Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Adam
The People's Champion
The People's Champion
Adam

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Empty
ПисанеЗаглавие: 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin   12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Empty23/2/2024, 19:36

Rampage Saturday Night написа:
В продължение на няколко седмици, Steve Austin бе принуден да слуша глупостите по свой адрес от Eric Bischoff, то тази седмица, 'The Texas Rattlesnake' най-после ще има възможността да отговори на 'Eazy E', който заяви, че иска място или равни права като 'special guest host' на 'PAIN', но дали Austin е склонен да се съгласи? Предстои да разберем!

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Q7tOtVt

W: 76 D: 11 L: 48

Legacy:
Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Hulk Hogan
Superstar
Superstar
Hulk Hogan

ПисанеЗаглавие: Re: 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin   12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Empty29/2/2024, 09:43

- Ladies and gentlemen, please welcome...
The Owner of Total Nonstop Wrestling,
"The Immortal"...
HULK HOGAN!

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin UxuNd0H 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin R4vRyEr

Какво прави Hogan тук? Не трябваше ли Steve Austin да се появи тази вечер, като се има предвид какво Eric Bischoff каза по негов адрес в последните няколко седмици? Може би Hogan вече вижда всичко това като крайно и неговата мярка трябва да е и последната инстанция. Собственикът на компанията е приветстват радостно, но той не изглежда никак доволен, въпреки, че не можем да видим погледа му изпод тъмните очила, но езикът на тялото му издава чувството на противност. Истина е, че 'Eazy E' прекали доста, като вече беше взето решението, че той няма как да бъде 'special guest host', че 'законно' и 'официално', 'Stone Cold' ще бъде дарен с тази фукнция, но, да видим Hogan какво има да каже тази вечер, тъй като всички знаем много добре, че нещата тук се променят с всяка изминала минута, а собственикът е човекът с последната дума.

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin R8oJVpk

-   В последните няколко седмици, ставаме свидетели на нещо, което неприкосновено ще намери място в историята на компанията, но... Нека спра с това си твърдение всеки път, когато се появя на този ринг пред вас, ами продължа направо към проблема. Проблем, който гложди някои от хората в съблеклнята, но изнервя до известна степен и мен. На 'PAIN', вече стана ясно, че 'Stone Cold' Steve Austin ще бъде човекът, който ще е 'special guest host', а това решение не е взето само от мен, а от целия борд на директорите, които дърпат конците на Total Nonstop Wrestling. Защото, Eric, обръщам се директно към теб, предвид факта, че си тук тази вечер и слушаш, защото решението е взето от гледна точка на приходи, рейтинг и това, което компанията ще получи като заслуги след това решение. Тук говорим за продукт, който според мен, както и всички мои колеги, ти, Eric, не можеш да доставиш на Total Nonstop Wrestling, а Steve Austin?! Всички знаем статуса на Austin, дори и като НЕАКТИВЕН кечист в съблекалнята на нашата компания, затова...
...~

В този момент, Hogan бива прекъснат, тъй като по рампата се появява познатото лице, което бива освиркан от цялата зала, а изражението на лицето на Hogan става все по-гневно...
Sir
Superstar
Superstar
Sir

ПисанеЗаглавие: Re: 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin   12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Empty29/2/2024, 09:57

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin IzqANJy 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin 4sbt03u

- Hogan.. Г-н Hogan, много добре знаеш, че ако трябва задникът ми да бъде сритан, за да получа тази работа - така да бъде! Много неща се случиха, знам! В последните седмици, в последните години, но... Това е нещо, за което моята скромна личност е родена! Знам, че не бях прав, с думите си, с действията си, както и всичко, което направих в последните няколко седмици, но моля те.. Моля те, Hogan! Приятели сме от доста години, не може да не намерим решение на този проблем, който да е изгоден еднакво - за двете страни. Хайде, нека се споразумеем, нека бъдем единни, заедно.. Нека направим всичко това за тези хора, за TNW, хайде! Знаеш, колко много значи тази работа за мен, нали? Знаеш, че имам проблеми и неясноти, както и доста обтегнати отношения със Steve Austin, но това е единственото нещо, за което те моля! Позволи ми заедно с Austin да направим нещо грандизоно, а аз ти обещавам, че тогава компанията ще получи много повече, отколкото сега или само с негово участие.. Моля те! Готов съм да направя всичко, всичко ще направя! Готов съм да ми сритат задника, за да получа тази работа, само и само да направя това, за което мечтая, моля те!
Hulk Hogan
Superstar
Superstar
Hulk Hogan

ПисанеЗаглавие: Re: 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin   12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Empty29/2/2024, 10:03

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin ZSrLqYN

- Eric, Eric, Eric! Замълчи за секунда, моля те! Седмици наред коментираме едно и също, седмици наред! Смяташ ли, че аз трябва да се занимавам с подобен проблем, който би трябвало да е разрешен още, при взимането на главното и финално действие? Не! Моята дума е финалната дума, като искам да ти кажа следното! Оценявам факта, че си осъзнал грешките си през последните няколко години! Уважавам факта, че излизаш и публично заявяваш тези факти, както и грешките си, както и това, че искаш прошка, не от мен - от тях! Радостен е и факта, че ти наистина си претърпял някаква промяна, но това, което не оценявам е, че омаловажаваш взетото решение от компанията, както и самия Steve Austin! И тъй като, Eric, ти сам заяви, че си готов на всичко, на абсолютно всичко, за да получиш един последен шанс, аз мисля да направя точно това! Да дам на феновете точно тази възможност, да видят, че ти си готов на абсолютно всичко, за да получиш тази работа, дори... Дори и задникът ти да бъде жестоко сритан, а това... Това може и наистина да се случи, господин Bischoff! Сега е моментът, в който иска официално да заявя, че ти Eric Bischoff - WILL BE IN A MATCH AT 'RAMPAGE SUPERSHOW: TO BE GLORIOUS' AND.. IF YOU WIN, YOU WILL BE 'THE SPECIAL GUEST HOST' AT 'PAIN'! Това обаче, не е всичко, Eric, тъй като не съм заявил КОЙ ще бъде твоят опонент! А той ще бъде... Ето този човек...
...~
Adam 3:16
Premium Member
Premium Member

ПисанеЗаглавие: Re: 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin   12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Empty29/2/2024, 10:24

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Da47MXZ 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Xn2y99c

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Pngaaa-com-2010754-1

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin MTLbiFd 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin 6tr9k5S

О.. Боже.. Мой.. Ето тук вече идва огромният проблем за 'Eazy E'! Bischoff е буквално опрян в ъгъла, защото неговият опонент се показва под бурните овации на феновете, точно след като се чува 'пукотът' на счупените стъкла! Стив Остин крачи по рампата, като е напълно готов най-после да се добере до Bischoff и да срита задника му! Eric каза доста остри думи в последните седмици спрямо 'The Texas Rattlesnake', но го направи и в момент, в който вторият го нямаше! Сега обаче? Дали той ще смее да каже това, което изричаше в продължение на седмици? Дали няма да върне думите си назад? Дали вече съжалява за казаното, че е готов да даде всичко, дори и задника си, за да получи тази работа? Е, дори и така да е - вече е прекалено късно! Мачът между тези двамата е обявен официално, а победителят ще бъде - 'special guest host'! Надали има някой, който се съмнява в това - кой ще бъде победителят от този двубой.. Не, не мисля! Едно е ясно обаче, Bischoff направи една от най-големите си грешки, взимайки подобно решение в кариерата си, особено когато срещу теб стои убийствен опонент със статуса на 'Stone Cold' Steve Austin! Той поздравява всички в залата по познатия за себе си начин, извисен на всяка една от сглобките в четирите ъгъла, след което застава очи в очи с Bischoff, който вече си е глътнал граматиката и не знае какво да направи! Hogan е далеч нагоре по рампата и връщане назад няма - решението е взето, кърпата е хвърлена - мач ще има, но какво ще стори Bischoff тази вечер, за да покаже, че не е аутсайдер в този двубой?

TheAnimal харесва този пост.

Premium Member
Premium Member

ПисанеЗаглавие: Re: 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin   12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Empty29/2/2024, 10:47

'Eazy E' сваля якето си, като показва на Austin, че е готов за бой! 'Леденият' приема всичко с усмивка на лице, като дори не помръдва! Bischoff просто не знае как да отговори на предизвикателството, като е много вероятно действията му да са плод на страх, но да видим. В крайна сметка обаче, всичко това се очакваше да е един огромен план от страна на 'Eazy E', който предвид обстоятелствата, винаги е показвал, че е огромен стратег! В този момент, Sean Morley се появява на бойната площадка и се нахвърля над Steve Austin, но удря на камък, тъй като 'The Thoughest S. O. B.' е доста добре подготвен!

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin H108VA0 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin PtQ6D4o

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin 9Q0Pmr7
STUNNER!~

Дами и господа - едно е ясно и сигурно! Steve Austin и Eric Bischoff ще се изправят очи в очи на 'Rampage SuperShow: To Be Glorious', а победителят от този мач, ще бъде офицално 'special guest host' на най-големия event на годината за компанията, именно 'PAIN'. Austin направи ясна заявка още преди няколко седмици, че е готов да направи всичко, като ще бъде част от една историческа за компанията вечер, а 'Eazy E' се опита да направи всичко, за да провали плановете и амбициите на 'The Texas Rattlesnake', но пред себе си срещна огромна стена! Точно поради тази причина, Hogan взе правилното решение, като по този начин, този проблем ще се разреши окончалтелно, след по-малко от три седмици. Austin празнува заедно с феновете и 'steveweisers', а Bischoff успя да избяга нагоре по рампата в ужасен вид, но дали ще може да го направи, когато двамата се озоват на един ринг, особено когато залогът е толкова голям, колкото е и мечтата на Eric Bischoff...

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin 91avF36 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin 7Qecr1J

TheAnimal харесва този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin   12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin Empty

12. Segment /w 'Stone Cold' Steve Austin
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW Rampage Saturday Night 538-
Идете на: