Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

 

 8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
JohnnyZ
Administrator
Administrator
JohnnyZ


Location : Davenport, Iowa, USA
Join date : 16.08.2015
Posts : 2046

8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega Empty
ПисанеЗаглавие: 8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega   8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega Empty11/11/2022, 21:43

...

___________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!

8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega IKvGKzK

Debut: 25.08.2015
Matches: 115 |W:76 L:39|
TNW Hall of Fame 2018
11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
Main Evented PAIN XI & PAIN XII

4x TNW World Champion
1x TNW Grand Champion
2x TNW Intercont. Champion
1x TNW Hardcore Champion
4x TNW Tag Team Champion

Mr.Get The Keys 2019
King of the Ring 2016
Mr.Get The Suitcase 2016

Slammy Award for Match of 2019
Slammy Award for Talker of 2020
Slammy Award for Talker of 2019
Slammy Award for Wrestler of 2019
Slammy Award for Breakout Star of 2016‌
Slammy Award for Most Respected User of 2018

Main Evented the first episode of Carnage
Main Evented Ten Pay-Per-Views In a Row
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)
Longest Reigning World Champion in The History of TNW

Върнете се в началото Go down
Yuliyan
Superstar
Superstar
Yuliyan


Location : София, България
Join date : 23.09.2015
Posts : 2178
Age : 18

8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega   8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega Empty18/11/2022, 20:33


Уважаеми зрители, добре дошли отново в Rampage SuperShow! Връщаме се след рекламите, като в предстоящите мигове ще станем свидетели на една, бих казал, напрегната ситуация. Предстои ни да зърнем подписването на договора за мача между "The Best Bout Machine" Kenny Omega и "The Brahma Bull" - The Rock. Elite титлата на Total Nonstop Wrestling ще бъде заложена на карта и съм напълно сигурен, че зарядът по време на двубоя им ще бъде уникален. Както мнозина от вас знаят много добре, този мач ще се състои на предстоящото Pay-Per-View - The Showdown. Оформя се едно изключително силно събитие. Трупат се мачовете, а заедно с тях и вълнението. Има сериозен star power, така че едва ли не качеството е гарантирано. Единственото, което ни остава е просто да изчакаме звездната нощ и да се насладим. Дотогава има още някои неща, които трябва да се случат, като, например, подписването на този договор, който ще официализира сблъсъкът между Kenny Omega и The Rock. Две имена, които голяма част от TNW Universe си мечтаеха да видят на един ринг, но някак си много хора останаха с извода, че това е просто един от тези dream мачове, които така и няма да се реализират. Е, след броени минути официално мачът им ще е факт и ще бъдат задължени да стъпят заедно на един ринг. Това само един двубой между две големи имена, защото и залогът е голям. Престижната Elite титла ще се озове в нечий ръце, като нито един от двамата не изпъква като фаворит. Някои смятат, че липсата на постижения на голямата сцена могат да повлияят на резултата и Kenny Omega да си тръгне разочарован за пореден път, но Скалата няма никакво право да го подценява. Като споменах Kenny, той е с микрофон в ръка и ще започне с речите още от сега.

8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega S82anEJ

- Първо искам да кажа добър вечер на нашите мили зрители от Тампа, Флорида, които са тук тази вечер в залата, за да ни гледат. Добър вечер и на нашите мили зрители от цял свят, които ни гледат по малкия екран. За мен наистина е чест да съм тук и да имам правото да споделя мислите си с милиони хора от всяка точка на планетата. След седмица предстои една специална нощ за мен. Нощ, която се надявам, че ще се окаже незабравима, в положителния смисъл на думата. Всички сме наясно, че съм меко казано 'карък' и не ми върви откъм постижения в TNW. Постоянно се говори за моят талант и за това как съм потенциална Main Event звезда, но през годините не превърнах очакванията в реалност. Дами и господа, планирам това да се промени. "The Showdown" ще бъде това животопроменящо съибитие за мен. Събитие, в което пророчеството ще се изпълни и Kenny Omega най-сетне ще се превърне в Main Event звездата, за която буквално стотици хиляди, ако не и милиони от вас го готвеха. Dwayne, нямам търпение да излезеш по тази рампа и да се погледнем в очите за един последен път преди да споделим този ринг за... небиблейски наши намерения. В миналото издание на Rampage ти показах, че смешните игрички не ги владееш само ти. Подценяван съм заради липсата ми на високопрофилни отличия в тази федерация, но не е като да не съм бил на косъм от спечелването на Световната титла. Минал съм през съкрушителни моменти, които буквално са ми разбивали сърцето. През цялата си кариера, обаче, постигнах много на най-различни места с разнообразни съперници от всеки тип. Някои от тях са доказана класа и имат уважението на кеч общността. Придобих ценен опит - опит, който усещам, че е подценяван. След само седем дни ще видите един Kenny Omega, когото не сте очаквали. Някои от вас не ми дадоха шанс, но си личи, че са доста повече тези, които осъзнават какво представлявам. Енергията в залата се променя коренно, когато публиката зърне моето лице. Звуча самовлюбен, но фактите са си факти. Те го казват, коментаторите го казват, кеч критиците го твърдят. "The People's Champ" живее в заблуда. Още вярва, че запалянковците по трибуните продължават да са все така влюбени в него, но подлите му действия се забелязват. Има ги и тези, които успяват да избягат от Матрицата и да видят истинското ти Аз, Dwayne. Нека все пак ти дам шанс да ми отговориш. Слагам този подпис върху договора и като истински джентълмен ти давам възможността да слезеш по тази рампа и да проведеш цивилизован разговор на четири очи с мен.

Dimarata, JohnnyZ and Teodosiy харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Teodosiy
Elite Champion
Elite Champion
Teodosiy


Join date : 08.01.2018
Posts : 843
Age : 21

8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega   8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega Empty19/11/2022, 00:318. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega Giphy

Кени Омега предизвика Скалата и Шампионът на народа не закъсня със своята реакция. Омега и Скалата видимо не се харесват и се надяваме ситуацията да не ескалира. Напрежението със сигурност го има, въпросът е всичко да бъде под контрол. Омега изглежда доволен от постигнатото. Провокацията му проработи и мръсните игрички могат да му спечелят предимството преди тяхната евентуална битка. Битка, която според феновете ще бъде спечелена от Скалата, но нека не подценяваме Кени. Виждаме че той е влязъл под кожата на своят опонент. Роки с бърза крачка се е насочил към ринга и видимо изнервен въпреки широката му усмивка. Какво ли ще каже Elite Шампиона?

8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega Giphy

- Kenny... OMEGA! Кени, ти каза много неща до този момент. Много неща, които нямаше как да не ми привлекат вниманието. Искаше да се появя, аз съм вече тук. Тук съм, за да ти кажа нещо. Ти твърдиш, че Скалата живее в заблуда. Ти спомена, че публиката не иска Скалата. Смели думи... много смели думи. Думи, които когато бъдат изречени трябва да бъдат аргументирани. Сега ще ти кажа, че Скалата не е съгласен с теб и даже той ще се аргументира. Когато музиката се пусне, когато Скалата слезе по рампата с една от най-престижните, а може би и най-престижната титла в тази индустрия, тези хора стават на крака. Те стават на крака, вадят телефоните си, вдигат своите плакати и започват да крещят... *ROCKY ROCKY ROCKY викове, които ясно показват, че твоето мнение е нерелевантно. Мнение, което обаче затвърждава думите ти. Ти искаш внимание. Ти искаш слава. Ти искаш да бъдеш една от най-споменаваните звезди в тази компания. Искаше го и определено го постигна. Искаш слава и Скалата ще ти даде тези 10 минути слава, които ти толкова много силно желаеш. Десет минути, в които ти ще се качиш на ринга и ще се изправиш срещу Шампионът на народа. Това ще бъде двубой, който ще се запомни. Да, ти си много атлетичен. Ти можеш неща на ринга, които аз никога не бих направил, но ще ти кажа следното. Трябва ми само един Rock Bottom и само един Лакът на народа, за да сложа край на твоята десетминутна слава.Ти ще си просто поредното име в моя списък на победени "звезди". След този двубой хората ще забравят за теб. С едно обаче съм съгласен с теб. Когато си на ринга енергията наистина се променя. Енергията не само в залата, но и при хората, които ни гледат зад малкия екран. Енергия, която ги кара да си тръгнат, да не ни гледат повече и компанията да фалира. Кой знае, с това темпо на твоите появи, TNW може да си сложи и тире. А може би компанията ще бъде принудена да стане по-ЕКСТРЕМНА и да гледаме мачове, в които се забиват пирони. Компанията определено няма да бъде същата, но вярвай ми, няма да бъде към по-добро. Хората те наричат The Cleaner... so why don't you clean your candy ass out of this ring before The Rock does it for you? Кени, аз ще подпиша договор и мога само да ти кажа, че Скалата няма никакво търпение да ти срита задника в средата на този ринг и да те запрати в бинго залите, в които ти винаги си се бил и ще продължаваш да се биеш.

Dimarata, JohnnyZ and Yuliyan харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Sponsored content

8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega   8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega Empty

Върнете се в началото Go down
 
8. Contract signing between TNW Elite Champion The Rock and Kenny Omega
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 9. Kenny Omega challenges TNW Elite Champion The Rock to a rematch
» 1. Opening: Contract Signing between TNW Elite Champion Johnny Mundo, Bobby Lashley and The Rock
» 4. Half-Hour Show: Singles Match > Kenny Omega vs. Roman Reigns ( TNW Elite Champion The Rock is on the announce table)
» 5. Half-Hour Show: Singles Match for the TNW Elite Championship > The Rock (c) vs. Kenny Omega
» 10. ME: Contract signing for the TNW Elite Heavyweight Championship match at PAIN XII

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Rampage SuperShow 492-
Идете на: