Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship

Go down 
+4
Petio_da_pripada
#HEELMEANIE
VaskoMetala
Adam
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Earl Hebner
TNW Official Referee
TNW Official Referee
Earl Hebner

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty26/2/2024, 23:57

REIGNS ПОЧТИ ДОСТИГА ДО ЗАВЕТНИЯ КЛЮЧ, НО В ТОЗИ МОМЕНТ...
DUSTIN MCHARGUE УСПЯВА ДА ГО ДОКОПА! ТОЙ ИЗДЪРПА РЕЙНС ЗА КРАКА И ГО СВАЛЯ ОТ ВЪРХА НА СТЪЛБАТА!
БИТКАТА МЕЖДУ ТЕЗИ ДВАМАТА, SAMI ZAYN, MIKE KNOX И THE BLUE BOY ПРОДЪЛЖАВА!
Върнете се в началото Go down
Petio_da_pripada
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petio_da_pripada

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty27/2/2024, 00:04

Reigns вложи цялата си сила и енергия в това да се добере до ключа даващ му възможност да отвори сандъка и да грабне така желаната титла, която потенциално би му отворила път дори към... ГЛАВНИЯТ МАЧ НА PAIN XV! Нещо, за което всеки един атлет си мечта и копнее! Това обаче не се случи! Не се случи, защото Dustin McHargue спира Рейнс навреме! НЕ СЕ СЛУЧИ, ЗАЩОТО ДЪСТИН ТРЯБВА ДА ЗАВЪРШИ СВОЯТА ИСТОРИЯ! ТОЙ ТРЯБВА ДА ГРАБНЕ ТАЗИ SACRIFICE ТИТЛА! ТОЙ ГО ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ДРУГ, ТОЙ СЕ НУЖДАЕ ОТ ТОВА ДА ПРИКЛЮЧИ ЗАПОЧНАТОТО! ТОЙ НЕ ПРОСТО СВАЛЯ РЕЙНС, ТОЙ ГО ПОДХВАЩА С МОЩНИ ПЕСНИЦИ! РЕЙНС НЕ ЗНАЕ ОТКЪДЕ МУ Е ДОШЛО! ТОВА Е ПОТЕНЦИАЛЕН MAIN EVENT, КОЙТО БИХМЕ ГЛЕДАЛИ! НЕЩО, КОЕТО СИ ЗАСЛУЖАВА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПРИМЕРНО - СКАЛАТА СРЕЩУ РОМАН РЕЙНС! ДЪСТИН МАКХАРГ ЩЕ БЪДЕ ИМЕ, КОЕТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОМНИТЕ МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ! ТОЙ ИЗХВЪРЛЯ РЕЙНС ПРЕЗ НАЙ-ГОРНОТО ВЪЖЕ. И ДОКАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ПРОСНАТИ ИЗ ЦЯЛАТА ЗАЛА, ЕДИН ЧОВЕК СЕ ОТКРОЯВА ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ. ЕДИН ЧОВЕК СЕ НАМИРА НА КРАКАТА СИ, МАКАР И ЛЕКО ДА СЕ ПОДПИРА НА ВЪЖЕТАТА. ЕДИН ЧОВЕК СЕ НАМИРА ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С ДЪСТИН! ДА, ТОЧНО ТАКА! СИНИЯ ПИЧ Е НА КРАКА! ДВАМАТА ИМАТ ГОЛЯМА И СТРАХОТНА ВРАЖДА! ВРАЖДА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВА СВОЙ ФИЛМ В ХОЛИВУД! ДОРИ ПОВЕЧЕ... ЗАСЛУЖАВА ТРИЛОГИЯ, ИЗИГРАНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ АКТЬОРИ В ИНДУСТРИЯТА! ТОВА МОЖЕ И ДА СЕ СЛУЧИ НЯКОЙ ДЕН, НО ДОТОГАВА, НЕКА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТУК! Да, някои хора ще кажат, че това е част от миналото на Голдъст, но погледнете изражението на Дъстин, когато той отправя погледа си към Синия пич. Омразата е изписана на лицето му! Двамата се втурват един към друг. Удар след удар, ритник след ритник! Дъстин поваля Синия пич и извива едната му ръка зад гърба! Това е ключ! Страхотен захват от Дъстин, който в крайна сметка решава да не хаби цялата си енергия, след като много добре знае, че този ход няма да му донесе победата в тази среща и се изправя, а докато Синия пич е проснат по корем, Дъстин започва да го рита като боксов чувал! Публиката никак не харесва гледката в този момент! Синия пич започва да се търкаля по ринга, а Дъстин го наказва с толкова силен ритник, че успява да го изкара извън пределите на ринга. Зейн е следващия, който ще се опита да мери сили с Дъстин. Той се засилва към него, но бива уловен и-и-и-и... ПРОСНАТ ПО ГРЪБ СЪС SIDE SLAM! Sami все пак стиска зъби и преглъща болката в този момент. Ex TNW European Champion се изправя на крака, но-о-о-о... ДЪСТИН ИЗХВЪРЛЯ И НЕГО ИЗВЪН РИНГА СЪС САБЛЕН УДАР! Дъстин Макхарг остава насаме с една от металните стълби и смело я сграбчва с двете си ръце. Не след дълго я разпъва в центъра на квадратурата, синоним на ринг дадено от човек, който е с тежка форма на аутизъм. Дъстин започва да се катери смело, но сякаш забравя за миг за останалите си противници. Рейнс в този момент нахлува на ринга и ще се опита да спре бившия Хардкор и Световен шампион на TNW с удари в тила! Дъстин все пак бива спрян и свален от върха на металната стълба. Рейнс хваща Дъстин и го засилва към въжетата-а-а-а... А СЛЕД ТОВА ОПИТВА SPEAR, НО ДЪСТИН ПОМРЪДВА И РЕЙНС СЕ ВРЯЗВА В ТОКУ-ЩО ВЛЕЗЛИЯ НА РИНГА СИН ПИЧ! РЕЙНС ОСТАВА ЛЕКО ШОКИРАН ОТ СЛУЧКАТА И СЕ ИЗПРАВЯ ВЦЕПЕНЕН ОТ ШОКА НА КРАКАТА СИ. ДЪСТИН ОБАЧЕ Е ГРАБНАЛ ЕДНА ОТ СТЪЛБИТЕ И Я ЗАБИВА В ЛИЦЕТО НА РОМАН! "THE BIG DOG" Е ПОВАЛЕН! Зейн отново се връща на бойното поле, а само по-малко от минута остава до пускането на огъня около ринга! Зейн замахва към Дъстин с юмрук, но той избягва и него и-и-и-и-и... КОНТРИРА С JAWBREAKER! ZAYN ПОДСКАЧА НАЗАД... ТОЙ Е НОКАУТИРАН! РЕЙНС СЪЩО! Mike Knox също се съвзема след това, което му се случи по-рано и зимния мечешки сън е приключил. Майк Нокс е грамаден мъж и е готов да разкости Дъстин, който обръща поредния опит за удар... ТОЙ ПРЕВРЪЩА НЕГАТИВИЗТЕ В ПОЗИТИВИ! НОКС Е ХВАНАТ В КАПАН... И-И-И-И СЛЕДВА-А-А-А... CROSS RHODES! ПОРЕДНАТА ГАВРА ОТ СТРАНА НА ДЪСТИН КЪМ СВОЯ БРАТ Е ФАКТ! НОКС СЪЩО Е ТУШ! НО ВИЖТЕ СИНИЯ ПИЧ! ОМРАЗАТА КЪМ ДЪСТИН, КОЯТО ТОЙ ИЗПИТВА ЯВНО Е ПО-СИЛНА! ТОЙ ОПИТВА ДА СЕ ИЗПРАВИ! ТОЙ МОЖЕ И ДА УСПЕЕ ДА СЕ ИЗПРАВИ! СЛЕД ТОВА МОЩНО, КОПИЕ, КОЕТО ОТНЕСЕ Е ИСТИНСКА ИЗНЕНАДА, ЧЕ МОЖЕ ДА ГО СТОРИ! Дъстин обаче не иска Синия пич нито да се изправи на крака, нито да диша! Той се качва на най-горното въже на ринга и изчаква The Blue Boy да се обърне към него... КАКВО ЛИ Е НАМИСЛИЛ ДЪСТИН?!?!? МЕЖДУВРЕМЕННО БРОЯ ЗА ОГЪНЯ ОТБРОЯВА.... 5...4...3... СИНИЯ ПИЧ СЕ ОБРЪЩА-А-А-А-А... И ПОЛУЧАВА LARIAT ОТ ВЪРХА НА ВЪЖЕТАТА!

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 YMGHOc5

СИНИЯ ПИЧ ПАДА И ОСТАВА В БЛИЗОСТ ДО РЪБА НА РИНГА, ОТКЪДЕТО КЛАДАТА ЗАПОЧВА ДА БЪЛВА ОГЪН В ЛИЦЕТО НА СИНИЯ ПИЧ! ИСТИНСКИ АД ЗА НЕГО! ВСИЧКИТЕ ОПОНЕНТИ НА ДЪСТИН СЯКАШ СА АУТ, А ТОЙ СЕ НАСОЧВА КЪМ ЕДНА ОТ СТЪЛБИТЕ НА РИНГА И ЩЕ ОПИТА ДА СЕ ИЗКАТЕРИ ДО ВЪРХА Ѝ И ДА ГРАБНЕ КЛЮЧА НУЖЕН ЗА ОТКЛЮЧВАНЕТО НА САНДЪКА... ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ДА ГО НАПРАВИ ОБАЧЕ?!?!?

Pete Apple and Yuliyan харесват този пост.

Earl Hebner
TNW Official Referee
TNW Official Referee
Earl Hebner

ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty27/2/2024, 00:06

СЯКАШ ГЛЕДАМЕ ДОБРОТО СТАРО ВРЕМЕ, ДАМИ И ГОСПОДА...
СЯКАШ ГЛЕДАМЕ... ПЕТ ПЪТИ В ЖИВОТА!
ИСТИНСКА ВОЙНА МЕЖДУ THE BLUE BOY И DUSTIN MCHARGUE! DUSTIN E МНОГО БЛИЗО ДО ИСТИНАТА, НО... ЗЕЙН ЗАПОЧВА ДА БУТА СТЪЛБАТА И ЛЕКА-ПОЛЕКА ТЯ ПОЧВА ДА СЕ НАКЛОНЯВА НА ЕДНА СТРАНА, А ЗАЕДНО С НЕЯ И ДЪСТИН... ОПИТЪТ НА СИНЪТ НА ЛЕГЕНДАРНИЯ ДЪСТИ РОУДС СЕ ОКАЗВА НЕУСПЕШЕН! "THE NATURAL" СЕ ПРОВАЛИ... ОТНОВО!

Последната промяна е направена от Earl Hebner на 27/2/2024, 08:59; мнението е било променяно общо 1 път

Pete Apple харесва този пост.

#HEELMEANIE
New User
New User
#HEELMEANIE

ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty27/2/2024, 01:43

И Либератора Сами Зейн се намесва, за да предотврати евентуална победа на Dustin McHargue, поне на този етап! Какво зрелище само се развива пред очите на всеки един почитател на развлекателната борба тази вечер! Main event от изключително висок калибър, който нищо чудно след своя край да се бори за някоя друга награда в годишните класации, макар и все още да сме едва в края на месец февруари. Досега видяхме изключително добре премислени стратегии от страна на Zayn, абсолютна доминация от "The Big Dog" Roman Reigns и през последните няколко минути неповторимото сърце и воля на "преродения" състезател, по-известен като Goldust в своето минало. Големият син на Dusty Rhodes, изпълнен с гняв и омраза към всички, които през годините се подиграваха с него и го пренебрегваха, демонстрира на какво всъщност е способен, когато действа на максимални обороти. Може сърцето на Dustin да не е на правилното място в момента, но пък може и да е нужно да стигне предела на негативните си емоции, за да отключи наистина потенциала си. Някои биха казали, че възрастта му би била пречка за това той да достигне върха, но само го вижте в момента - той се движи като 20-годишно бразилско крило, попаднало в редиците на Лудогорец през зимния трансферен прозорец! От всички сцени на ринга обаче може би най-пленяващата, която видяхме досега, бе конфронтацията именно на Dustin с The Blue Boy. Не е тайна, че двамата не могат да се понасят - от лакей на Goldust, бившият Blue Beanie се превърна в негов най-добър приятел... или поне така си мислеше, докато не бе брутално предаден от своя кумир. Мечтите на Meanie бяха разбити на пух и прах от главния режисьор на "Shattered Dreams Productions", което трансформира за известно време Синия в антипода на Златния Прах - Bluedust. За най-върлите хроникьори е чест да проследяват историческите битки между тези двама мъже и да пазят имената им живи, поколение след поколение. А колкото и пъти да ставаме свидетели на съприкосновения и дрязги между кечистите на TNW, то вражда като тази... се среща веднъж в живота. Можем да говорим с часове, дори с дни за постиженията на тези двама мъже, които никак не са малко, но нека не отнемаме повече от акцентите на ринга - Sami Zayn оглежда разрухата около себе си и осъзнава, че пред него се е открила страхотната възможност да капитализира. Великият Либератор може да предвкуси победата и ентусиазирано отново изправя металната стълба, след което хвърля един последен поглед из ринга и започва да се изкачва... но Sami пропусна един много важен детайл - спътничката на The Blue Boy Jasmin St. Claire, която е сграбчила метален стол в ръцете си и го плъзга под долното въже, където Синия пич през цялото време го е дебнал изкъсо и се засилва към него, забивайки стола право в гръбначния му стълб! Zayn пада по гръб от едно от средните стъпала и започва да се превива от болка, а The Blue Boy поздравява своята приятелка... но празненството на двамата не продължава дълго, защото Mike Knox се появява, за да провали момента им! Докато Синия пич се хвали пред публиката, без да подозира се врязва с гръб в тялото на Knox, чийто празен поглед може да накара дори и най-големия смелчага да изтръпне! Именно това прави и The Blue Boy, а когато се обръща с лице към страшилището... бива сграбчен за гърлото! Mike е на път да удуши един от противниците си, който размахва ръце безпомощно и макар да има метален стол в едната си такава, то в момента няма как да го използва... И БИВА РАЗБИТ В РИНГА С CHOKESLAM!!! Силата на този удар накара Синия първо да изпусне стола, а след това да отскочи и да се приземи върху въжетата!!! Каква нечовешка сила демонстрира Knox само... а още по-лошото е, че той фокусира стола... и когато олюляващия се Blue Boy отново го поглежда - изяжда оглушителен chairshot право в главата!!!

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 1

Чухте ли това?! Почти сигурно сътресение за The Blue Boy, който остава да лежи неподвижно... докато спътничката му се шмугва незабелязано под въжетата и ще се опита да отмъсти! Mike Knox е пуснал стола на земята, а St. Claire го сграбчва и замахва... но когато металът среща гърба на Knox, то по-скоро самият стол доби човешки чувства и усети болка, отколкото нещо да се случи с физическото състояние на Mike! Jasmin бързо осъзнава колко голяма грешка е допуснала, но за съжаление е прекалено късно... А АБСОЛЮТНО БЕЗПОЩАДНИЯТ KNOX Я ХВАЩА ЗА КОСАТА И НАНАСЯ PILEDRIVER, ОТ КОЙТО СЯКАШ ЦЯЛАТА ЗАЛА СЕ РАЗТЪРСИ!!!

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 2 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 3

КАКЪВ ИЗРОД САМО!!! Някои от привържениците по трибуните присвиха очи след тези сцени, а неприятните за тях гледки няма да спрат тук...

Earl Hebner and Yuliyan харесват този пост.

Its Knox
New User
New User
Its Knox

ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty27/2/2024, 09:35

Knox показа, че е абсолютен изрод. Как въобще посмя да посегне на жена? JASMIN IS DOWN AND OUT, А МЕДИЦИНСКИ ЕКИПИ ЩЕ ТРЯБВА БЪРЗО ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА СЪСТОЯНИЕТО Й! ВИЖТЕ И MEANIE! Макар че преди малко и той си го отнесе, сега разбира какво се е случило и може би започва да тегли на везна коя е по-добрата опция - да се погрижи за нея, което автоматично ще означава да загуби шансовете си за Sacrifice титлата, или да продължи сблъсъка и поне да отмъсти за нея? A sacrifice is truly about to be made. И докато медицинските екипи откарваха Jasmin извън пределите на тепиха, Meanie нямаше повече опции за размисъл, защото Knox take out-на и него с унищожителна маневра!

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Flying%2BBear%2B1

THAT'S THE FLYING BEAR, LADIES AND GENTLEMAN! За да стане и изпълнението по-ефектно в същите тези секунди, кладата избълва още огън! Дали това е предзнаменование за Knox? Той ще се възползва от ситуацията и ще се опита да вземе ключа. Стълбата е вече на мястото си, а Knox бавно, но стремглаво я катери. Но вижте Sami Zayn! Той ще се опита да спре чудовището. Zayn започва да дърпа Mike за крака, но това като че ли само разяри хищника. Knox въобще не прости на Zayn с този boot to the face! Sami отскочи на доста голямо разстояние от стълбата, и сега теренът е чист. Knox може да продължи походът си нагоре, но ще успее ли да докопа ключовете?
Earl Hebner
TNW Official Referee
TNW Official Referee
Earl Hebner

ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty27/2/2024, 09:49

Изглеждаше, че никой не може да спре Knox. Но вижте какво направи Reigns току-що! Той не само издърпа Knox долу, а и му забоде уникален Superman Punch, с отскок! Knox си плати за волностите. Как ли ще продължи срещата?
VaskoMetala
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
VaskoMetala

ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty27/2/2024, 15:02

Едно е сигурно от всичко, което се случи! Jasmin St. Claire няма да се меси в тази битка повече, след като беше унищожена от Piledriver, който беше екзекутиран от Майк Нокс! Това може да успокоение за четирима от участниците, но не и за The Blue Boy. Сега Роман Рейнс контролира нещата, той повали големият Mike с мощен Superman Punch и сега си намества стълбата, за да му лесно да достигне ключът, който е закачен на почти седем метра от ринга! Голямото куче започва изкачването, но точно когато е близо до целта! Най-големият му кошмар се завръща в двубоят! Великият либератор - Сами Зейн! Той отнесе доста болка в този мач, но сърцето му е прекалено голямо, за да се предаде. Двамата врагове се налагат върху стълбата. Но погледнете какво прави Sami Zayn! Той бърка в очите на самоанецът, след което му удря главата във върхът на стълбата...Това не изглеждаше приятно...Лошото обаче идва сега, понеже стратегът хваща кечистът, който обича да се храни с кучешка храна и му прави Superplex From The Top Of The Ladder!!! И двамата са потрошени в този момент...Пресвета Дево...Какво изпълнение от майсторът на стратегиите! В този момент кладата, която е поставена по самият ръб на ринга започва да бълва огън! Навсякъде из бойно поле се търкалят телата на кечистите, които се борят, за да стигнат до великият ключ, който чака човекът, който ще го свали от върхът! Виждаме, че синият пич се изправя на крака! Той все още не е на себе си, след като отнесе стол в черепът. Но въпреки това, той вижда стълбата, която все още е в центъра на бойната площадка и сега тръгва да се изчаква! Някой обаче му хваща кракът! Това е Dustin McHargue! Врагът на синьото момче, по-познат на аудиторията като Златният прах, хваща и сваля от стълбата The Blue Boy! След като прави това, бившият Роудс рита голямата стълбата, като така тя се приземява върху най-горното въже! Огънят, който бълваше от кладата спира, което значи, че Дъстин има пет минути, в които да слезе извън ринга, ако иска! Той обаче е насочил вниманието си върху доскорошният Blue Meanie...Братът на бившият Световен шампион Коуди Роудс хваща човекът, който обича синият цвят, след което го слага в много интересна позиция, в един от ъглите! Виждали сме това и преди, натуралният се засилва към синият пич, нанасяйки му Unnatural Kick! Спря му поколението...Безмилостна атака от "The Prince Of Perversion"! Сега той вижда, че Сами Зейн се е изправил на крака! Това е чудо, уважаеми дами и господа, този човек е истински герой!

Dustin се пробва да хване либераторът, но той
успява да се измъкне, като прави нечовешки...

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 634637

DROP TOE HOLD
ON THE LADDER!

УНИКАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ ОТ "THE GREAT LIBERATOR"! Рамото на "The Natural" се запозна със стълбата! Сега майсторът на мръсните номера трябва да се възползва, но колко сили са му останали? Това е въпросът, който трябва да си задаваме. Зейн изправя, трудно стълбата, след което започва да се изкачва, бавно...Какво ще се случи? Великият либератор е в огромни болки...Намира се кой да го спре! Mike Knox се завръща на бойното поле! Той сваля от стълбата Zayn, след което му прави STO backbreaker! Още поражения върху гръбнакът на бившият двукратен European Champion...Сега Нокс вижда, че не е останало много време, докато кладата започне да бълва огън отново. И това му дава идея! Той слиза извън пределите на бойната площадка и вади маса! Чудовището позиционира масата извън ринга! Някой ще се срещне с този оръжие, но кой ли ще бъде? Предстои да разберем! Голямата мечка се завръща на бойното поле, като в този момент кладата отново избухва! Стана горещо в залата! Това обаче няма да попречи на Майк, той изправя стълбата в центъра на ринга, след което започва да се изкачва нагоре! Това ще е момент за историята, Knox ще го направи!!! ЧАКАЙТЕ МАЛКО, РОМАН РЕЙНС СЕ ИЗПРАВЯ НА КРАКА И ХВАЩА ОГРОМНАТА СТЪЛБА! Майк Нокс се моли за животът си, но тази вечер няма милост. Reigns бута стълбата и огромният мъж прелита над огънят, та право върху масата, която сам беше поставил!!! Мили Боже, "The Tribal Chief" избухна! Той направи доста силно и решаващо включване. Погледнете само състоянието на Mike Knox, извън сметките е...Но и на "The Head Of The Table" му е доста трудно. Той отнесе жесток Superplex! В този момент пламъците, които бълваха от кладата спират, като се пускат нови 5 минути, след които те отново ще избухнат! Рейнс слиза извън бойната площадка и взема нова стълба, която позиционира върху най-долното въже! Той прави това, тъй като видя, че Sami Zayn се мъчи да се изправи! Роман изпитва огромен гняв към Сами. Той изправя стълбата, която се беше наклонила, след като Майк Нокс се размаза извън ринга, след като прави това, Roman изправя либераторът, слага го върху най-горното въже. И сега има лоши намерения, които обаче не се получават, тъй като канадецът се съвзема и започва да му нанася ритници в главата, които го зашеметяват!

Roman Reigns е зашеметен, той не знае къде се
намира. И това дава възможност на стратегът...

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 355642345

Той използва гърбът на бившият Безспорен
шампион, за да стигне до стълбата! Велико!

ТЕРЕНЪТ Е ЧИСТ! НЯМА КОЙ ДА СПРЕ ВЕЛИЧИЕТО НА TNW! ТО Е БЛИЗО ДО КЛЮЧЪТ! В ТОЗИ МОМЕНТ БЪЛВА ОГЪН ОТ КЛАДАТА!!! ТОВА ЛИ ЩЕ Е МОМЕНТЪТ НА "THE GREAT LIBERATOR"? ТОЙ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЛИЗО ДО КЛЮЧЪТ? ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ДА ГО ВЗЕМЕ? ТОВА ЛИ ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ НА ПЪРВАТА ФАЗА?

Yuliyan харесва този пост.

Earl Hebner
TNW Official Referee
TNW Official Referee
Earl Hebner

ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty27/2/2024, 16:21

Въпреки сюрпризът, който Zayn deliver-на току-що на Reigns, Roman намери сили да се докопа до другата страна на стълбата. Обезателно ще стане страшно, ако двамата се намерят на едно ниво и трябва да се сражават на такава височина. Zayn e близо да докопа ключовете, но в този момент Reigns му забива мощен удар. С този удар обаче не го сваля долу на тепиха, което значи, че голямата колизия тепърва предстои.
Light
Superstar
Superstar
Light

ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty27/2/2024, 21:46

Отдавна очите ни не за виждали такава отличителна и забележителна вечер като тази! Сякаш дори и в кратките минути, които атлетите си взимат за почивка, остава привкуса на агония! Агония, която широко е обзела залата, след тежките маневри и опасни каскади създадени на този ринг! Ринг, който за всеки един от участниците е пряк синоним на самия ад, а изкачвайки се по стълбите те търсят рая! Уви... не и в този миг, фазата ни е добре позната! За кой ли пореден път в този съдбоносен двубой, Roman Reigns се изправя пряко очи в очи с най-големия с враг в мача, Sami Zayn! И въпреки, че тази хитрост, която е просто в кръвта на Либератора, доста често да му дава нужното предимство, то в преките двубой, когато единствено силата е от значение, то мигновено и шансовете на Zayn спадат драстично! Точно такъв е и случая тук! Reigns, моментално изстрелва няколко последователни, тежки удари, които успяват да замаят неговия противник, но въпреки всичко, Zayn се държи силно за стоманената стълба... НОО, я изчакайте за малко! Въпреки трудностите на The Blue Boy и Dustin, те успяват отново да вдигнат своята глава и моментално се впускат в двубоя! Това на което сме свидетели е истинско изкуство, тъй като Dustin успява да попречи на Reigns, успявайки да се мушне измежду краката на Reigns и стълбата, а акцията която ще се опита да сътвори е PowerBomb! Същото деяние е на път и да извърши Blue Boy със съответно Sami Zayn! Сякаш двете суперзвезди си откраднаха идеята! Чудовищни Powebomb, които изстреляха Sami Zayn и Roman Reings извън пределите на ринга! Това беше много добра отборна игра от двата атлета, които моментално след това продължават с подкрепата един към друг, правейки двоен Supex на тъкмо дошлия Knox! И колкото и невероятно да звучи, заедно успяват да подигнат масивното тяло на Knox! Остават те двамата, всички останали са извън играта! Какво ли ще последва, дали двата атлета ще действат отново отбор или ще се разделят? Все пак чисто новата титла, може да бъде спечелена от един кандидат, не двама! Моментално щом изврякахме тези думи, Dustin обърна гръб на "съотборника си", правейки феноменален Superkick! Няма време за губене, започва катеренето по стълбата и с целия ентусиазъм на света по всичко личи, че ще имаме първия човек взел ключовете! ДАЛИ? Той малко се забавя с процеса на взимането на ключовете, а това му коства ценни секунди в които въпреки The Blue Boy, лазейки успя да бутне стълбата, съответно и Dustin! Който прелита през ринга, безпомощен! Вече най-сетне всичко постепенно утихна, хаоса който цареше вече бе спрян! Всички атлети преживяват тези минути тежко, надявайки се болката да отмине все по-скоро! Пот и кръв се стича по тялото им, белезите им стават все повече и повече! Точно в тези минути и огъня избухва, но за радост всички атлети са далеч от него! Първите движения са направени извън предела на ринга! Те са от двуметровия бивш световен шампион и великия либератор! Те се намират около коментаторските маси, а в мига на тяхното изправяне, те отново започват да си разменят страховити удари! Отново Roman Reigns, успява да вземе предимство, успявайки да удари лицето на Zayn с цяла сила в коментаторските маси! Моментално след това поставя тялото на либератора на същата маса, а той отива на другата! Какво е намислил Reigns? Действията които извършва сякаш нямат смисъл! Reigns, изчаква отново Zayn да се изправи, а моментално след това следва... МИЛИ ГОСПОДИ...

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 L6M1CcX

SPEAR! SPEAR! SPEAR НА КОМЕНТАТОРСКИТЕ МАСИ! Още едно деяние на Reigns, което излиза извън границите на нормалното! Но всичко, всичко за най-ценното, Sacrifice титлата! И отново двата атлета ще бъдат извън играта са доста голям период от време, тъй като не единствено Zayn пострада при тежката акция, но и Reigns! Публиката онемя след поредната каскада, едно е сигурно, всички атлети ще трябва да си вземат една дълга почивка след подобен двубой! Време беше и други атлети да се вдигнат на крака! Точно тези ще бъдат Knox и The Blue Boy, които единствени останаха на ринга! Двата атлета се изправят, готови са отново за сражение! Първи започва Knox, който сътворява страховито круше право в лицето на противника. The Blue Boy, не остава длъжен, той също изстрелва мощен юмрук в лицето на опонента! Така двете суперзвезди продължават доста дълго време да си раздават удар след удар! Докато в тяхната компания не се присъедини и Dustin, който също превъзмогна болката и се завърна в двубоя и то по какъв начин! Успявайки моментално да направи двоен Clostheline, пращайки двата опоненти си на земята! The Blue Boy, моментално излиза извън пределите на ринга, докато Knox остава все още уязвим на противника си! ДАМИ И ГОСПОДА, СЛЕДВА ВТОРИ ПОРЕДЕН CROSS RHODES! МОМЕНТАЛНО ЩОМ НАМЕРИ ВЪЗМОЖНОСТ, ТОЙ НЕ СЕ ПОКОЛЕБА ДА Я ИЗПОЛЗВА! ТОВА ЩЕ ПРАТИ KNOX В ЕДНА ДЪЛГА ЗА НЕГО ПОЧИВКА! ВРЕМЕ Е, НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМАМЕ ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ ГРАБНЕ КЛЮЧА! НО ИЗЧАКАЙТЕ ЗА МАЛКО....

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 DeW7JFV

SPEAR! ОТНОВО SPEAR! ROMAN REIGNS СЕ СЪЖИВИ ИЗМЕЖДУ МЪРТВИТЕ И ОТНОВО УСПЯ ДА НАПРАВИ НЕМИСЛИМОТО! ТОЙ МОМЕНТАЛНО ЗАПОЧВА ДА КАТЕРИ СТЪЛБАТА, ОКОЛО НЕГО НЯМА АБСОЛЮТНО НИКОГО! ДАМИ И ГОСПОДА, ДАЛИ ROMAN REIGNS ЩЕ БЪДЕ ЧОВЕКА ВЗЕЛ ТОЛКОВА ЖЕЛАНИЯ КЛЮЧ?

Yuliyan харесва този пост.

Earl Hebner
TNW Official Referee
TNW Official Referee
Earl Hebner

ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty28/2/2024, 09:38

WAIT A MINUTE! IT'S SAMI ZAYN! EVEN AFTER A VICIOUS SPEAR FROM REIGNS, ZAYN ALMOST BY MIRACLE IS BACK IN THE GAME! REIGNS ALMOST HAD THE KEYS...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship   15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship - Page 2 Empty

15. ME: 'Fear-Factor' Match for the *VACANT* TNW Sacrifice Championship
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» 4. Half-Hour: 'Fear Factor Match' for the TNW Sacrifice Championship
» 5. In-Ring Segment /w all participants in the 'Fear-Factor' match
» 3. Singles Match: Christian Cage vs. Damien Priest - QUALIFYING MATCH FOR THE TNW SACRIFICE CHAMPIONSHIP
» 6. Singles Match: The Miz vs. ??? - QUALIFYING MATCH FOR THE TNW SACRIFICE CHAMPIONSHIP
» 7. TNW Sacrifice Championship Match: Jay White (c) vs. LA Knight

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW Rampage Saturday Night 538-
Идете на: