Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

 

 7. The Miz answers Matt Hardy's challenge

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
JohnnyZ
Administrator
Administrator
JohnnyZ


Location : Davenport, Iowa, USA
Join date : 16.08.2015
Posts : 2046

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty
ПисанеЗаглавие: 7. The Miz answers Matt Hardy's challenge    7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty5/11/2022, 21:36

...

___________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge IKvGKzK

Debut: 25.08.2015
Matches: 115 |W:76 L:39|
TNW Hall of Fame 2018
11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
Main Evented PAIN XI & PAIN XII

4x TNW World Champion
1x TNW Grand Champion
2x TNW Intercont. Champion
1x TNW Hardcore Champion
4x TNW Tag Team Champion

Mr.Get The Keys 2019
King of the Ring 2016
Mr.Get The Suitcase 2016

Slammy Award for Match of 2019
Slammy Award for Talker of 2020
Slammy Award for Talker of 2019
Slammy Award for Wrestler of 2019
Slammy Award for Breakout Star of 2016‌
Slammy Award for Most Respected User of 2018

Main Evented the first episode of Carnage
Main Evented Ten Pay-Per-Views In a Row
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)
Longest Reigning World Champion in The History of TNW

Върнете се в началото Go down
Ultras-48
Superstar
Superstar
Ultras-48


Location : Плевен дге
Join date : 02.09.2022
Posts : 110
Age : 21

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 7. The Miz answers Matt Hardy's challenge    7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty6/11/2022, 22:11


I came to play!
I came to play
There a price to pay
Time for you to get down on your knees and pray

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy

Corey Graves: THE AWESOME ONE IS HERE! Миз се запътва към ринга под бурните освирквания на феновете! Миналата седмица The A Lister си взе кратка почивка, но днес е отново на разположение. И по-добре, защото липсата му определено се усети. Той прави това шоу една идея по-добро.
Michael Cole: Миз неочаквано се оказа във вражда с не кой да е, а с Мат Харди. Напомняме, че преди 2 седмици, докато Миз коментираше и говореше за победата си на последното PPV, Мат се появи с дрон и го прекъсна. Миналата седмица пък Харди се включи от имението си и отправи директно предизвикатлство към The Awesome One за мач. Ще видим какъв ще бъде отговорът на Майк Мизанин днес.
Corey Graves: По изражението му определено не личи да е особено притеснен. Все пак, както сам каза – той е Майк Тайсъна на TNW! Той е бъдещето! Ако прецени, че му се занимава с Харди, ще му срита задника, ако ли пък не - ще срита нечий друг.
Michael Cole: Според мен няма причина да не приеме предизвикателството. Мат е голямо име и ако го победи ще се издигне още повече. Ако реално има намеренията да „покорява върхове“, то той ще се съгласи на този мач.
Corey Graves: Всеки сам взима решенията и си преценява кое е най-добре за него. Скоро ще разберем, какво смята Миз по този въпрос. Междувременно най-секси двойката на TNW се качва вече на ринга по стоманените стълби. The A Lister както винаги изглежда добре, а Марис е просто зашеметителна!
Michael Cole: Всички тръпнем в очакване какъв ще бъде отговора на Миз. Смятам, че един евентуален двубой между него и Мат Харди би бил изключително интригуващ и аз се надявам да го видим. Но както и колегата каза - всеки сам си решава.

lalo, FreeRiver, Dimarata and JohnnyZ харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Ultras-48
Superstar
Superstar
Ultras-48


Location : Плевен дге
Join date : 02.09.2022
Posts : 110
Age : 21

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 7. The Miz answers Matt Hardy's challenge    7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty6/11/2022, 22:45

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy

THE A LISTER IS BACK, BABY! COME ON, GIVE ME THE REACTION I DESERVE! (бурни освирквания)
Изминаха две дълги седмици, откакто за последно аз бях тук. Слабото шоу от миналата седмица съвпадаше с моето отсъствие, което не е случайно (феновето го освиркват).
WHEN MY HAND GOES UP, YOUR MOUTH GOES SHUT!
Реших да си взема кратка пауза и това е причината поради която аз не бях тук. Здраво работещите и успели хора имаме нужда и заслужаваме релакс и свободно време, защото това да бъдем успешни и да ритаме задници хаби доста енергия (*Е не колкото теб скъпа, когато станеш палава в леглото *) (Миз избухва в смях).
Днес обаче съм тук, защото имам да кажа нещо на Мат Харди...
Знам, че си отчаян и търсиш внимание, Мат! Вероятно осъзнаваш, че времето ти е приключило и се чудиш по какъв начин да станеш отново релевантен. За тази цел ти се нуждаеш от The A Lister. Именно поради това по-миналата седмица ти реши да се появиш и да ме прекъснеш, докато говорех за величествената ми победа на Temple of the King. Именно на Temple of the King победих един човек с когото имате доста общо. Знаеш ли какво е то, Мат? Свързва ви това, че и двамата сте изтъркани, изчерпани и на никой не му пука за вас. Както и той, така и ти се нуждаете от най-интересният, коментиран и добре изглеждащ човек във федерацията за да ви обърне някой отново внимание. Това е доста тъжно, Мат. Но виж. Нямам намерение повече да си губя времето с неудачници. Знам, че имаш доста комплекси от това, че на никой вече не му пука за теб, че си застаряващ и не особено добре изглеждащ, че вероятно това кара жена ти да ти изневерява... опа, това май не трябваше да го казвам (Миз започва да се смее).... и това, че брат ти е един пропаднал наркоман. Освен това, нещо очевидно ти хлопа дъската. Това са сериозни проблеми, съжалявам те, но ти не си достоен да делиш ринга с мен. Поради това аз нямам интерес да се бия с теб и ще отклоня предизвикателството ти. Но виж, Мат. Имам и една добра новина за теб. Ако толкова искаш да се видим отново, мога да ти подпиша тениска на някоя фен среща след време (Миз отново започва да се смее и хвърля микрофона).

lalo, FreeRiver, Dimarata, JohnnyZ and Yuliyan харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver


Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 2189
Age : 29

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 7. The Miz answers Matt Hardy's challenge    7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty7/11/2022, 00:27

Феновете освиркват Миз докато той най-нахално се смее. Физиономията на "The A Lister" обаче замръзва, когато чува звук наподобяващ този на резачка. Всъщност звукът е от перките на дрон, като след миг виждаме и дронът който Мат Харди използва, като средството наименувано от Мат "Вангард" кръжи над ринга. Същият този дрон прекъсна Миз в по-миналата седмица. Същият дрон който Мат използва и за да изгори една от тениските на Миз миналата седмица с цел да го провокира. Но "The A Lister" успя да отвърне подобаващо макар че Мат се отнесе с merch-a му като с парцал миналата седмица. Миз повдига микрофона към устните си и е на път да каже нещо:

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy 7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy

Miz: А, не! Няма да се хвана на това отново! Знам сега какво ще стане. Ще призовеш светкавиците на Гробаря и ще се появиш от трибуните, нали?  Е, познай какво, Мат. В грешка си! Няма да ме накараш да приема предизвикателството ти колкото и да се опитваш! Можеш да си вземеш дрона, можеш да си вземеш светкавиците, можеш да си вземеш тъпите cgi ефекти и да си ги завреш-....

В следващият момент, преди да изрече нещо обидно, изказването на Миз бива отрязано, но не от цензура, а понеже отново имаме проблеми с оборудването и светлините изгасват. Макар и тези трикове да не бяха достатъчни да разколебаят Миз, Мат продължава с психологическата игра. Миз обаче е наполовина прав, поне за това че сега Мат ще се покаже. Прожектор осветява горната трибуна където spotlight-а е върху Мат, но има нещо различно от предния път защото миг след като се появява...

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy 7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy


...Харди изчезва и след това отново се появява, като прожектора осветява точно мястото където се появява. Като че ли Мат използва някакъв вид "телепортация", за да стигне до ринга. За разлика от другите които са дръзнали да предизвикат Миз досега, Мат всячески се опитва да изкара Миз от комфортната му зона, и както се вика, "да влезе под кожата му". Миз обаче показва че може да се справи с подобни номера, или поне от това което видяхме от него досега, не е показал признак на слабост.

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy

Мат вече е на ринга и с Миз разменят хладнокръвни погледи. Миз обаче не изглежда особено впечатлен, колкото и Харди да се опитва да го заплашва със страховитото си изражение. "The A Lister" е на път да каже нещо. Дали пък Харди няма да успее да го разубеди да приеме предизвикателството му, или може би Миз има някакво условие?

Dimarata, JohnnyZ, Yuliyan and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Ultras-48
Superstar
Superstar
Ultras-48


Location : Плевен дге
Join date : 02.09.2022
Posts : 110
Age : 21

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 7. The Miz answers Matt Hardy's challenge    7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty7/11/2022, 17:03

Миз и Мат Харди застават лице в лице. Въпреки, че Мизанин категорично отхвърли предизвикателството му, Харди дойде тук и очевидно няма да го остави намира. Феновете започват с добре познатите ни "Yes Chants", а Майк все още не може да се изкаже заради тях... (Най-накрая публиката се кротва и Миз започва да говори):
Не бях ли достатъчно ясен, Мат? Казах ти, че нямам намерение да се занимавам с теб? Какво търсиш тук? Ако мислиш, че с евтините си номерца и дронове ще ме уплашиш, си се объркал доста сериозно. Продължаваш да ме гледаш като идиот, а? Знаеш ли какво. Бях в добро настроение, но ти вече започваш да ми лазиш по нервите (Миз хвърля микрофона и напада Мат Харди)...

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy

"The A Lister" се нахвърля яростно върху Мат. Той го затиска в ъгъла и му вкарва рамена в тялото. Мат се опитва с удари в областта на гръбнака да потуши офанзивата на Майк Мизанин, но безуспешно до този момент. Миз започва да нанася множество юмруци в лицето на Мат, след което той пада в ъгъла. "The A Lister" веднага след това започва със серия от ритници в главата и в гърдите на своя наскоро появил се враг. Ето, че който търси си го намира! През цялото време Харди искаше това и в крайна сметка си го получи. Сега седи, зашеметен в ъгъла, а "The Awesome One" дори не е приключил с него. Миз го хваща, издърпва го към средата на ринга, изправя тялото му и всички знаем, какво ще последва. Майк Мизанин се готви да направи своя най-силен ход - "Scull Crushing Finale"...

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy.gif?cid=790b76119ef2f94ad57e70d61ed8f68f02f5440cae40fd5b&rid=giphy

FreeRiver, deren, JohnnyZ, Yuliyan and VaskoMetala харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver


Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 2189
Age : 29

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 7. The Miz answers Matt Hardy's challenge    7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty7/11/2022, 19:07

Определено Миз не оставя на Харди да го подчини с умствени игри и решава да превключи на физическа схватка, като Миз първи натисна спусъка към Мат. Не само, че Миз не уважи Мат и не прие предизвикателството му, той нападна Мат и сега се готви да направи своя епохален завършващ ход. Мизанин е вкопчил опонента си през раменете и почти е хванал Харди достатъчно удобно за да приложи Skull Crushing Finale. УСПЯВА ЛИ? НЕ! МАТ ХАРДИ КАТО СЪЩИНСКИ ВАМПИР ЗАХАПВА МИЗ ЗА ВРАТЪТ С BITE ATTACK! МИЗ ИЗКРЕЩЯВА ОТ БОЛКА И СПИРА С ОПИТЪТ СИ ДА ПРИЗЕМИ МАТ С ЛИЦЕТО ПЪРВО ПО ТЕПИХА! След като Миз разхлабва стабилната основа която имаше...МАТ ЗАХАПВА И РЪКАТА МУ СЛЕД КАТО ГО БЕШЕ УХАПАЛ ПО ШИЯТА ОТНОВО С BITE ATTACK! Едва ли има други кечисти които са толкова изобретателни като "Broken" Matt Hardy! И едва ли Миз е очаквал че нещо подобно ще се случи! "The A Lister" се мъчи да се отдръпне но Мат го е издърпал за едната ръка и използва своята здрава челюст, като не пуска Миз! Евентуално съпругата на Миз се намесва и успява да попречи на Мат да отиде по-далеч, като MARYSE ЗАШЛЕВЯВА ШАМАР ПРЕЗ ЛИЦЕТО НА ХАРДИ! Това разбира се не беше достатъчно да повали Мат който остава изправен. Всъщност с това действие, блондинката единствено му попречи от това да отхапе някоя жилка от ръката на Миз, който се хваща за ръката си с другата и отстъпва назад. Марис също поглежда изненадано към Мат, който почти не показва да бъде афектиран след плесникът й. Дори напротив. Мат се обръща към тях и разперва ръце, изсмивайки се като един същински злодей! Той след това се запътва към Миз обаче Марис помага на Мизанин да предотврати друг директен сблъсък, като Миз и Марис минават под въжетата и излизат от ринга преди Мат да срита Миз, като Мат Харди отправя един демонстративен ритник към въжетата, след като не успя да докопа Миз, разклащайки средното рингово ограждение в процеса. Миз се усмихва подмолно докато с Марис отстъпват назад към рампата. Изражението на Миз докато двамата с жена му напускат за миг преминава от уплаха към самоувереност и феновете го освиркват. Може би Мизанин тук си е помислил че се е отървал без да провокира Харди или някой друг, така че да плановете на Харди да получи мач със него да се осъществят, и Миз си е наумил, че играта ще се играе по неговите правила.

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy

БОЖЕ МОЙ! Изведнъж от началото на рампата, точно преди Миз да напусне теренът, ИЗНИКВАТ ПЛАМЪЦИ КОИТО ЗА МАЛКО НЕ ОПОРАЖИХА МИЗ И МАРИС! "The A Lister" и французойката едвам успяват да се измъкнат от поредното бедствие, поставено му от Харди. ЯВНО МАТ НЕ САМО ВЛАДЕЕ СВЕТКАВИЦИТЕ НА ГРОБАРЯ, ТОЙ СЪЩО МОЖЕ ДА ПРАВИ И ПОЖАР В СТИЛ КЕЙН! ПЛАМЪЦИ ИЗНИКВАТ ОТ ЕДНАТА И ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА РАМПАТА, ПРИ КОЕТО МАТ ХАРДИ НЕ ПОЗВОВЛЯВА НА МИЗ И ЖЕНА МУ ДА НАПУСНАТ ТЕРЕНА БЕЗ ДА СЕ ПОИЗПОТЯТ МАЛКО НА ЖЕГАТА! Миз досега не позволяваше на Мат да го разколебае с действията си, но може би това ще успее да го засегне достатъчно, че да се върже на въдицата. Пиро-ефектите завършват с едно мащабно изникване на пожар в началото около цялата рампа, което наистина успява да изплаши Миз и Марис до такава степен, че може би дълго време след това ще имат кошмари. Но може би техния кошмар тепърва започва! Мат прави един taunt със завършващите пламъци, като призовава феновете да застанат на негова страна в този епохален момент, който ще остане в историята на TNW, като феновете започват да скандират в движение заедно с Мат докато той подсича с ръката си:7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Giphy

-DELETE! DELETE! DELETE!


Все още не е сигурно дали Миз е приел да получи мач срещу Мат Харди. Може би ще разберем следващата седмица, ако магическите фокуси на Мат са достигнали такава степен че да накарат Миз да скочи в своите ботуши за кеч.

Dimarata, deren, JohnnyZ, Yuliyan and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Sponsored content

7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 7. The Miz answers Matt Hardy's challenge    7. The Miz answers Matt Hardy's challenge Empty

Върнете се в началото Go down
 
7. The Miz answers Matt Hardy's challenge
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 3. Triple H demands answers for what happened last week
» Matt Hardy
» Matt Hardy
» Segment with Matt Hardy
» AJ STYLES VS. MATT MORGAN

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Rampage SuperShow 491-
Идете на: