Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 8. Backstage segment with Randy Orton 7/8/2023, 16:32
...
Light Superstar
Заглавие: Re: 8. Backstage segment with Randy Orton 11/8/2023, 21:33
Michael Cole: Randy, може ли да ни отделиш минутка! Абсолютно всеки фен на този спорт иска да разбере какво ще се случи тепърва? Съгласен ли си с казанот от Hulk Hogan? И мислиш ли, че ще успееш да се изправи очи в очи с такава легенда като The Rock, в мач който той определя правилата?
Randy Orton: Дали ще спечеля, are you f*cking kidding me? В момента отново ставаме свидетели на любимото нещо на компанията. Знаят, че ако аз определях правилата този двубой щеше да бъде прекалено лесен и скучен за мен! Знаейки това те дадоха правото на The Rock да определи правилата по които ще играем! But let me make this clear... Аз отново ще докажа пред широката аудитория, че съм прав. Независимо колко ми коства и колко тежки правила той ще избере, аз ще съм този който ще си тръгне победител от този двубой... The Rock look at me... може да си заблудил повечето фенове, дори и компанията да е на твоя страна, повярвай ми... аз ще прекратя твоята кариера! Знам, че си някъде там в някое интензивно и единственото което чувстваш в момента е страх. Знаеш, че веднъж стъпиш ли, то ще бъде последното нещо, което някога ще направиш. Още малко остава до двубоя ни... приготви се за най-ужасното мъчение, което някога си си представял! Пепелянката има само една единствена цел... златото, а всеки който се постави към пътя ми за него, ще съжалява... но ще бъде прекалено късно