Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)" 27/11/2024, 01:07
ДА, ДА, ДА, ДА! ТОВА НЕ Е ШЕГА!
С позволението на екипа, Rampage Review ще има кратко завръщане на вашите екрани, водено от мен. Понеделник или вторник (датата и часът ще бъдат обявени скоро) ще направя своя дебютен епизод във втория сезон на Rampage Review. След като епизодът приключи и анализирам крайния резултат, чуя мнението на екипа и видя реакциите на потребителите, ще преценя дали да дам повече въздух на този проект, за който вече имам определен план.
Нещото, което искам да направя различно от предишните водещи, е да ограничa своето собствено мнение за темите. Въпреки че винаги е пикантно и интересно да бъдеш свидетел на драма, идеята на този мой проект е да преразкажа на слушателите случилото се, без да натежавам продукта на писателя с моето собствено мнение.
За близо 10 години в TNW нещото, което винаги ме е тормозело отвътре, е, че потребителите не четат всяка тема. Вместо да виня масата (в която и аз присъствам), ще се опитам да предразположа заетия TNW потребител, който няма време да прочете всичко от шоуто, като "сдъвча" продукта на писателя и "изплюя" информацията /случилото се/ в устата на останалите.
Естествено, за да има някакъв интерес, ще вкарвам и свои коментари, но те ще са насочени изцяло към позитивите. Не съм част от екипа, не съм човекът, който трябва да критикува. Критиките могат да доведат единствено и само до демотивация на човек, отделил време да напише редове във виртуалния кеч ринг. Ако постовете ви не стават, това ще се преценява от Виолета, Баев, Мартози и Ривера, а не от мен.
Контентът ще бъде семейно ориентиран.
Очаквайте дата и час за дебютния епизод!
FreeRiver, Yuliyan, mr_enchev and SUPREME. харесват този пост.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)" 30/11/2024, 04:10
Нападайте! Очаквам вашето мнение.
FreeRiver, Dimarata, JohnnyZ, mr_enchev, The Pharaoh and SUPREME. харесват този пост.
SUPREME. Administrator
Заглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)" 30/11/2024, 08:33
Страхотна работа, Алекс! Интрото просто ми освежи сутринта, смях се от сърце.
Много добри анализи направи, като само ще вметна няколко неща, които да имаш в предвид ако продължиш с нов епизод за идното шоу.
1) ГешаАаА отстъпва Balor на друг потребител, или по-точно потребителКА, която ще видите на мелето. Мега мощен спойлер, знам.
2) Гената вече беше в отборната девизия, и то с мен като съотборник, но не сработи особено добре тъй като за известно време тотално реши да спре да играе. Като парт-таймер също може да си върви историята му и да постигне не малко.
3) KOTR ще приключи именно на RTP, като в предвид образите, които въобще влизат в надпреварата, мачът не смятам,че може да бъде засенчен.
4) Build up-a за Мизанин-а е малко по-различен, но реалната история се намира в един мъничък детайл, споменат при последните 2 изяви. Ще оставя на въображението. Като цяло, бих искала да продължа да поддържам този втори акаунт, за да може ако някой прецени да запише Миз, да има някаква основа. Защо не и Ултрас да се върне? Ще е готино.
5) Този запис е с по-добро качество, ако се чудиш с каква техника да боравиш.
Заглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)" 30/11/2024, 09:45
Прекрасно начало на анализите! Така свободно качени в ютуб може да привлече внимание на някой нов играч случайно. Страхотно интро, но щеше да ме радва повече да беше варианта с "all world is watching" но и с "The Champ is here" е готино.
Да жалко е, че повече хора не се включиха в тегленето на номерата за RTP мача, щеше да е забавно особено ако всеки следващ правеше транзишън от поста на предния.
Фараона ако не се лъжа първо ми помагаше в е-фед дневника на WWEHD, после в първо започна в BGWF и седмица по-късно в EWF. Още тогава усетих, че ще стигне далече. Да не е от хората които се включват в дискусии но е отговорен, постояннен, не влиза в конфликти и чудесно се работи с него. А и ме би в Demons Battle Match (мач изграден само на филмиране). Той със сигурност би бил човек който да направи страхотен рейн с главната титла.
Слушайте подкаста аз го направих докато приготвях закуска. Така ще имате повече информация за враждите и ще можем всички да коментираме турнира което поне лично ме мотивира много. И да и подкаста също мотивира, да знаеш, че някой ще анализира написаното от теб и от опонента ти. Алекс имаш едно огромно браво за труда, защото в наближаващиа сезон на Пейн този хайп е нужен.
Да бих се включил като гост някой път ако успея да намеря време да говоря час и половина без да бъда прекъснат.
deren харесва този пост.
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2422
Заглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)" 30/11/2024, 19:37
Като за начало искам да те поздравя за страхотното intro. Определено знаеш как да грабнеш вниманието на зрителя. Колкото до самото ревю, смятам че се справи отлично и бих се радвал да видим още епизоди от поредицата в бъдеще. Този протект определено е отлична възможност хората, които не разполагат с достатъчно свободно време и нямат възможност да четат всичко, да бъдат “в час” с активните вражди и всички образи в TNW. (Колкото до Skywalker-a, това е старият finisher на Seth Rollins)
deren харесва този пост.
Manqk1 Superstar
Заглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)" 30/11/2024, 23:58
Няма съмнение за час знам какво се случва с другите Като човек дето също няма много време и се занимава с това което се занимава си е хипер полезно поне да си с крак вътре! Евала за тоя проект нека има защото другия подкаст ми стана лошо
Иначе миро крос се готви хъс със миро има мн така че няма страшно И за shield 🤫
deren харесва този пост.
VaskoMetala TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)" 1/12/2024, 00:28
Manqk1 написа:
Няма съмнение за час знам какво се случва с другите Като човек дето също няма много време и се занимава с това което се занимава си е хипер полезно поне да си с крак вътре! Евала за тоя проект нека има защото другия подкаст ми стана лошо
Епа никой та не кара да го слушаш, като ти става лошо, пази си здравето...Че се е видело, че топки нямаш, поне това да ти остане.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)" 1/12/2024, 00:36
VaskoMetala написа:
Manqk1 написа:
Епа никой та не кара да го слушаш, като ти става лошо, пази си здравето...Че се е видело, че топки нямаш, поне това да ти остане. Съгласяваш ли се?
Васко, изслуша ли мнението ми за тройната ти заплаха? Какво е мнението ти на мнението ми? Имаш ли нещо да добавиш и да информираш ТНВ обществото, ако аз съм сбъркал с анализа си
VaskoMetala TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)" 1/12/2024, 00:45
Васко, изслуша ли мнението ми за тройната ти заплаха? Какво е мнението ти на мнението ми? Имаш ли нещо да добавиш и да информираш ТНВ обществото, ако аз съм сбъркал с анализа си написа:
Ми слушах го, добре беше! Само искам да добавя, че мога да направя Крис Майстора голямо име в TNW. И това е главната ми цел, поради която го записах! Също така ми се иска следващият път да кажеш малко по-подробно мнение за работата ми с Букър Ти, понеже имам доста основна роля в това Николай Волков да е TNW Defiant Champion! Но като цяло ми хареса, личи си, че доста труд си хвърлил и определно се чуваше по-добре, отколкото първият път, когато правеше Rampage Review. Аз също подкрепям да има още епизоди! И да се прави сериозно, тъй като е интересно.
Manqk1 Superstar
Заглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)" 1/12/2024, 11:08
VaskoMetala написа:
Manqk1 написа:
Епа никой та не кара да го слушаш, като ти става лошо, пази си здравето...Че се е видело, че топки нямаш, поне това да ти остане.
Аз от гъза си мнение ако исках щях го питам, благодарско със здраве "ако имаш топки" тва да не ти е vine 2010та И за топки или не, не се напрягай много, вземе та пукнеш др вена на мозъка
Sponsored content
Заглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW season II (with deren)"