Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

 

 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz

Go down 
4 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
JohnnyZ
Administrator
Administrator
JohnnyZ


Location : Davenport, Iowa, USA
Join date : 16.08.2015
Posts : 2046

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty18/11/2022, 20:49

1. Matt Hardy
2. The Miz

___________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz IKvGKzK

Debut: 25.08.2015
Matches: 115 |W:76 L:39|
TNW Hall of Fame 2018
11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
Main Evented PAIN XI & PAIN XII

4x TNW World Champion
1x TNW Grand Champion
2x TNW Intercont. Champion
1x TNW Hardcore Champion
4x TNW Tag Team Champion

Mr.Get The Keys 2019
King of the Ring 2016
Mr.Get The Suitcase 2016

Slammy Award for Match of 2019
Slammy Award for Talker of 2020
Slammy Award for Talker of 2019
Slammy Award for Wrestler of 2019
Slammy Award for Breakout Star of 2016‌
Slammy Award for Most Respected User of 2018

Main Evented the first episode of Carnage
Main Evented Ten Pay-Per-Views In a Row
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)
Longest Reigning World Champion in The History of TNW

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver


Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 2189
Age : 29

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty18/11/2022, 22:453. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy.gif?cid=ecf05e47522b19ad1761660ab121c415256ee0709c5345b0&rid=giphy

Премина доста голяма промяна в лицето на Broken Matt Hardy от преди години до този Мат Харди който в момента се появява на рампата. Той определено изглежда по-страховит, по-кръвожаден от преди и готов да ни отведе в друго измерение. Харди прави taunt в началото на рампата призовавайки същите пламъци, с които без малко преди време да изгори своя противник тази вечер, Миз. Може Миз да е доста добър, но тук той е просто новобранец, а Мат Харди като по-опитния от него, сигурно ще достигне до всякакви методи с цел опонентът му да бъде DELETED. По начало, Миз изобщо не искаше да си има работа с Мат. Наричаше го ненормален. В крайна сметка обаче плановете на Харди провървяха и той получи мач на този турнир, със или без съгласието на опонента. Истината е че Миз беше притиснат в стената и нямаше друг избор освен да приеме. Причината Мат да набележи именно него е, отново, тъй като той е един от най-успешните новобранци в тази федерация, е попаднал под обсега на противник който е извън неговия калибър. Или не съвсем. Все пак Миз достойно претърпя на каквито и манипулативни тактики да бе подложен, докато нещата според него не преминаха в личен план. Достатъчно му беше на Мат само да изкаже няколко обиди в лична насока, и да заплаши дори съпругата му, за да натисне бутоните на "The A Lister" и да го накара да приеме предизвикателството му. Публиката изглежда надъхана да гледа как ще се представят тези двамата. Това може да бъде един от мачовете на вечерта, особено след интересните случки покрай Мат Харди и The Miz. Като че ли досега обаче и двамата са доста наравно, което ни кара да се съмняваме дали Мат притежава същия този дух който имаше преди време, когато всеки един негов противник в края на краищата бива "Deleted". Може би Мат Харди вижда нещо друго в Миз освен че той е най-обещаващото младо лице и най-заслужаващия от младите суперзвезди да достигне до главната сцена, че и дори евентуално да вземе някоя главна титла. Може би за да върне разгарът си, Мат е решил именно да посегне на "The A Lister" и да открадне бурята на Миз, когато той най-малко очаква, един вид, да натрупа популярност на гърба му и ако се представи добре, дори да отнеме позицията на която Миз може да се издигне ако по някакво чудо вземе да спечели в тази среща. Мат пристъпва по рампата, като изглежда се е съсредоточил напълно и има сериозен поглед. Нямаме идея какво можем да очакваме от него което е този изненадващ елемент, който една суперзвезда трябва да притежава. Миз наистина има потенциал, но дори той едва ли може да бъде подготвен за някой, който се държи като създание което е по-висше от нормален човек. Разбира се, всички ние сме хора, не можем да бъдем нещо повече от това. Обаче има нещо в Мат което ни кара да се замислим, дали не можем да надхвърлим потенциалът който притежаваме? Това ще трябва да провери и "The A Lister" тази вечер, защото не винаги някой получава шансът да се изправи срещу противник като Мат Харди.

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy.gif?cid=ecf05e478f9fdd0eba3ab8777866ed5db518dd5e75f8782d&rid=giphy

Broken Matt Hardy се хваща за връхното въже и минава през средата, навлизайки сред бойното ограждение, и отправя един доста зловещ поглед към екраните, като трака със зъби не само от вълнение, и не защото е побъркан, той го прави защото със стъпването си на бойния терен, в неговия поглед той вижда как може да нарани опонента си, още преди своята поява. Миз за него е като едно основно ястие, което Мат Харди смята да "изяде" и след това да "изтрие". Broken Matt Hardy се чувства сякаш целия ринг е неговата вселена, а опонентът му ще навлезе сред непознати за себе си води. Наистина се надяваме тези двамата да се представят респективно, но Мат Харди едва ли смята да се държи уважително спрямо Миз. Това разбира се може да проверим с протичането на този мач, но още с появата си Мат прави такова впечатление, че е тук да се раздава и не го интересуват как ще се развият нещата. Или може би с начинът по който той погледна към камерите иска да ни каже, че може да види право през опонента си. Ще видим дали появата на Миз ще го разколебае някак, но за сега Мат изглежда доста хладнокръвен и непоколебим, носейки зловеща аура рееща се из целия терен наоколо.

Dimarata, JohnnyZ, Yuliyan, Don Scroller, TheCyborg and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Ultras-48
Superstar
Superstar
Ultras-48


Location : Плевен дге
Join date : 02.09.2022
Posts : 110
Age : 21

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty18/11/2022, 23:07

Michael Cole: Ето че дойде моментът за двубоя между Миз и Мат Харди. Време е за кулминацията на една вражда, която стана много лична и днес и двамата участници в нея имат сметки за уреждане един с друг. Майк Мизанин и Харди имаха множество спречквания, имаше дузина вербални атаки и физически съприкосновения. Миналата седмица дори бяха нуждни двуцифрен брой рефери за да разтърват Мат и Миз, които се сбиха на ринга. Но днес всичко ще бъде решено между въжетата.
Всичко започна преди около месец, когато Харди се завърна неочаквано и прекъсна Миз, който говореше за победата си над Ролинс. В следващите седмици видяхме нови вербални нападки от двамата един към друг, изгорени тениски, дори хапане, но The A Lister отказваше да приеме предизвикателството на Мат за двубой 1 на 1. В крайна сметка обаче във финалното шоу преди „The Showdown“, Миз се съгласи, защото "Харди бил прекрачил границата, застрашавайки здравето на жена му" и след броени минути двамата ще се изправят един срещу друг.


3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy

Corey Graves: Това момче расте с всяко изминало шоу! Изглежда ми така, сякаш е готов за това, което го очаква днес. Очаква го един изключително непредвидим и нестандартен човек, бих казал направо луд, който има много опит в кеча. Но, смятам, че The Awesome One е добре подготвен и в течение на времето всички се убедиха, че той може не само да говори, но и да действа.    
Michael Cole: Днес той отново излиза сам, без компанията на своята половинка - Марис. Както стана ясно миналата седмица, според Мизанин „Мат Харди е напълно луд“ и тя не е в безопасност близо до него. Припомням, че един от пиро ефектите на Харди беше близо до това да нарани Миз и Марис преди две седмици. В течение на враждата им видяхме много подобни номерца, целящи да разклатят психиката на The A Lister.
Corey Graves: Миз изглежда в топ форма, но дали и Харди е в такава? Защото на ринга дроновете му и пирото няма да му помогнат. Когато гонгът удари той ще може да разчита само и единствено на собствените си способности. Аз лично залагам на The Awesome One, който си мисля,че ще излезе пределно мотивиран и нахъсан максимално много и ще продължи да се доказва и затвърждава името си във федерацията!

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy.gif?cid=790b761193d3f57836f4b72fe1f7d84ade56216316d97612&rid=giphy

Michael Cole: Освиркванията кънтят мощно из цялата зала, а Миз се качва на ринга, използвайки металните стълби. Знаем какво мислят повечето хора за него, но също така знаем, че той сам си е виновен и чрез действията си е провокирал това отношение. Сега Миз се отправя към въжетата и ще използва този момент да подразни феновете, дошли тук в залата. Това му е нещо като традицията и след тези негови действия, освиркванията се засилват още повече.
Corey Graves: За мен това са хора без вкус. Да, Миз може да е арогантен, може да говори много, но вече доказа, че е адски талантлив и по дяволите – има голяма харизма. Има всичко нужно за да се превърне в голяма звезда, в „The Next Big Thing“, а днес ще опита да сломи поредното голямо име. Не знам за вас, но аз съм готов за спектакъл, а вие по-добре се втренчете в екраните си, защото е време ШОУТО ДА ЗАПОЧНЕ!

FreeRiver, Dimarata, JohnnyZ, Yuliyan, Don Scroller, TheCyborg and Dragonheart харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
JohnnyZ
Administrator
Administrator
JohnnyZ


Location : Davenport, Iowa, USA
Join date : 16.08.2015
Posts : 2046

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty18/11/2022, 23:47

QUIET ON THE SET! IT'S SHOWTIME!

___________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz IKvGKzK

Debut: 25.08.2015
Matches: 115 |W:76 L:39|
TNW Hall of Fame 2018
11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
Main Evented PAIN XI & PAIN XII

4x TNW World Champion
1x TNW Grand Champion
2x TNW Intercont. Champion
1x TNW Hardcore Champion
4x TNW Tag Team Champion

Mr.Get The Keys 2019
King of the Ring 2016
Mr.Get The Suitcase 2016

Slammy Award for Match of 2019
Slammy Award for Talker of 2020
Slammy Award for Talker of 2019
Slammy Award for Wrestler of 2019
Slammy Award for Breakout Star of 2016‌
Slammy Award for Most Respected User of 2018

Main Evented the first episode of Carnage
Main Evented Ten Pay-Per-Views In a Row
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)
Longest Reigning World Champion in The History of TNW

Yuliyan and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver


Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 2189
Age : 29

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty19/11/2022, 00:51

В целия си блясък, The Miz застава срещу Broken Matt Hardy. Камерите и прожекторите ни насочват към спектакъла, а Matt започва да се смее зловещо, чрез което се опитва да провокира The Miz. Напоследък Matt Hardy показва една нестабилна страна от себе си, което е притеснително. The Awesome One не остава да бъде повлиян от злокобността на опонента си. Дори напротив. Самовлюбеният Miz отвръща подобаващо на опонента си, отпращайки среден пръст към Broken Matt Hardy! Мачът разбира се вече е започнал. Още от самото начало, нито един от двамата не проявява уважение към събеседника, а Matt Hardy без да губи никакво време....

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy
BITE ATTACK TO MIZ' MIDDLE FINGER!

Леле, това е болезнено! Matt направо ще му откъсне средния пръст! Доста неловко за The Miz, който бива надигран още от старта на този епохален сблъсък и сега агонизира. The Miz сигурно е свикнал този негов пръст да влиза само в женски устни или женски полови органи, но изобщо не е подозирал че Hardy ще изобличи подобна слабост. Разбира се, това е просто мач с нормални правила. The Miz е прекалено уверен в себе си, мислейки си че Matt няма да си послужи с подмолни тактики. Сред ринга, дроновете и пиро-ефектите може би не биха помогнали на Broken Matt Hardy, обаче той, също както The Miz, е известен с това, че понякога може да извърта правилата в своя поза. Съдията почва да отброява, и Hardy пуска опонента си на 3. Ако съдията беше продължил да брои, щеше да дисквалифицира Matt. Човекът със "Never Say Die" attitude обаче е напълно ясно с правилата и пуска опонента си навреме, което не е никак добре за The Miz, тъй като щетите бяха нанесени върху него, още преди първата минута. Не се шегувахме като споменахме, че Matt е готов да "изяде" опонента си. Здравата челюст на Matt се впи силно в пръста на противника му и сега The Miz си придържа средния пръст с другата ръка, все още усещайки болезнена като разрез от ножица болка. Този мач обаче няма да бъде спрян. Или поне не все още. Hardy залавя "The A Lister" за темето, запращайки го право в обтегачите, като започва да блъска главата на The Miz, от връхния до най-долния обтегач, taunt-вайки "DELETE" с всеки един buckle bump.

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy
DELETE! DELETE! DELETE!

The Miz бива здраво разтресен. Без да покаже никаква милост към него, Matt Hardy го кара да вкуси всеки един от обезопасените ъгли. Но дори и да са обезопасени, това все пак не намаля силата, с която The Awesome One се удря челно във всеки един от тях. Дори преди съдията да почне да отброява, Matt сега отправя противника си право към отсрещния корнер. The Miz използва рефлексите си и се обръща с гръб с цел някак си да олекоти попадението си право в другия ъгъл на ринга. Като че ли нямаше обаче как по-лесно да избегне това и усещаше че на Matt ще му се получи тази инициатива, като той запраща The Miz и противника му се забива с гръб в корнера. Matt Hardy тича право към The Miz, може би готвейки се за Corner Clothesline. Miz обаче предвижда ходът на противника и се набира на лактите с които се е облегнал на въжетата, вдигайки се и изпъвайки единия си крак във въздуха, при което Matt се забожда челно в ботушът на The Awesome One. Ето че Miz също се усмихва коварно, кимвайки с главата си от разтърсването което получи по-рано, но не показвайки това да му оказва влияние по какъвто и да е начин. Не можем да разберем дали феновете скандират "This is Awesome" или "Miz is Awesome", но на него определено му харесва реакцията която извади от тях. Все пак The Miz не отделя поглед от Matt, който не бива повален след като бе изритан в лицето от ответния му ритник. The Miz обаче се е прицелил към противника си и докато Hardy е с гръб към него, Miz със засилка към него му прави Forearm to the back of the neck. Вместо обаче да прави опит за туш, Miz прави taunt докато сега феновете вместо да го оценяват за успеха му, го освиркват. The Miz обаче продължава да се перчи въпреки тяхната негативност. Може би просто не могат да оценят талантът на този убеждаващ атлет. Matt се надига, подпирайки се на ръцете си. След като е усетил че везните в този мач сега се нагласят в негова насока, Miz се обръща към Matt и прави мощен ритник право в ребрата му, при което чухме и силния звук от контакта на ботушът му в тялото на опонента му, който сега се сгърчва по гръб. Имаме поредица от обмени между двата атлета. Както Харди имаше своята тактика в началото на мачът, така Miz започва да взима надмощие. Не отнема много време на Matt да се вдигне от тепиха. Miz се опитва отново да срита противника си, този път с издигащо се коляно, но пропуска, понеже Matt се дърпа навреме. Broken Matt залита назад към въжетата като че ли по инерция. Напълно предвидимо от негова страна обаче, той обръща това в атака, като се опита да използва въжетата с цел да набере скорост обратно към Miz, който обаче се оказва една идея по-бърз от Hardy, или поне за момента, и успява да му влезе със Soccer Kick право в стомахът. Дори феновете бяха оставени без дъх след това изпълнение от страна на Miz. Ритникът му влезе в стомахът на Hardy и затисна противникът му между него и въжетата. Все още мачът протича с пълна динамика и макар и The Miz да беше надигран за момент в началото, сега той е този който владее ситуацията. Както показа The Miz до момента, той е в top форма, дори като изключим нечестната игра на Matt в началото на мачът. Като че ли обаче публиката оцениха действията на Matt по-рано с позитивност, а The Miz получава смесени реакции. Някои го обичат, други не могат да го понасят, но The Awesome One се радва именно когато вниманието им бива насочено към екшъна докато той има мач, независимо дали отзивите им са позитивни или не. Като че ли публиката няма да окажат психически тормоз върху който и да е от тези двамата, но именно това ще направи мачът между тях толкова впечатляващ. The Miz явно си е написал домашното и за момента се справя по-добре от очакваното. Той запазва самообладание въпреки лошия старт на вечерта за него. Дали от прекалено вълнение или поради друга причина, The Miz беше хванат неподготвен за момент. Сега обаче той бързо връща същата тази интензивност и самоувереност с която той се появи тази вечер. Matt се опитва да го сплаши с цел да го заблуди още при удрянето на самия гонг, но Miz запазва хладнокръвие и сега дебне своята плячка. Той хваща Matt здраво за къдравата коса и рефера бива принуден да отброява, но Miz тотално игнорира съдията. Miz задърпва Matt към центъра на тепиха където трябва да се развива действието. Въпреки всичко, Miz има голямо осъзнаване и отлично знае как да борави с ринга като с оръжие. Каквото и да се готвеше да направи той, обаче, Matt посяга с юмрук право към "Moneymaker"-a, карайки Miz да залегне с цел да отбегне юмрукът на опонента си. Matt Hardy показва една част от себе си която може би досега не сме забелязали достатъчно. Той е напълно способен да изобличи всяка слаба страна на противника си, и то ефективно. Този мач по всичко си личи че няма да бъде красив особено след действията и от двете лица. Но да видим какво се готви да направи Matt Hardy. "The A Lister" сега е зад него но той все пак успя да го вкопчи с двете си ръце и сега Miz се озовава с гръб върху кръста на Matt Hardy. Това няма да завърши никак добре за The Miz. Той замахва с ръце, опитвайки се всячески да накара противника си да изгуби баланс. Или да намери някакъв "отвор". Но Matt Hardy не му дава тази опция. Той е разпънал The Miz на кръст върху себе си, но не за дълго. Matt заземява Miz в центъра със:

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy
Splash Mountain!

Невероятен Sitout Cruicifix Powerbomb! Кръста на Miz неприятно отскача от ринговата повърхност след този чудовищен ход от страна на Broken Matt Hardy, който на всичкото от горе не пуска двата крака на Miz след като успешно го приземи право в средата на ринга, белязвайки и опит за туш. Дали ще бъде успешен? 1....2....?

Dimarata, JohnnyZ, Yuliyan, Don Scroller, TheCyborg and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
JohnnyZ
Administrator
Administrator
JohnnyZ


Location : Davenport, Iowa, USA
Join date : 16.08.2015
Posts : 2046

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty19/11/2022, 00:55

KICK-OUT FROM THE A-LISTER!

___________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz IKvGKzK

Debut: 25.08.2015
Matches: 115 |W:76 L:39|
TNW Hall of Fame 2018
11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
Main Evented PAIN XI & PAIN XII

4x TNW World Champion
1x TNW Grand Champion
2x TNW Intercont. Champion
1x TNW Hardcore Champion
4x TNW Tag Team Champion

Mr.Get The Keys 2019
King of the Ring 2016
Mr.Get The Suitcase 2016

Slammy Award for Match of 2019
Slammy Award for Talker of 2020
Slammy Award for Talker of 2019
Slammy Award for Wrestler of 2019
Slammy Award for Breakout Star of 2016‌
Slammy Award for Most Respected User of 2018

Main Evented the first episode of Carnage
Main Evented Ten Pay-Per-Views In a Row
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)
Longest Reigning World Champion in The History of TNW

Върнете се в началото Go down
Ultras-48
Superstar
Superstar
Ultras-48


Location : Плевен дге
Join date : 02.09.2022
Posts : 110
Age : 21

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty20/11/2022, 12:45

Уау! Какво вихрено начало само! Мат Харди със сигурност успя да нанесе щети върху Миз с офанзивата си, но още е прекалено рано. Все пак това не е някой треторазряден атлет, а The A Lister, който неслучайно е сочен, като бъдещето на TNW! Със сигурност ще трябва доста повече от това за да бъде сломен добре изглеждащият холивудски актьор. Мат Харди също го осъзнава и се готви за своя следващ ход. Но какъв ли ще бъде той? Миз продължава да лежи на пода, след Splash Mountain - а на своя съперник, а Мат се запътва към въжетата. Тове не е добре за Мизанин със сигурност, който не осъзнава какво го очаква. Харди се качва на най-горното въже. Какво ли ще направи? Той скача, изпълнявайки „Diving Elbow Drop“, но... МИЗ УСПЯВА ДА СЕ ОТДРЪПНЕ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ! Харди пада лошо на лакътя си, а холивудския кучи син започва да се смее, разбирайки, че срещата отново се връща под негов контрол! Страхотен инстинкт демонстрира тук обаче, въпреки скромният си опит! The Awesome One бавно се изправя на крака, същото прави и Мат Харди, който също успява да се изправи бързо, държейки се за десния лакът, въпреки лошото падане.Това обаче се оказва лоша идея, тъй като Майк Мизанин се засилва към него и го поваля с мощен Clothesline! Добър удар на Миз, но Харди се изправя почти мигновенно, след което бива повален с нов clothesline, но Мат отново се изправя веднага. The A Lister се засилва за трети път към своя съперник, само че този път вдига високо кракът си...

и го поваля с Big Boot!

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy

Харди се просва на земята като разстрелян, а ченето му пострада сериозно! Не съм убеден, че все още има 32 зъба в устата. „Захапи ми сега оная работа, ненормално копеле“. Миз каза нещо на своя опонент, което не успях да чуя, но вербалната ирга също продължава. Това не е важното сега обаче. Важното е,че Харди най-накрая е повален, което е и страхотен шанс за Мизанин. Може би най-силният момент до момента за него в срещата. Сякаш осъзнавайки това и чувайки думите ми, той се впуска в агресивна атака срещу зашеметеният Мат Харди и започва да му вкарва юмруци, докато лежи на земята! Миз не си попюлява и кокълчетата му се срещат многократно със скулите и другите части от главата и по-конкретно лицето на Мат Харди. С подобни удари по главата, тя още повече ще се побърка. В началото на мача видяхме жестокостта и това на какво е готов Мат за да спечели този двубой, но сега виждаме, че и The Awesome One би направил всичко за да победи и ни демонстрира частица от своята жестокост. Жестокост, която вече видяхме на „Temple of the King“ срещу „Архитекта“ - Сет Ролинс. Но да се върнем към случващото се в момента. Миз най-накрая прекратява наказателната си акция. Очевидно доволен от това, което направи, той се изправя, отива до въжетата и започва да се фука пред феновете, което очаквано му носи негативни реакции от тях. Мощни освирквания отново започват да кънят в залата! Но чакайте малко! Има неприятна изненада за него! Той загърби своя съперник и ще съжалява, защото Мат Харди се е изправил на краката си, а Мизанин дори не подозира. Той се обръща и погледът му веднага се променя. Миз замръзва на място все едно е видял призрак и не може да повярва на случващото се! Мат изправен го гледа втренчено, а една наистина зловеща усмивка се вижда на лицето му. Не бих желал да съм на мястото на The Awesome One, защото това е плашещо! The A Lister е като парализиран от видяното и Харди рязко се втурва към него и започва да го налага здраво. С ръце, с крака, Мат атакува своя съперник с всички части на тялото с които е възможно. Миз е забит във въжетата, а атаката не спира. Сега ролите се обръщат и „Moneymaker“ – а на Миз влиза в ролята на боксова круша! След огромен брой удари, Харди прекратява своята офанзива и изненадващо прави крачка назад, а след това и още една.Странен ход от него. Опонентът му е зашеметен, но той против всякаква логика го остави на мира, вместо да се опита да го довърши! Харди се премести към средата на ринга и отново започва да се взира в The A Lister, който държейки се за лицето, отново започва да гледа невярващо. Не може да асимилира и да намери логика в случващото се.Наистина е трудно да влезнеш в главата на един очевидно луд човек. Никога не можеш дори да предположиш какво се върти там вътре. Миз от своя страна се изправя на краката си и отива до своя съперник, заставйки лице в лице с него. Двамата започват да се гледат, а The A Lister отново започва да му говори някакви работи, докато Харди просто го гледа безизразно, но това трае кратко, преди Мат Харди да му УДАРИ ШАМАР В ЛИЦЕТО! ШАМАР В ЛИЦЕТО НА МИЗ! Той не очакваше това! Никой не очакваше това. Лицето на Мизанин рязко почервенява, очевидно от гняв! Каква гавра само! Унижение! Вбесен от това, той  се втурва към своя съперник, след което го поваля и започва отново да го налага с юмруци. Мощна атака от страна на Миз, който сега вкарва още по голяма ярост и агресия в ударите, които нанася. След като най-накрая спира, гневът му все още може да бъде разчетен по лицето му. Огромна провокация от страна на Мат, но ето, че игричките му по психиката на The A Lister ще продължат и по време на мача. Мизанин не е на себе си от яд след този шамар! Той бързо изправя тялото на Харди, без да губи време и му прави Snap DDT! Миз обаче не е приключил! Гневът напълно логично го е обзел тотално и той вместо да опита туш му...

прави ново Snap DDT! Второ поредно!

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy

Мат доста хубаво целуна пода два пъти. The A Lister изля цялата си ярост в тази атака. Но беше ли достатъчно това? Мизанин хваща кракът на своя съперник и опитва туш. Рамената са приковани! 1....2....

FreeRiver, Dimarata, JohnnyZ, Yuliyan, Don Scroller, VaskoMetala, TheCyborg and Glorious_One харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Dimarata
Moderator
Moderator
Dimarata


Location : Шумен
Join date : 02.09.2013
Posts : 2448
Age : 22

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty20/11/2022, 13:20

Matt Hardy бе тотално стопиран за няколко мига от The Miz! Страхотна офанзива от "The A-Lister", но Харди се повдига! Този мач продължава!

___________________
#ThankYouTeo! #ThankYouScroller! #ThankYouVili! #ThankYouRiver!
3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz X9Ixmfs
#ThankYouRainmaker #ThankYouLaek

Spoiler:

Ultras-48 харесва този пост.

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver


Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 2189
Age : 29

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty21/11/2022, 01:35

Това е страхотно! Miz не дава дори минута почивка на Мат, че дори не му дава да се вдигне обратно, поради което той изпълни не едно, а две поредни ДДТ-та. Miz не се разстройва заради това че Matt повдигна рамото си преди 3. Дори напротив! Miz поема няколко въздишки с цел да запази самообладание, макар и мрачния поглед на лицето му, който показва че The A Lister е не само сериозен. Той възнамерява да унищожи противника си! Matt обича да използва думата DELETE, но ако е така невнимателен през тази среща той ще бъде DELETED, не Miz. Като за новоизгряващ талант в TNW зоната, Miz се представя повече от брилянтно и изпипано, внимателно изследвайки действията но опонента. Може да се каже че Miz си е направил homework-a тази вечер макар и планът му да не действа напълно по вода, което е и очаквано срещу противник като Broken Matt. Miz е захванал Matt за двата крака и се насочва по диагонал към един от корнерите на ринга, готвейки се да изстреля опонента си с Catapult към една от сглобките. Matt се въргаля насам-натам по тепиха, опитвайки се всячески да попречи на Miz, наистина оказвайки толкова съпротивление, че на Miz да му е трудно да извърши това което се опитва. Макар и по-рано да се опита да диша спокойно, Miz показва че е нестабилен. С неговото намерение да нападне противника, той прави грешката да пусне Matt и да се сведе към него с цел да го халоса в кратуната, обаче Matt успява да вкопчи Miz, прилагайки му опит за туш: 1…ПОЧАКАЙТЕ! MIZ ОБРЪЩА С ROLL UP! 1…2….Miz като че ли е хванал Matt за бойния екип с цел да не му позволи да се изплъзне! Matt определено е в некомфортна позиция но въпреки това той успява да изрита с двата си крака, използвайки сила с движението си. Matt сега се изправя и се нахвърля към Miz. „The A Lister” протяга с ръка, улавяйки Matt около ребрата и се завърта така, че със всичката си сила да го запрати право в обтегачите, като Matt се блъска доста лошо с дясното си рамо в средния обтегач. Едва ли беше инстинктивно това. По-рано Matt беше паднал лошо на лакътя си и в момента Miz изобличи новата слабост която откри в опонента си по време на схватката помежду им. „The A Lister” се усмихва коварно. Matt се обръща с гръб облегнал се към сглобката и се държи за дясната ръка потърквайки се с другата от лакътя до рамото. Miz сега натрупва бързина към Matt, той се опитва да направи Awesome Clothesline, обаче Miz отвръща със Flapjack, като вдига Miz и го забожда с брадичката във върха на ъгъла! Главата на Miz отскочи доста брутално, като че ли щеше да падне от раменете му, “The Awesome One” напълно изгубва баланс и отскача от сглобката, просвайки се в гръб по средата на тепиха. Той се прихваща за “Moneymaker”-a, сякаш опитвайки се да провери дали челюстта му все още е прикачена, потърквайки се за брадичката след тази коварна контра на Hardy. Рефера е близо до Miz и си върши работата безупречно, наблюдавайки от близо състоянието му, и дори изражението му има загрижен вид за състоянието на “The A Lister”. Това обаче по никакъв начин не би могло да попречи на развитието на мачът. Miz се е изправил на колене, все още потърквайки се с юмрук по челюстта. Matt се приближава към него, и впива ръцете си в плешките на раменете му, като му прави Headbutt. Matt разбира се придържа към директната схватка и това си проличава с челния сблъсък който направи ответно в челото на противника. Miz се задържа на коленете си и не пада. “Moneymaker”-a пострада доста жестоко в последните няколко мигове и може би Miz трябва сериозно да помисли дали иска да продължи да участва в мачът, защото току-виж този мач попречи на холивудската му кариера за сметка на кеч кариерата му която тепърва се развива! Но нито съдията нито Matt го питат дали иска да продължи да се бие, а Hardy много ясно че иска да навреди още повече на Miz. Той хваща Miz за едната ръка и я извива зад кръста му, като в процеса с другата си ръка той залавя Miz за средния пръст, с цел може би да изкълчи пръста му. Matt показва какво чудовище е и се наслаждава на болката която е изписана по лицето на Miz в процеса. Но още щом ръката му бива извита зад кръста му, Miz успява с другата да забоде Back elbow в лицето на Matt, последван от втори пореден Back elbow, чрез който той кара Matt да отстъпи леко назад и да го пусне. Miz тръска едната си ръка за да задвижи потокът от кръв в нея и да поотпусне пръстите си. След това ги свива под формата на юмрук, извърта се към Matt и се пробва да му направи една дясна право в десетката. Hardy обаче е извън обсега му или по-скоро не стои точно срещу него, като Miz замахва срещу въздуха до Matt, който подлага ръка през вратът на Miz с цел да го вдигне и да го тръшне със своя Side Effect. „The Awesome One” сякаш напълно прочита през ходът на Matt, и докато Broken Matt Hardy го вдига с ръката си във въздуха, Miz се завърта на срещуположната страна, заобикаляйки го във въздуха и измъквайки се от сграбчването му, миг след това Miz се оказва зад Matt. “The Broken One” се опитва да се завърти към опонента, но той изгубва momentum. През това време Miz ловко скача във въздуха и изпъва двата си крака към главата на Matt Hardy, изпълнявайки Dropkick! Hardy определено не можа да реагира на време, докато Miz като че ли пък показва колко по-ловък е от съперника си, и че рефлексите му са на друго ниво. Част от тълпата настанили се по трибуните тази вечер ръкопляскат на Miz за атлетичното изпълнение. “The Awesome One” също се чувства горд със себе си след като се измъкна от един от основните ходове на Matt Hardy. Съмнително е дали Miz наистина не е изучавал на какво е способен противникът му, или просто това е рингово осъзнаване. Какъвто и да му е планът тази вечер, определено работи, тъй като Hardy отнесе не по-малко челни сблъсъци отколкото Miz. Предполагаме че края на този сблъсък ще бъде сведен до това кой ще удари по-силовия ход пръв. “The A Lister” наглася Matt в седнало положение по средата на ринга. Сега Miz тича към въжетата, от едните към другите покрай Matt който е в средата, но за да може да му влезе челно след като използва въжетата зад него за да натрупа интензитет, за да изпълни Running Knee към седналия на седалището си Matt, който обаче хваща коляното на Miz, и напълно го спира в движение. Hardy доказва че не е нужно да бъдеш бърз за да заловиш опонента си, достатъчно е да използваш нужния момент за да го направиш. “The A Lister” подскача с един крак докато Matt става и все още го държи за другия, като Miz е изпънал ръцете си напред, показвайки с жест на Hardy, че го умолява да спре, каквито и да са неговите намерения. За момент Matt кара Miz да се успокои, изпълнявайки наистина командата на Miz, което разбира се прави “The A Lister” щастлив, че все пак в главата на Matt Hardy има някакъв разум, и го изслуша поне този път. Miz се подсмихва самодоволно. Matt се усмихва насреща му, сякаш запитвайки го с действията дали е доволен от това, че го остава да се измъкне, Miz е просто на 7-мото небе и едва ли не си е помислил че двамата с Matt вече могат да бъдат в екип, както Matt е бил в отбор със своя брат Jeff Hardy в други федерации. След като посочва към него, обаче, Matt разкрива и истинските си намерения. Дружелюбната фасада с която бе заменил гневът си бързо преминава в ярост, като Matt насочва ръката с която по-рано сочеше към Miz настрани, taunt-вайки с подвиза „YOU - DELETE”. Публиката за момент се присмиваше на Miz за това че си е помислил, че Hardy го е пуснал на свобода защото така му се искаше на него и използва кракът, за който Matt по-рано го беше заловил, за да срита Matt в търбухът. Противникът му се присвива след ритника му, а Miz е на път също да излее цялата си ярост към Matt, скачайки към него с цел да му набие издигащо се коляно. И отново, Matt го спира, залавяйки го във въздуха. Matt извърта Mizanin около рамото си, опитвайки се да го тръшне с Bodyslam. Miz се изплъзва от ръцете на Matt преди той да се опита да го тръшне и се озовава за пореден път зад кръста му, този път събаряйки Matt на тепиха със School boy: 1……2…….Matt беше здраво надигран от “The A Lister” дори след подвизите с които той се опита да отдели вниманието му от него. Miz е хванал Matt натясно но Matt успява да изрита навреме. Miz сега прави безскрупулни ритници в темето на опонента си, всеки един изпълнен с по-голяма бяс и сила. Miz не иска Matt да се изправя изобщо и въпреки атаките му, Matt се набира с ръцете си. Похвална издръжливост показва Matt, обаче бива стопиран след 3тия ритник на Miz и може би, Matt най-накрая бива приспан. Miz използва момента за да taunt-не. Той разперва ръцете си, прави няколко чупки в ханша и извиква „Awesome”, а феновете го освиркват за действието му. „The A Lister” не престава да се перчи и прави обиколка за да усети тълпата. Залата е изпълнена със смесени чувства. След полу-кръгчето което прави покрай въжетата, Miz се насочва обратно на Matt. Тялото на Matt дори не помръдва, като че ли няма живот в него. Докато Miz се приближава към него, обаче, MATT ВНЕЗАПНО СТАВА, ХВАЩА ГО ПРЕЗ ВРАТЪТ С ЕДНАТА СИ РЪКА, ВДИГА ГО И ГО ПРОСВА СЪС ВСИЧКА СИЛА ИЗПЪЛНЯВАЙКИ:

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy
Side Effect #1

Страничен ефект! Matt хвана Miz неподготвен с това тръшване! Силово движение, чрез което Matt се надява Miz да беше спрян на място. Въпреки че пак бе проснат с гръб на тепиха, Miz не се оставя лесно! Той прави опити да се изправи от пода почти веднага след като беше тръшнат от Matt. Повече от всичко, “The A Lister” не бива да дава на Matt много шансове да го тушира. Но Matt няма и такова намерение! Той надига Miz и отново застават в позната позиция:

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Giphy
Side Effect #2

ВТОРИ ПОРЕДЕН СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ! Точно както по-рано Miz направи две поредни Snapp DDT-та, Broken Matt Hardy взе част от неговата книга и реши да го тръшне с не един, а ДВА ПОРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТА! Кръста на Miz доста неприятно отскочи от тепиха втория път когато Matt Hardy го тръшна. Публиката аплодират все пак Matt, който показва, че все още го може! Едва ли на двамата ще им се наложи да изпълняват свои ходове по няколко поредни пъти повече в този мач, но в случая Hardy използва перфектния момент за да забие един от signature ходовете си и да извлече максимума от него. Matt реши да използва един от своите ходове, по същия път по който Miz използва своето Snap DDT и сега, Matt ляга с гръб върху стомахът на Miz, приковавайки го за единия крак, а с другата си ръка затискайки го за едното рамо. Ехидна усмивка се изписва по лицето на Matt докато рефера почва да брои. Matt предвкусва победата. Ще я получи ли наистина?

Dimarata, JohnnyZ, Yuliyan, Don Scroller, VaskoMetala, TheCyborg, Glorious_One and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Dimarata
Moderator
Moderator
Dimarata


Location : Шумен
Join date : 02.09.2013
Posts : 2448
Age : 22

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty21/11/2022, 14:01

Тук, обаче няма да бъде края на Миз защото той се повдига преди две и така тази среща продължава с пълна пара!

___________________
#ThankYouTeo! #ThankYouScroller! #ThankYouVili! #ThankYouRiver!
3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz X9Ixmfs
#ThankYouRainmaker #ThankYouLaek

Spoiler:
Върнете се в началото Go down
Sponsored content

3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz   3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz Empty

Върнете се в началото Go down
 
3. Singles Match: Matt Hardy vs. The Miz
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 1. Singles Match > Matt Riddle vs. Rusev
» 1. Singles Match > Matt Riddle vs. Rusev
» 12. Singles Match > John Cena vs. Matt Riddle
» 2. Singles Match > Matt Riddle vs. Curt Hawkins
» 6. Singles Match > Roman Reigns vs. Matt Riddle

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Pay-Per-Views :: The Showdown 2022-
Идете на: