Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2413
Заглавие: 7. RAMPAGE #500 PARTY 4/2/2023, 21:02
...
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2413
Заглавие: Re: 7. RAMPAGE #500 PARTY 7/2/2023, 00:39
Дами и господа, камерите ни пренасят зад кулисите, където виждаме да се вихри бурно парти по случай юбилейното издание номер 500 на шоуто Rampage! Голяма част от суперзвездите на TNW се забавляват с музика, храна и напитки! Някои от най-колоритните и запомнящи се образи в историята на федерацията в момента седят на една маса и празнуват този milestone! Шеги и закачки се чуват от всякъде, а настроението в стаята е на ниво! Операторът насочва вниманието ни към Angelo Dawkins и Montez Ford от The Street Profits, които са в компанията на Ezekiel.
Montez Ford:Sheeesh! Now that's what I'm calling a party, fam!
Angelo Dawkins:Yooo, Zeeke! Wass'up, dawg! Как е хавата, братле?
Ezekiel:Празненството е меко казано ВЪЛНУВАЩО! Вкусна храна, приятна музика и разбира се много усмихнати хора! Истината е, че това е първото такова парти, на което присъствам в живота си! Като малък не бях особено общителен никога не ме каниха на подобни тържества. По-големият ми брат Elias бе от "готините деца", но така и не ме взимаше с него на купоните, на които ходеше. Не знам защо, но имам чувството, че винаги се е срамувал от мен. Сякаш си мислеше, че ще го изложа пред приятелите му. Всички момичета в гимназията бяха хлътнали по него, за разлика от мен, който винаги оставах в неговата сянка. Винаги съм се чудел каква бе причината. Дали пък не бе китарата? А може би пък...
Montez Ford:Ayooo! Cut the waffle, dude! Защо просто не се отпуснеш и не се насладиш на партито? Ето, хапни един хот-дог!
*Montez Ford подава хот-дога в ръцете на Ezekiel, а той се готви да отхапе от него*
Angelo Dawkins:Woaah! Hold on, fam! Нима ще го ядеш така? Не бъди сухар, човече! Put some sauce on it!
*Ezekiel грабва бутилка с кетчуп и я разклаща, без обаче да забележи, че капачката е отворена*
Обилна струя кетчуп се изстреля от бутилката, а съдейки по израженията на Ezekiel и The Street Profits, които буквално пребледняха, смея да твърдя, че на пътя на кетчупа е имало човек! Точно така! И това не е кой да е, а самият Seth Freakin' Rollins! Тази вечер той ще се изправи срещу победителя от Road to PAIN Rumble мача Roman Reigns в main event-а на вечерта. Очевидно обаче The Architect бе решил да разпусне малко преди големи сблъсък. Типично в свой стил, той е дошъл на партито облечен изключително екстравагантно. За негов лош късмет обаче, непохватният Ezekiel покри бялата му дантелена риза с кетчуп! Това със сигурност няма да се изпере! Rollins сваля очилата си и поглежда Ezekiel право в очите. По изражението на The Architect си личи, че той не е никак доволен от случилото се! Притесненият Ezekiel не знае какво да прави и сякаш само влошава нещата, обирайки кетчупа от лицето и ризата на Rollins с хлебчето за хот-дог! Ето това вече преля чашата!
Какво по дяволите си мисли Ezekiel? Seth Rollins сякаш е на път да избухне! И го прави... НО В СМЯХ! Истеричният смях на The Architect оглася цялата стая, а Ezekiel и The Street Profits изглеждат изключително объркани от случващото се. В крайна сметка те решават да се пуснат по течението и да някак си да излязат от неловката ситуация, започвайки на свой ред да се смеят заедно с Rollins. В този момент обаче Seth рязко спира да се смее, а на лицето му се връща същият този ледено-студен поглед от преди броени секунди. Той обира кетчупа от ризата си с пръст, след което го облизва и си тръгва, без да обели нито дума! Поредната сцена на неадекватно поведение от страна на The Architect. Имам чувството, че този човек съвсем загуби ума си след Road to PAIN! Не знам какво се върти в главата на Rollins напоследък, но ще трябва да събере мислите си, защото тази вечер го чака никак не лесна задача! Seth ще се изправи в главния мач срещу човека, който му коства победата в мелето. Човекът, който някога той наричаше свой брат, а именно Roman Reigns! Едно е сигурно - най-интересното от юбилейния епизод на Rampage тепърва предстои!
FreeRiver, Dimarata, Yuliyan, Scroller and Chris Wolf BG харесват този пост.