Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
7. In-ring promo with TNW Global Champion Chris Jericho
2 posters
Автор
Съобщение
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: 7. In-ring promo with TNW Global Champion Chris Jericho 19/3/2023, 20:44
...
Shizo TNW Hall of Famer
Location : Wuhan, China Join date : 04.02.2016 Posts : 1046 Age : 22
Заглавие: Re: 7. In-ring promo with TNW Global Champion Chris Jericho 24/3/2023, 22:49
- Ladies and gentleman, please welcome your new TNW Global Champion, Y2J - CHRIS JERICHO!
Jim Ross: Ето го и него! Новият Глобален Шампион на Total Nonstop Wrestling, прави своята поява на екраните на Rampage след знаменития мач с Кейн, който имаха двамата преди 2 седмици на турнира Warzone. Миналата седмица Джерико отстъства поради лични причини и не успя да вземе участие в Rampage, но его то тук и сега с пояс около кръста, стъпвайки здраво на рампата в началото на залата. Помните как завърши мача му с Кейн, и по какъв начин канадеца успя да спечели титлата и да стане 18-тият Гранд Слам шампион на TNW. Джерико успя да разсее рефера с онзи стол и докато официалното лице го махаше от ринга, Джерико успя да си забие прасеца в слабините на Кейн и така да му приложи Lionsault за да спечели мача и си тръгна с Global титлата. Джерико застава в центъра на ринга и грабва микрофон и музиката му започва да утихва, нека чуем какво има да ни казва новият TNW Global Champion!
Shizo TNW Hall of Famer
Location : Wuhan, China Join date : 04.02.2016 Posts : 1046 Age : 22
Заглавие: Re: 7. In-ring promo with TNW Global Champion Chris Jericho 25/3/2023, 20:32
- Ще започна направо и няма да увъртам думите, които ще кажа! Аз направих това което казах, че ще направя. Обещах на Кейн, че ще се сбогува с титлата си и така стана. На някои от вас може да не им харесва как и по какъв начин я взех, може да не му харесва, че Кейн загуби, може да не му харесва, че аз станах новия Global Шампион, може дори и той самият да не се харесва. Но, истината е такава, и тя е, че аз съм новият глобален шампион на TNW, и стоя здраво стъпил на този свещен тепих вдигайки тази титла. Може да ме освирквате, може и да ме обичате, на мен не ми пука, защото аз съм Крис Джерико - най-добрият от най-добрите, най-добрият в този свят, и никой не може да оспори фактите за това! Кейн, колкото до теб. Казах ти още преди Warzone да не се занимаваш с мен и да ме приемеш на сериозно, всичко започна когато се появи в онази вечер в която аз се върнах в RAMPAGE и ти реши да се правиш на герой, хвърляйки огньове и пламъци около цялата зала с които зарадва само 4-годишните по екраните, инстинските sigma хора знаят кого и как да подкрепят, те знаят, че аз съм много над теб и ти не можеш да промениш фактите за това. На турнира ти доказах кой съм, какво представлявам, с какво съм способен и какво винаги мога да измъкна от ръкава си, и ти както очаквах не можа да направиш нищо по въпроса и виж до къде стигна всичко това - твоята титла в моите ръце.. Дами и господа, вашият нов Global Champion of TNW - Chris Jericho! *BOO* ! Не ми пука какво мислите за мен, аз съм новият шампион, аз! Нищо не можете да сторите по въпроса, защото сте едни жалки мижитурки, които знаете само да се тъпчете с макдоналдс, да хулите спортисти като мен и да лежите по цял ден на кревата, за това никога няма да стигнете моето огромно ниво на което съм способен. Правил съм го и без вас и въобще не ми трябва някаква подкрепа на сополанковци като вас на които им реват главите по цял ден. Аз съм Крис Джерико, канадеца от уинипег, който държи глобалната титла на тази компания и няма никакви намерения скоро да се разделя с нея...
*Светлините в залата изгасват*
Yuliyan харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 7. In-ring promo with TNW Global Champion Chris Jericho
7. In-ring promo with TNW Global Champion Chris Jericho