Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

 

 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
JohnnyZ
Administrator
Administrator
JohnnyZ


Location : Davenport, Iowa, USA
Join date : 16.08.2015
Posts : 2046

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz   12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty11/11/2022, 21:48

...

___________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz IKvGKzK

Debut: 25.08.2015
Matches: 115 |W:76 L:39|
TNW Hall of Fame 2018
11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
Main Evented PAIN XI & PAIN XII

4x TNW World Champion
1x TNW Grand Champion
2x TNW Intercont. Champion
1x TNW Hardcore Champion
4x TNW Tag Team Champion

Mr.Get The Keys 2019
King of the Ring 2016
Mr.Get The Suitcase 2016

Slammy Award for Match of 2019
Slammy Award for Talker of 2020
Slammy Award for Talker of 2019
Slammy Award for Wrestler of 2019
Slammy Award for Breakout Star of 2016‌
Slammy Award for Most Respected User of 2018

Main Evented the first episode of Carnage
Main Evented Ten Pay-Per-Views In a Row
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)
Longest Reigning World Champion in The History of TNW

Върнете се в началото Go down
Ultras-48
Superstar
Superstar
Ultras-48


Location : Плевен дге
Join date : 02.09.2022
Posts : 110
Age : 21

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz   12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty13/11/2022, 02:04


12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy

Michael Cole: Той отново е тук! Финалната поява на Миз преди предстоящият турнир, който е само след седмица. The A Lister може и да не вземе участие на него, след като отклони предизвикателството на Мат Харди за мач на The Showdown. Въпреки това обаче, враждата между тях започва да става все по-дълбока и миналата седмица се стигна до физически сблъсък между двамата, след като Миз нападна Мат, стигна се до размяна на юмруци, че дори и хапане. След въпросната сцена, имаше нови mind games, типични за Харди, целящи да тестват психиката на Майк Мизанин, включващи огън.
Corey Graves: Според мен The A Lister премина този тест повече от успешно! Той е човек, който не се връзва на подобни номера и го показа. Знаем, какъв човек е Харди и как действа, как винаги се опитва да спечели най-важната битка, а именно - психологическата, но засега The Awesome One не е сред хората, които се трогват на глупостите му.  
Michael Cole: Мисля си, че враждата между тези двамата ще продължи още дълго. Надявам се, че Мизанин в крайна ще размисли и ще ги видим един срещу друг на ринга, защото вярвам, че могат да ни представят един много интересен мач. Мат вече си го е набелязал и колкото и Миз да опитва, да се измъкне, едва ли ще успее. Харди ще го преследва, докато в крайна сметка стане на неговото.
Corey Graves: Прав си за това. Като се забъркаш веднъж с луд човек, отърване няма. Междувременно, безспорното бъдеще на федерацията се качва на ринга под бурните освирквания, които получава от почти цялата зала.

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy

Michael Cole: Като доста интересен, или по-скоро изненадващ факт, трябва да отбележим това, че красивата съпруга на The A Lister днес не е край ринга.
Corey Graves: Вероятно Миз просто се притеснява за нея, когато онази откачалка се навърта наоколо и за това са преценили, че е по-добре днес нея да я няма, което пък е жалко за всеки един нормален мъж.

FreeRiver and JohnnyZ харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Ultras-48
Superstar
Superstar
Ultras-48


Location : Плевен дге
Join date : 02.09.2022
Posts : 110
Age : 21

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz   12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty13/11/2022, 02:36

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy.gif?cid=790b76115dbb70a3fc5087e20cc9beb16f57daaf80adcb3c&rid=giphy

ЗАТВОРЕТЕ СКАПАНИТЕ СИ УСТИ! ЗАТВОРЕТЕ ГАДНИТЕ СИ МУТРИ, ЗАЩОТО СМРАДТА ОТ ТЯХ СЕ НОСИ ПО ВЪЗДУХА И ДОЙДЕ ЧАК ПРИ МЕН! (публиката му отвръща с бурни освирквания)
Мат Харди, откачалко такава. Има нещо, което за дългите години житейски и професионален опит не си успял да разбереш. Дали неустановеното ти все още психическо разстройство или ниския ти по рождение интелект са ти попречили да асимилирш това, че има граници, които не трябва да бъдат прекрачвани! Има една тънка линия, която не трябва да пристъпяш. Защото престъпиш ли я, може да стане много страшно, Мат. Миналата седмица ти отново се пръкна от нищото без някой да те е викал, без някой да те е канил... И не само това. Ти ме захапа за бога! ТИ МЕ ЗАХАПА! ЩО ЗА ИЗРОД СИ ТИ? Трябва ти усмирителна риза, човече. Ти професионален кечист ли си или Ханибал Лектър? ИЗРОД ТАКЪВ!...
                                            
12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy.gif?cid=790b76115676a6f9c637dae8f1c3e97b99e365207bd45d2e&rid=giphy

Но виж, понеже аз съм благороден човек, човек със семейство, човек, който има съпруга и две малки деца, които ме промениха значително, това мога да го забравя. Това съм способен да ти го простя. Но знаеш ли, какво не мога да ти простя? Знаеш ли, къде прекрачи границата, Мат? Когато вървяхме по рампата,аз и жена ми, проклетия ти огън можеше да осакати не само мен, но и моята прекрасна, красива и секси съпруга – Марис! Представи си че този огън беше попаднал върху нежното и лице. Леле, дори не искам да си го помислям! Именно поради това, поради липсата на безопасност и поради факта, че всякакви изперкали идиоти могат да виреят на воля в TNW, тя не е тук, защото не е безопасно. Защото играта започва да загрубява...
Мислиш си, че с хвърчащата си играчка или с пиро ефектите си много интересен, мислиш си, че с тези неща можеш да влезеш в главата на The A Lister? Бъркаш се, Мат! Ти си един клоун и тези номера може да са интересни на разни пъпчасали пубери в цирка, но мен по никакъв начин не можеш да ме трогнеш с тях. Единственото, което успя да направиш е да ме накараш да променя решението си и в крайна сметка да ти сритам  болния задник на предстоящия турнир, задето застраши здравето на моята съпруга. След седмица всички ще станат свидетели на твоето падание и ще гледат как една откачалка се моли за милост и се гърчи на ринга. Постигна целта си, Мат. Приемам твоето предизвикателство, което от нещо, което много желаеш, аз ти обещавам, че ще се превърне в твой кошмар! А сега стига толкова приказки, стига толкова евтини номера, Мат Харди, довлечи си задникът тук, на ринга, застани лице в лице, man to man, веднага!

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy.gif?cid=790b7611b5aecd5c85784dc628bb065165d8d0ac8f40baf0&rid=giphy

FreeRiver, JohnnyZ, VaskoMetala, TheCyborg, Glorious_One and Dragonheart харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver


Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 2189
Age : 29

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz   12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty13/11/2022, 13:09Досега явно Миз не е взимал насериозно опитите на Мат да го провокира, но тази седмица виждаме един ядосан Майк Мизанин. Музиката на Мат се чува като Миз се оглежда очаквайки в момента да се случи неочакваното. Миналата седмица, Мат предизвика пожар с който можеше много лошо да навреди както на лицето за правене на пари на Миз, така и на неговата съпруга която ненадейно е винаги с него. Изглежда че напрежението достигна крайния си предел и Миз вече не може да понася това, че личния му живот може да бъде застрашен, не само неговата кариера.

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy

Искаш го, получаваш го! Този път Мат се появява без да използва каквито и да е специални ефекти, но все със същото страховито изражение. Мат е разперил ръце сякаш обхващайки с тях ринговото оборудване, и гледа към Миз така, все едно той е основното ястие за вечерта. Като че ли в очите на Мат, рингът е негов, а Миз е на неговия терен, и тук всеки на мястото на Миз би се почувствал леко неудобно при зловещото присъствие на някой, който или е тотално изперкал, или е гений. Миналото шоу, Мат опита част от Мизанин, ухапвайки го не само за вратът с цел да му попречи да го приземи със своя завършващ ход, The Skull Crushing Finale, а и след това захапвайки го още по-силно за едната ръка. Феновете посрещат Мат със примесени чувства. Някоя част от тях скандират "DELETE" и на Миз определено не му хареса това, че Мат също има своите подражатели. Все още не можем да бъдем убедени какъв е mindset-a на Broken Matt Hardy, но може би ще разберем всеки момент. Пристъпвайки по толкова уверен начин, все едно цялото обкръжение е негово, Мат се качва на ринга, минавайки през второто въже, и застава срещу Миз, на който колкото и да не му е лесно в момента, все пак остава с напълно сериозно изражение, доколкото може да се опита да прикрие това, че да стои срещу Мат Харди, изобщо не му харесва.

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy

-Миз, добре ли си, човече? Мнозина не могат да видят погледа ти заради слънчевите очила зад които си го скрил, но какво е това което виждам аз в очите ти? Нима не си могъл да спиш спокойно след случилото се миналия път, когато двамата с теб се спречкахме? Знам. Сигурно се чудиш, защо точно теб? Защо от всички в тази съблекалня, аз не само забелязах теб, но и стигнах толкова далеч, че да използвам своите специални техники, с цел да те пречупя? Имаш всичко, Миз! Колкото и феновете да не са съгласни с това, ти имаш жена, две деца, и си една от най-успешните суперзвезди, а и най-успешно изгряващата такава в TNW зоната. Най-вероятно би си помислил, че завиждам? Ни най-малко. Аз също както теб имам огромно имение, Сеньор Бенджамин който е брилянтен инженер и се грижи за земеделието и стопанството, имам и жена, и не едно, не две, аз имам три деца, Миз! Така че можеш да кажеш, че в тази сфера аз те превъзхождам, превъзхождам също и всеки един простосмъртен човек с нормална или повече от нормалната коефициент на интелигентност! Тогава защо? Що за брилянтен ум трябва да имам, за да се занимавам с някой като теб? Виждаш ли, Миз, аз имах ПРЕДСКАЗАНИЕ! Съдбата бе предназначила, че някой ден аз и ти ще трябва да се сблъскаме сред тези четири въжета. Всяка една изгряваща звезда, може да бъде и падаща такава. Но ето защо съм тук, за да предотвратя това и под моята пречупена светлина да дам на THE BROKEN UNIVERSE зрелището, което те са дошли да наблюдават. Познавам те много по-добре, отколкото ти си мислиш, Миз! Например знам че не би се уплашил от специалните ефекти които използвах и да ти кажа честно, не съм изненадан. ВСЕ ПАК КАТО ЗВЕЗДА В ХОЛИВУД, ТИ СИ СПЕЦИАЛИСТ В ТАЗИ НАСОКА! Но аз не съм тук за да те обвинявам в това, дори обратното, аз те възхвалявам. Всъщност, онова, за което аз се замислих, беше....КАКВО АКО ДОВЕДЕМ ХОЛИВУД ТОЧНО ТУК В TNW? Би било WONDERFUL, нали? Но разбира се, това няма да бъде лесна задача, понеже твоето его не го позволява. Най-вероятно би си помислил че съм тук просто за да трупам популярност на гърба ти. Е, АЗ ИМАМ НЕ САМО THE BROKEN UNIVERSE, НО И ЦЯЛ BRAND ДО СЕБЕ СИ! А ти до себе си имаш само една изкуствена блондинка, която честно казано, макар и двете деца които си й направил, дори не мисля че задоволяваш достатъчно със своите топк-


*Преди Мат да довърши изречението си, Миз отнема микрофона от ръцете му.*

deren, JohnnyZ, VaskoMetala, TheCyborg, Glorious_One and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Ultras-48
Superstar
Superstar
Ultras-48


Location : Плевен дге
Join date : 02.09.2022
Posts : 110
Age : 21

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz   12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty13/11/2022, 18:33

Силни думи от страна на Мат. Доста нестандартен и непредсказуем е Харди. Освен обичайните майнд игри, Мат Харди намеси и съпругата на Майк Мизанин, което видимо го вбеси. Колкото и The A Lister да тврърди, че опонентът му не му влияе, виждаме, че това не е съвсем така. Мат определено отлично знае какво прави и го прави повече от успешно! Но дали пък Мизанин не получи това, което заслужава? Както се казва - с твоите камъни по твоята глава. The Awesome One нарече братът на Мат Харди - Джеф  - „един пропаднал наркоман“ и също така е намесвал съпругата му. Междувременно Миз дърпа микрофона от ръцете му и сега най-вероятно ще „отвърне на удара“...

Ето, точно за това говорех. Точно за тази тънка граница. Точно за линията, която отново пристъпяш. (Миз сваля очилата си и започва да гледа много сериозно и ядосано своят враг, а публиката скандира "DELETE").          

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy.gif?cid=790b7611fed0349a156e2524dfa43ed1ca8793c41eecf53a&rid=giphy 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy

WHEN MY HAND GOES UP, YOUR MOUTH GOES SHUT!                
ПОГЛЕДНИ МЕ ДОБРЕ, НЕНОРМАЛНО КОПЕЛЕ И НЕ СЕ ВЪЗГОРДЯВАЙ, ЧЕ ПОЛУЧАВАШ ОДОБРЕНИЕ ОТ ТЕЗИ ИДИОТИ! Виж погледът ми, Мат. Няма ги вече очилата ми, които струват четирицифрена сума! Това вече не е просто шега. Не е просто една игричка, която си решил да разиграваш! Ти реши да направиш всичко много лично и ще си изпатиш. Как смееш да намесваш съпругата ми, откачалко? Не си достоен да споменаваш името и! Не си достоен да си тук на един ринг с мен, не си достоен дори да те обиждам и затапвам. Не си достоен даже да ти се изплюя в лицето, болен кучи сине! Не си достоен и да ти сритам задника, но ще го направя, защото го заслужаваш! (Миз хвърля микрофона, вдига дясната си ръка и посяга с нея към лицето на Мат Харди)...

FreeRiver, JohnnyZ, VaskoMetala, TheCyborg and Glorious_One харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver


Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 2189
Age : 29

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz   12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty13/11/2022, 19:36

Нещата загрубяха! Според "The A Lister", Харди прекрачи границата и навлезе в личното му пространство. Не винаги виждаме Миз толкова сериозен. След като свали очилата си видяхме не само хладнокръвното му изражение, той дръзна да навлезе в лицето на Мат, взирайки се в него като мъж на мъж. Харди се опитваше да го прекъсне по едно време докато наговаряше неща за неговия личен живот, но Миз не се спря докато не излее цялата си емоция. Мат изглежда приятно изненадан от яростта на "The A Lister" и дори заинтригуван от интензивността в атмосферата наоколо която той донесе с емоционалната си реч. Мат се усмихва коварно насреща на Миз, който не е спрял все още да го taunt-ва защото сега:

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy

*Miz зашлевява шамар на Hardy,
Matt отвръща с юмрук с който го поваля*


Ето за това говорихме! Тази страна на Miz, който въпреки че се опитва да защити моралните си ценности, показва и двулична страна от себе си с този шамар с който посегна на Мат. Broken Matt обаче почти не показа емоция след като беше зашлевен от "The A Lister" друга от тази на задоволяване. Да не би Мат Харди да е някакъв мазохист!? Той се извърна обратно към Миз и му отвръща с кроше, което обаче е достатъчно ефективно, че успява да повали Миз. Изглежда като че ли Мат си е помислил че за пореден път е надиграл "The A-Lister" и разперва широко ръце след като Миз почти не падна по гръб на тепиха. Миз се докосва по лицето, сякаш искайки да провери дали няма драскотини по своя "moneymaker", и сега наистина изглежда разгневен. The Miz за малко поглежда към микрофона бе захвърлил преди Мат да го приземи на земята, а после към Мат с мрачен поглед. Изглежда Миз вече също не е на себе си. Как ли ще действа?

JohnnyZ, TheCyborg and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Ultras-48
Superstar
Superstar
Ultras-48


Location : Плевен дге
Join date : 02.09.2022
Posts : 110
Age : 21

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz   12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty14/11/2022, 17:43

Мат Харди отвърна доста подобаващо на Миз с този удар, който го прати на пода. The A Lister може и да е изгубил някой зъб! Това, което прави впечатление обаче е, че виждаме коренно различна реакция у двамата. След като Мат отнесе този доста унизителен шамар от Миз, абсолютно против всякаква логика започна да смее. Майк Мизанин обаче, приема последвалия ответен удар на Харди по доста по-различен различен начин. В момента той седи на пода и гледа невярващо, като този негов невярващ поглед бързо се променя и по лицето му отново започва да се чете само и единствено гняв! Мат от своя страна седи и се взира право в него с каменно изражение, лишено от всякакви емоции. Плашещо е колко бързо променя настроенията си. В рамките на по-малко от минута той се смееше, след това демонстрира гняв, удряйки Мизанин,  а сега е stone face! Нещо сериозно не е наред в главата му! Миз започва бавно да се изправя, без да изпуска от поглед Харди. Той стъпва на краката си и погледите им отново се срещат! По изражението на Мат не се е променило нищо и то продължава да е лишено от всякакви емоции, докато в очите на The A Lister започва ясно да личи едно объркване, граничещо със страх! Взирането им един в друг трае само няколко секунди, след което Миз без да му мисли се втурва бясно към Харди и започва да го налага с юмруци. Според мен точно това цели Мат и той по перфектен начин успява да манипулира своят съперик. Само с поглед успя да го изкара извън кожата му!
Майк Мизанин продължава да налага и да нанася удари в лицето на Мат Харди, след което го запраща в ъгъла и се запътва натам. В момента в който се доближава до своя съперник обаче, Миз бива посрещнат с ритник в областта на корема, а лицето му след това е забито в обтегача! Харди няма намерение да спира и след първия контакт на „Moneymaker“ – а на The Awesome One с обтегача, последва цяла серия от това. Удар, след удар, след удар! Луд умора няма! Харди, който преди малко се засмя и изпита удоволствие от собствената си болка, когато отнесе шамар,  сега изпитва такова от тази на Миз!                                                                              
След тази злощастна серия от удари, The A Lister изглежда доста зашеметен и бива повален на земята! Харди започва да го налага с юмруци, а Мизанин опитва да се предпази от тях, прикивайки лицето с ръцете си...

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy

Междувременно множество рефери се втурват към ринга за да опитат да прекратят това и да разтърват тези двамата. Мат много яростно се е вкопчил в своя съперник и ударите не спират. На ринга идват рефери, че и дори хора от екипа TNW, които с общи усилия успяват в крайна сметка да ги разтърват.                                                                                                          
Миз и Мат Харди биват изтеглени надалеч един от друг в срещуположните части на ринга. Мат в момента изглежда като по-агресивният от двамата, опитва се да се отскубне от реферите, но за щастие има достатъчно хора, които успяват да го удържат.                                                        
12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy

В  същото време, Мизанин бива издърпан извън ринг и също започва да прави опити да се измъкне и отново да нападне Харди, но и той не успява, след което започва да крещи обиди към Мат Харди:                                                                                                                                
„Само след семица ще си получиш всичко което заслужаваш , you stupid freak!“.      

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Giphy.gif?cid=790b761113d7fc882c988ab377acdae0eca665ffeb9ff120&rid=giphy

Миз продължава да беснее, но за щастие Харди се успокоява и си тръгва, предвождан от съдийте.

Невероятни сцени днес, уважаеми зрители. Колко ли по-лична може да стане тази вражда?! Едно е сигурно обаче. Сигурно е това, че само след седмица, на турнирът „The Showdown“ ни очаква истинска война. Очаква ни битка между двама мъже, които са готови на всичко за да защитят честта си!

FreeRiver, Dimarata, JohnnyZ, VaskoMetala and TheCyborg харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Sponsored content

12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 12. Face-off between Matt Hardy and The Miz   12. Face-off between Matt Hardy and The Miz Empty

Върнете се в началото Go down
 
12. Face-off between Matt Hardy and The Miz
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 6. Face-off between Intercontinental Champion The Rock and his title challengers Matt Riddle & John Cena
» 10. Face off between Edge and Will Ospeay
» Matt Hardy
» Matt Hardy
»  10. Face-off between Kazuchika Okada and Will Ospreay

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Rampage SuperShow 492-
Идете на: