Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 6. Nagata challenge Johnny Mundo to a fight 30/7/2023, 21:04
...
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: 6. Nagata challenge Johnny Mundo to a fight 31/7/2023, 12:57
LADIES & GENTLEMEN,
PLEASE WELCOME
FROM TOGANE, CHIBA
WEIGHING IN 238 LBS
~THE BLUE JUSTICE~
~NAGATA YUJIIIIIIIIIIIIIIIIIII~
LADIES & GENTLEMEN, YOU ARE WITH RAMPAGE SUPERSHOW AFTER THE COMMERCIAL BREAK!!! След толкова интригуващи случки и събития тази вечер, ето че дойде време да видим и японския сритач на задници и неутрализатор - ''The Blue Justice'' Yuji Nagata. Както видяхме, миналата седмица той бе брутално нападнат не от кого да е, а от Johnny ''The Elite'' Mundo, който откликна, и то повече от сполучливо на приканването от страна на Нагата към целия ростер на ТНВ да се появи някой, желаещ да се съревновава с него. Та, дойде, нали, и го наби толкова брутално и дивашки, както само The Guru of Greatness си знае. Днес, обаче, The Father, както изглежда, възнамерява да си отмъсти с лихвите за тези нечовешки политики на действие от Мундо. Да видим, само, как точно ще го направи. Видимо личи по изражението му, че е адски ядосан, но въпреки всичко, изниквайки на рампата и облечен в синьо-черния си елек козирува самоотвержено и започва да се движи по нея. И то смело, както винаги, без да се бои от абсолютно нищо. Такава е самата природа на El Corazon - смела, безстрашна и хладнокръвна. Феновете му го аплодират неистово и той се ръкува с тях, докато върви към бойния ринг. Интересно с какво Джони ще оправдае тази си своенравност, която всеки път демонстрира, и то пред куцо и сакато, както се казва, без въобще да се съобразява кой седи срещу него. Но това изобщо не плаши Нагата - той си каза, че е гладен за стръв, и ето че такава му се появи по най-бързия начин. Затова няма да се поколебае в никакъв случай да я разкъса и да й покаже с кого се е захванала. Ето че вече почти наближава рамките на квадратната площадка, в която, преди да влезе, обикаля още веднъж, за да се окъпе в народната любов. Какъв респект всява всеки път този човек, когато идва тук! Сега се качва по металните стълби върху сглобката, на която застава, наслаждавайки се още, а после минава между двете въжета, позиционира се в центъра на арената и отива до обтегача, на който се качва и се изправя в цял ръст...Capacity crowd is damn crazy!!!
И помахва към някои от своите фенове по традиция, както винаги прави, след което вдига ръката си и и изпълнява още един салют на козируване към всички тях...Просто фамозен, мамка му, е Mr. IWGP! И когато прави това, слиза от въжето, грабва микрофона отново от разпоредителя и се приготвя да говори. Останете с нас, за да видите инерцията, която е набрало Синьото правосъдие!!!
Dimarata and Rainmaker харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: 6. Nagata challenge Johnny Mundo to a fight 31/7/2023, 13:20
- ORLANDOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!.....ARE YOU HERE???!!! Както винаги - много сте, мамка му!!! И се радвате да ме видите!!!...Аз също! Дали, обаче, може да се каже същото за проклетника, който се осмели да ме нападне миналата седмица?! Това е едно наивно момче, което още не е разбрало, сякаш, защо се намира тук! Е, от друга страна - трябва да му призная едно! Добре се бие, поне! Това наистина го притежава, ако не друго! Проблемът, обаче, е друг - не се бие ЧЕСТНО!!! Не се бие по правилата! Johnny Mundo-san, are you hearing me? Не действаш особено мъжки, пич! Самонаричаш се "Гуруто на величието"! И на кое точно величие си гуру, ако смея да попитам?! И какъв гуру си изобщо ти?!!! Един шут, обличащ се в цветни якета, същинско конте със слънчеви очила, което само дето не носи женска чанта! И типично като жена ме и нападна - в гръб, без да очаквам и подозирам! Слушай ме добре, сополанко - този бизнес е за истински мъже! И ако трябва, аз ще докажа, че един японец може да бъде по-голям такъв от всички американци! Дано само последните не са идентични на теб. Затова, искам обяснение от теб - как смееш да нападаш един истински Неостаряващ герой??!! Самият ''The Blue Justice'' Yuji Nagata! Довлечи си задника и ми го обясни! Но не с думи, сополанко-сан! А с УДАРИ!!! Предизвиквам те на двубой 1:1! Ти и аз! И знай, че ако ти е потекъл носът, аз със сигурност ще ти забърша сопола!!! ARIGATO!!!
ZEA!!!
Dimarata and Rainmaker харесват този пост.
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: 6. Nagata challenge Johnny Mundo to a fight 4/8/2023, 21:59
*Камерите внезапно ни насочват към големият екран, където виждаме охранителят на Мундо и самият той*
Johnny Mundo: Easy, Easy big fella! Какво става, какво има? Наричаш се "неостаряваш герой"? ХА-ХА-ХА! Та, ти си по-стар от целия ростер! Когато си се бил е нямало телевизор още, дори онези черно бели опери, които тежат толкова много. Сега сериозно за кого се мислиш ти, нещастни старче, че да ми казваш кога и къде да дойда! Наистина ли си мислиш, че носителя на куфара, Суперзвездата на Total Non Stop Wrestling ще си губи времето да дойде и да се бие като дивак с теб? За последните няколко години направих повече от колкото ти за цялото си съществуване. На мен не ми е нужно да доказвам нищо заразлика от теб, който дори на възраст, която трябва да си в пенсия се биеш, защото знаеш че нищо не си постигнал. Никой не знае името ти извън твоята страна! А, знаеш ли какво? Аз имам световни титли на всякъде по света. Като почнеш от нашата велика Америка, Мексико дори Катар! Твоята любима Япония не спира да ми се моли да отида да се бия там. Преди да си продължиш да говориш на твоя развален език от твоята уста пълна с изпопадали зъби ще ти кажа, че все пак мисля да се бия с теб.. НО НЕ И ДНЕС! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ГРАФИК НА "THE GURU OF GREATNESS"! АЗ ЩЕ ТИ КАЖА КОГА И КЪДЕ, ЗАЩОТО ТИ НЯМАШ МЯСТО ТУК.. ГЛЕДАЙ СИ ЩАСТЛИВО СТАРИНИТЕ! Точно за това те нападнах, защото ти не трябва да си в тази федерация. Твоето време отмина, а моето продължава да го бъде! Погледни този куфар, който притежавам! Аз съм на почти сто процента сигурен нов шампион. Мога да използвам това нещо, когато си поискам. Но преди да го сторя мисля да се позабавлявам с теб! Имай търпение, друже! Много скоро ще разбереш кога и къде!
Blue Justice харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 6. Nagata challenge Johnny Mundo to a fight