Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 8. In-ring Segment with Bret "The Hitman"Hart 13/8/2023, 16:55
Няма как да мине шоуто в Calgary, Alberta, Canada, без да видим най-великият кечист, който е съществувал някога! Единственият и неповторим TNW Hall Of Famer - Bret "The Hitman" Hart! Бившият Европейски шампион ще говори пред родна публика! Това ще се случи преди главното събитие на вечерта, коeто е Sami Zayn vs Yugi Nagata! Не пропускайте!
VaskoMetala TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: 8. In-ring Segment with Bret "The Hitman"Hart 13/8/2023, 23:43
Michael Buffer: Дами и господа, моля посрещнете, "The Best There is, The Best There Was And The Best There Ever Will Be", he is The TNW Hall Of Famer - Bret "The Hitman" Harrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt!!!
Corey Graves: НЕКА ВСИЧКИ ГО КАЖЕМ ЗАЕДНО! THE HITMAN IS BACK BABY!!! ИЗБУХВАМ, МАМКА МУ! Това не е истина, самият Брет Харт е тук! Човекът, който напоследък се занимава с младите таланти на TNW, човекът, от който тръгва всичко! Феновете полудяват, те започват да скандират "Holly Shit, Holly Shit, Holly Shit"! Нямаше да има логика да правим шоу в Calgary, Alberta, Canada и този човек да не се появи. Това е неговият роден град, тук е роден, просто трябваше да се случи. Michael Cole: Каквото и да кажем за този човек, то ще бъде малко. Той е видял много, преживял е много, имал е вражди с имена като Казучка Окада, Джиндър Махал, Крис Беноа! Списъкът е голям, бивш Европейски шампион е, Член на Залата на Славата е. Абе с една дума всичко, само може да ни радва присъствието на този човек, феновете са доволни, а това е най-важното! Corey Graves: Естествено, че ще са доволни, та това е един от техните герой, той е дошъл заради тях! Ще ми е много интересно да чуя какво ще каже този велик човек, надявам се да спомене и Сами Зейн, който много добре го е наследил! Michael Cole: Всичко е възможно, не веднъж сме чували от Sami, че ако можеше да си смени финишърът, то той би го сменил на The Sharpshooter! Дали този човек би одобрил това? Може би ще разберем от самият него! Corey Graves: Всичко може да очакваме, когато най-великият канадец на всички времена е взел микрофон в ръце! Ще бъде нещо велико, сигурен съм, че това ще е най-великото промо, което сме чували някога от Брет Харт!
Michael Cole: Да видим дали ще е така, сега "The Greatest Of All Times" влиза в бойното поле, след което прави запазената си марка, която е неговият таунт в средата на ринга! Легендарният канадец има микрофон в ръце, какво ли ще ни каже? Останете с нас, за да разберете!
VaskoMetala TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: 8. In-ring Segment with Bret "The Hitman"Hart 14/8/2023, 00:34
Bret Hart: Как се чувствате тази вечер, Calgary? Crowd: "YEAAAAAAAAAAAAAAA"! Винаги е хубаво да си у дома, заобиколен от приятели и поучавайки уважението, което заслужаваш. Когато разбрах, че шоуто тази седмица ще бъде в Calgary, Alberta, Canada, аз си казах, че няма как да пропусна възможността да се появя и да припомня на TNW съблекалнята кой е истинският "Hitman"! Малко са хората, които имат моите познания за този велик бизнес, именно поради тази причина, реших да стана треньор на младите таланти. Да, трябваше да се откажа от това да бъда активен кечист, но не съжалявам, защото сега TNW има свежи таланти, които са минали през ръцете на най-великият техничен кечист на всички времена!
Напоследък зад кулисите се чуват много слухове, хората са отчаяни, че с TNW е свършено, че няма същият интерес към това място, който имаше преди години. Е, аз съм дошъл тази вечер, за да ви кажа, че това са пълни глупости!!! Докато великият Брет Харт е треньорът на младите таланти, то TNW ще живее вечно. Дори и сега сме подготвили още много свежи таланти, които много скоро ще направят своята изява на TNW рингът! Лятото е към своят край, щом дойде есента, всичко ще се промени! Имате думата ми, аз няма да позволя това място да умре. TNW трябва да живее вечно, тъй като това е мястото, където се раждат най-великите кечисти. Много скоро всички ще видите промяната, за която говоря. Сега нека сменим темата малко, има един талант, който ми е хванал окото от доста време, дори го и представих на един от турнирите! Човекът, за който говоря е Сами Зейн! Искам да кажа колко съм горд с това момче, то се старае много повече от всички, които са в съблекалнята на TNW! Образът на либератор, който играе е просто гениален! Как само унижава съперниците, велико, трябва да признаете. Сега въпросът, на който всички търсят отговор е дали Брет Харт ще даде на великият либератор да ползва великият му финишър, който е The Sharpshooter? Отговорът на този въпрос е много лесен, защото този човек го заслужава! Разрешавам да го използва, ако някой е достоен да използва Захапката на Акулата, то това е великият Сами Зейн! Много ще съм горд да го видя как кара противниците да се предават! Нямам търпение за главният мач, дами и господа, надявам се и вие да сте толкова развълнувани, колкото съм и аз! Това ще бъде битка, която ще бъде кандидат за мач на годината, ще видите!
Пожелавам на всички приятно гледане на главният мач за вечерта! Радвам се, че ми дадохте възможност да дойда и да изпитам още веднъж атмосферата да говоря пред великата публика, тъй като вие феновете сте TNW, без вас това място няма да съществува. Thank you very much! След тези думи, Bret Hart оставя микрофона в центъра на ринга и отива в Backstage, където ще гледа главният мач между Sami Zayn и Yugi Nagata!
Sponsored content
Заглавие: Re: 8. In-ring Segment with Bret "The Hitman"Hart