Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

 

 2. Jay White with a special message for Karrion Kross

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
JohnnyZ
Administrator
Administrator
JohnnyZ


Location : Davenport, Iowa, USA
Join date : 16.08.2015
Posts : 2046

2. Jay White with a special message for Karrion Kross Empty
ПисанеЗаглавие: 2. Jay White with a special message for Karrion Kross   2. Jay White with a special message for Karrion Kross EmptyПет 11 Ное 2022 - 21:38

...

___________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!

2. Jay White with a special message for Karrion Kross IKvGKzK

Debut: 25.08.2015
Matches: 115 |W:76 L:39|
TNW Hall of Fame 2018
11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
Main Evented PAIN XI & PAIN XII

4x TNW World Champion
1x TNW Grand Champion
2x TNW Intercont. Champion
1x TNW Hardcore Champion
4x TNW Tag Team Champion

Mr.Get The Keys 2019
King of the Ring 2016
Mr.Get The Suitcase 2016

Slammy Award for Match of 2019
Slammy Award for Talker of 2020
Slammy Award for Talker of 2019
Slammy Award for Wrestler of 2019
Slammy Award for Breakout Star of 2016‌
Slammy Award for Most Respected User of 2018

Main Evented the first episode of Carnage
Main Evented Ten Pay-Per-Views In a Row
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)
Longest Reigning World Champion in The History of TNW

Върнете се в началото Go down
Chris Wolf BG
Superstar
Superstar
Chris Wolf BG


Location : Шумен,България
Join date : 21.02.2019
Posts : 406
Age : 19

2. Jay White with a special message for Karrion Kross Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 2. Jay White with a special message for Karrion Kross   2. Jay White with a special message for Karrion Kross EmptyВто 15 Ное 2022 - 17:47

Michael Cole:Дами и господа,добре дошли обратно след рекламите като преди тях чухме думи от завърналия се Kurt Angle,който заяви,че и четиримата шампиони в TNW не стурват и не са на неговото ниво,но малко след това се появи и Jeff Hardy,който заяви,че не му пука срещу кой ще се изправи дали Razer Ramon или Angle за него няма никакво значение.Но само след секунди ще наблюдаваме ,,The Switchblade",който със сигурност ще има какво да каже след събитията от миналата седмица,където след мача му със Dolph Ziggler, той бе нападнат от Karrion Kross.


Lillian Garcia:Ladies and gentleman,please welcome THE IWGP WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION - ,,THE SWITCHBLADE" JAY WHITE!!

2. Jay White with a special message for Karrion Kross AJg0HBS

Corey Graves:Ето го и The IWGP World Champ,който бива посрещнат топло от публиката в Tampa,Florida и ще се изкаже за събитията от миналата седмциа.Враждата между Kross и White стана доста нажежена не само физически,но и вербално.Миналата седмица Karrion най-накрая си го върна за атаката,която Switchblade му направи при завърщането си.После между тях имаше вербална битка,но миналата седмциа Kross хвана White неподготвен и си го върна.

Michael Cole:Corey,тези двамата са готови на всичко, за да се разкъсат и няма да се спрат докато не им бъде уреден мач на идващия турнир ,,The Showdown". Но какво ли има да каже The IWGP World Champ към своя враг и дали той няма да хвърли ръкавицата за предизвикателство на турнира,предстои да разберем.Виждате как Jay вече е в готовност да влиза в ринга и без да се бави той влиза и се качва на въжетата,за да позира за своите верни фенове.Виждате как Jay прави Too Sweet, а именно типичния поздрав на неговата групировка Bullet Club. Jay слиза от въжетата и без да е попитал, екипа около ринга знае,че трябва да му се даде микрофон.ОСТАНЕТЕ С НАС,ЗА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ИМА ДА КАЖЕ ,,KING SWITCH"!!

JohnnyZ, Yuliyan and TheCyborg харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Chris Wolf BG
Superstar
Superstar
Chris Wolf BG


Location : Шумен,България
Join date : 21.02.2019
Posts : 406
Age : 19

2. Jay White with a special message for Karrion Kross Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 2. Jay White with a special message for Karrion Kross   2. Jay White with a special message for Karrion Kross EmptyВто 15 Ное 2022 - 18:05

2. Jay White with a special message for Karrion Kross MjRWoZd

-HELLO,TAMPA!!IT IS YOUR IWGP WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION - ,,THE SWITCHBLADE" JAY WHITE!!Как сте тази вечер,дами и господа?

CROWD: TOO SWEET! TOO SWEET! TOO SWEET!

-Вие сте TOO SWEET!Ето това искам да се чува всеки път щом се появя пред вас,а сега нека да преминем по същество!Ако си спомняте миналата седмица започна Jay White"s Punishment Tour,а първата жертва бе Dolph Ziggler.Колкото и да се радвам на победата обаче I gotta give credit where credit is due.Долф,направи доста добър мач и за малко да ме победиш....обаче ЗА МАЛКО!И пак не ти стигна да ме победиш и успя да станеш поредната жертва на THE BLADERUNNER.Но интересното стана след мача,където моя враг Karrion Kross ме нападна в гръб,защото очевидно нямаше топките да се изправи срещу мен като мъж и явно като един друг човек си е оставил топките в пазвата на жена му.Но също така забелязах,че и други нещастници започнаха да се правят на отворени като например The TNW European Champion - Sami Zayn. SAMI,ТЪПАНАР ТАКЪВ АКО НЕ БЕШЕ EDDIE GUERRERO ДА ТИ ПЕЧЕЛИ МАЧОВЕТЕ ДОСЕГА НЯМАШЕ ДА ДЪРЖИШ ТАЗИ ТИТЛА!ТАКА ЧЕ МЕ СЛУШАЙ ВНИМАТЕЛНО,ЩОМ ПРИКЛЮЧА С ТОВА ДА НАКАЗВАМ KARRION KROSS,ТИ И ТВОЯТА ТИТЛА СА МОЯТА СЛЕДВАЩА ЦЕЛ!И СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА BROCK LESNAR!ЧУВАШ ЛИ МЕ,ГОРИЛО! АКО НЕ МЕ ПУСНАТ ДА СЕ БИЯ ЗА ТИТЛАТА НА ZAYN, ТО ТВОЯТА СВЕТОВНА ТИТЛА ЩЕ СЕДИ МНОГО ДОБРЕ ДО МОЯТА IWGP СВЕТОВНА ТИТЛА!А СЕГА ЗА ТЕБ,KROSS,ЧУВАШ ЛИ МЕ,ТИ КУЧИ СИН ТАКЪВ!ТИ НАПРАВИ ОГРОМНА ГРЕШКА КАТО РЕШИ ДА МЕ НАПАДНЕШ В ГРЪБ!!ЗАТОВА МЕ СЛУШАЙ ВНИМАТЕЛНО!ЩОМ ИСКАШ ДА ПРИКЛЮЧИМ ТОВА ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ ТИ ОТПРАВЯМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ,,THE SHOWDOWN"!АЗ И ТИ ONCE AND FOR ALL IN AN EXTREME RULES MATCH,ЗА ДА МОГА ДА ТЕ НАКАЖА ПО КАКВИТО НАЧИНИ СИ ПОИСКАМ И ЗА ДА ВИДИШ ЧЕ НЕ БИВА ДА СИ ИМАШ РАБОТА СЪС ,,THE SWITCHBLADE"!ДАЖЕ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ДОБАВИШ И НОВИЯ МИ ПРЯКОР....,,THE PUNISHER OF TNW"! АЗ СЪМ ЧОВЕКА,КОЙТО ЩЕ НАКАЗВА ВСЕКИ КОЙТО СИ МИСЛИ,ЧЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ ИЗПРЕЧИ! ПЪРВО БЕШЕ ZIGGLER,СЕГА СЛЕДВАЩИЯ СИ ТИ,KROSS!Ако си мъж и най-накрая решиш да си вземеш топките от гърдите на Scarlett,излез и дай отговор на предизвикателството!НО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е ОТГОВОРЪТ ТИ,РАНО ИЛИ КЪСНО НИЕ ЩЕ СЕ ИЗПРАВИМ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ И РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ Е ЕДИН, А ИМЕННО ТИ ЩЕ ПАДНЕШ И ЩЕ СЕ МОЛИШ AND YOU WILL BREATHE WITH ,,THE SWITCHBLADE" BECAUSE THIS IS STILL..MY...ERA!!

Dimarata, JohnnyZ, Yuliyan and TheCyborg харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Glorious_One
Superstar
Superstar
Glorious_One


Join date : 24.03.2018
Posts : 652
Age : 27

2. Jay White with a special message for Karrion Kross Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 2. Jay White with a special message for Karrion Kross   2. Jay White with a special message for Karrion Kross EmptyСря 16 Ное 2022 - 19:52

Много силни думи от страна на Джей Уайт и просто очакваме включване от Крос което естествено не се забавя и вече на рампата виждаме Крос с неговата прекрасна съпруга и и мениджърка - Скарлет!  Все пак Джей намеси и нея и тя изглежда няма да остане безучастна. Крос и Скарлет вървят към ринга под смесените реакции на феновете и сега двамата ще влезнат на ринга. Kross едвам си сдържа нервите и му личи, че той просто иска до докопа и да разкъса на парчета тялото на Джей Уайт който го предизвика в Extreme Rules match на The Showdown! Двамата влизат на ринга и сега Крос грабва микрофон в ръката си явно той има какво да каже на Джей Уайт.

2. Jay White with a special message for Karrion Kross LiDLWMm

KARRION KROSS: SHUT THE HELL UP, BASTARD! ЕТО МЕ ОТ ПЛЪТ И КРЪВ ТУК И СЕГА! ТИ НАПРАВИ ЕДНА ГРЕШКА КОЯТО ТИ КАЗАХ И ТЕ ПРЕДУПРЕДИХ ДА НЕ ПРАВИШ И СЪОТВЕТНО ЩЕ СИ ПЛАТИШ МНОГО СОЛЕНО И СКЪПО ЗА НЕЯ! Отново намеси жена ми и този път чашата преля! Нямаш си представа в какво се забърка ще съжаляваш, но ще е късно... Scarlett винаги е била моя морална подкрепа и ще бъде а ти не спираш да е намесваш в нещата между нас, просто направи най-голямата грешка и сега съществуването ти тук ще бъде много тежко и мъчително! Ще се молиш за милост, но няма да получиш от мен такава! Преди малко каза че съм си забравил топките в пазвата на Скарлет, но за разлика от теб аз имам една от най-сексапилните жени които може да съществува на тази земя а ти нямаш нищо, ти си просто един неандерталец който дрънка тука небивалици как щял да смаже всеки един и да се пери като някакъв умствено изостанал индивид който е избягал от лудницата и самият вид в който си изглеждаш като клошар в най-голяма степен... *White  тръгва към Крос още по-близо обачее погледнете Scarlett е зад него и го удря право в слабините с брутален LOW-BLOW!!!! THE END IS NEAR FOR JAY WHITE???*

2. Jay White with a special message for Karrion Kross FRYrn552. Jay White with a special message for Karrion Kross YfnUWpV
Karrion Kross сега се засилва и отнася главата на Джей с мега мощният и извергски Clothesline.... чисто и просто Уайн не знае къде се намира явно наистина ще съжалява, че изкара тази страна на Крос!! KARRION KROSS СЕГА ИЗПРАВЯ ТЯЛОТО НА ДЖЕЙ УАЙТ СГРАБЧВА ГО И ТОВА Е DOOMSDAY SAITO!!!!Тялото на Уайт беше потрошено за секунди, а не ми се мисли тези двамата ако са в реален мач и то при такъв вид стипулация като Extreme Rules. Karrion  грабва микрофона и казва:
I acept your challenge of The Showdown, you son of a bitch! ME AND YOU OF EXTREME RULES MATTCHH....   FALLLLL AND PRAAAAAAAAY BASTARD! KARRION KROSS VS JAY WHITE AT THE SHOWDOWN IN EXTREME RULES MATCH!   I will destroy you and you will be on your knees begging for mercy!
След тези думи Крос и Скарлет излизат от ринга видимо доволни и определено Крос защити както неговата чест така и на Скарлет и на предстоящият турнир ще видим двамата в един брутален Extreme Rules match!

Dimarata, JohnnyZ, Yuliyan, Chris Wolf BG and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Sponsored content

2. Jay White with a special message for Karrion Kross Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 2. Jay White with a special message for Karrion Kross   2. Jay White with a special message for Karrion Kross Empty

Върнете се в началото Go down
 
2. Jay White with a special message for Karrion Kross
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 2. Extreme Rules Match > Karrion Kross vs. Jay White
» 3. Karrion Kross will make a special appearance on Rampage
» 11. In-ring Promo with Karrion Kross
» 2. Karrion Kross has his moment at Mayhem
» 13. Backstage segment with Karrion Kross

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Rampage SuperShow 492-
Идете на: