Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 8. In-ring promo with the Mr. GTS - Johnny Mundo 2/5/2023, 03:15
...
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: 8. In-ring promo with the Mr. GTS - Johnny Mundo 6/5/2023, 11:54
-Ladies and gentlemen, please welcome.. MR. GTS.. JOHNNY MUNDOООООО!
Не мога да повярвам, че наистина този човек направи точно това, което каза, че ще стори.. Първият човек, който печели куфара последователно два пъти! Историята беше написана на най-голямата сцена от всичките! Може да не харесвате Джони, но той просто не спира да печели трофей след трофей.. Когато го отпишем, когато трупа загуба след загуба, той винаги съумява да излезе от дупката и то с плячка. Вече знаем, че Мундо отлично знае как да се възползва от този куфар и е въпрос на време да го стори. Всеки един шампион трябва много да внимава. Никак не е безопасно дори да си Световния или Елитния шампион, когато истински злудей като Джони Мундо дебне някъде в очакване. Погледнете колко добре му стои този куфар! Може би най-добрият сблъсък на Pain си беше именно този за GTS! Всички участници в този мач минаха през много болка, много падания, но накрая само един от тях ликува и вече всички знаем кой е този човек! Няма съмнение, че сега ще чуем огромни хвалби за Мундо. Надали обаче някой може да му каже и копче след такава впечатляваща победа. "The Guru of Greatness" всяка година продължава да пише история след история, продължавайки да печели награди, отличия и титли. Куфарът ти носи почти сигурен билет за някоя от титлите, защото можеш да го използваш в рамките на една календарна година, когато си искаш без значение в какво състояние е шампионът. Но "The Shaman of Sexy" не бива да се отпуска, защото никога не знаеш какво може да стане особено, когато имаш врагове на всякъде. Ето, че MR. GTS е с микрофон в ръка и е време да чуем първото му думи като носител на куфара.
-Никой от вас не очакваше да вземе този куфар, нали? Колко е приятно да гледам глупавите ви физиономии, защото вие мислихте, че никога повече няма да ме видите на върха! НО НЕКА ДА ВИ СВЕТНА, ОТНОВО СЪМ ТАМ, КЪДЕТО ТРЯБВА! АЗ СЪМ ПЪРВИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО ПЕЧЕЛИ ТОЗИ КУФАР ДВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ПЪТИ! ВСЕКИ ЕДИН ШАМПИОН В МОМЕНТА ТРЕПЕРИ, ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ МОЖЕ ДА УДАРИ МОЯТО ПЕСЕН И ДА МУ ОТКРАДНА КОЛАНА! Най-после успях да ви докажа, че Джеф Харди няма място при големите риби. Той е просто тук да ви забавлява.. Видяхте ли каква е разликата между мен и него? Докато Харди реши да жертва всичко в името на това да направи поредната си екстремност, то аз спечелих куфара в крайна сметка! Ок, Джеф печелиш, наричай се най-екстремния кечист, аз ми стига да знам, че съм най-успешния! Какво спечели ти за това, че счупи стълбата? Никой няма да помни това, докато аз съвсем скоро ще стана нов шампион! Четвърти мач успявам да победа със стълби! Има обаче и неща, върху които трябва да помисля. Дали да не си върна Елитната титла, или пък трябва да се насоча в "най-древната" такава, а именно Световната титла, която толкова пътин някак си ми отбягваше? Това са дилемите пред най-великите кечисти, точно за това аз съм в друга моя собствена лига! Просто няма койда ме спре и въпреки всичко аз продължавам напред без значение колко трудно изглежда понякога. Осъзнавате ли колко трудно е да спечелиш два пъти подред този куфар.. Говорим за най-опасния мач може би изобщо. Както сами видяхте колко рисковано е да се биеш със стълби, защото една грешна стъпка може да ти коства кариерата. Такива мачове могат да се спечелят само и единствено от подготвени атлети като мен! Както видяхте колкото и атлетични и екстремни да са хора като Харди това не е достатъчно, за да спечелиш. Джеф твърди, че е един от хората, които са измислили този вид мач и дори в неговата игра аз го победих. Вече няма какво да доказвам, нямам намерение да си губя времето с никого, защото аз съм най-добрият. Ще чакам търпеливо момента си, за да..
Ultras-48 харесва този пост.
Ultras-48 Superstar
Location : Плевен дге Join date : 02.09.2022 Posts : 188 Age : 23
Заглавие: Re: 8. In-ring promo with the Mr. GTS - Johnny Mundo 10/5/2023, 01:44
...МИЛИ БОЖЕ! ТОВА Е МИЗ! ТОВА Е МАЙК МИЗАНИН, ДОСКОРОШНИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН. КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИ ТУК?! МУНДО НЯМА ПРЕДСТАВА КАКВО СЕ СЛУЧВА И ЧЕ "THE A LISTER" СЕ НАМИРА ЗАД НЕГО! МИЗАНИН ЗАКЛЮЧВА РЪЦЕТЕ НА ДЖОНИ И РАЗМАЗВА ЛИЦЕТО МУ В ПОДА!
Кори Грейвс: ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КАКВО СЕ СЛУЧИ ТОКУ ЩО! ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ФЕНОВЕТЕ В ЗАЛАТА ГЛЕДАТ КАТО ОНЕМЕЛИ, А НА МЕН СЪЩО МИ Е ТРУДНО ДА НАМЕРЯ ДУМИ... Майкъл Коул: Миз изглежда доста яростен. Явно загубата му на Пейн от Джей Уайт не му се отразява добре и търсеше някой на когото да си го изкара. Е, Мундо го отнесе!
Кори Грейвс: Като гръм от ясно небе бе тази атака. Нямам никаква представа какви са мотивите на бившият Европейски шампион за тези му действия, но едно от най-гадните и корави копелета в тази компания нападна друг човек със сходна репутация и това ще има тежки последствия...
Dimarata харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 8. In-ring promo with the Mr. GTS - Johnny Mundo