурно не бях на себе си 10 минути. Бях малко разочарован след WM, защото очаквах тогава да се върне, но уви.. решиха да направят шоуто на всички времена. Да минем и на Giant Bernard (Lord Tensai). И за него много се зарадвах. Не можах много да се насладя, на неговата поява, защото нямах търпение да стигна до частта с Брок, но.. Mай, че ще го градят като Brodus Clay. Ще ми е интересно да има мач между тях и нашия човек да му покаже как се танцува. Другите неща, няма какво да ги коментирам. Ааа и частта с Джерико и Пънк. Понеже го skip-нах, не разбрах много, но мач, че враждата им ще продължи дълго. Иначе предполагам, че Cena - Lesnar на WM 29! Явно Cena ще загуби за втора поредна WM. Наистина велико шоу направиха.. Надявам се Леснар, да не return-ва като Rocky. A да си остане и да се насладим на играта му, не само на Wm, на която по мои сметки ще рита задника на Джон!