Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

9. A special someone returns to Rampage

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Exodia
Superstar
Superstar
Exodia

9. A special someone returns to Rampage Empty
ПисанеЗаглавие: 9. A special someone returns to Rampage   9. A special someone returns to Rampage Empty18/9/2022, 18:43

...
Върнете се в началото Go down
The Pharaoh
Superstar
Superstar
The Pharaoh

ПисанеЗаглавие: Re: 9. A special someone returns to Rampage   9. A special someone returns to Rampage Empty28/9/2022, 17:28

9. A special someone returns to Rampage AL9nZEXOtITTMHKwQRyytT2XIrM3TGLlRnb8cRo9yVNOvFzcqDzbgXq1cD9c6wD3W85GWVQdOC4OBb-0VpanYxvCmn6xmWCoU3x8MaUYxTkUNdobuUrpzjEYZiYJ9u9B8Z1ueDGUMcQMmjEawaiGBmILtS2t=w320-h180-no?authuser=0

Catch Your Breath гръмва в залата, уважаеми зрители! Това може да значи само едно единствено нещо – завръщащия се кечист е “The Demon King” Finn Balor! Публиката полудя от кеф, а секунди по-късно на върха на рампата се появява бившият Европейски шампион на Total Nonstop Wrestling! Ирландецът загуби титлата в мач срещу Drew McIntyre и оттогава не го бяхме виждали изобщо. Този човек определено липсваше на TNW, което си личи и по бурните скандирания от страна на феновете в залата. Balor притежава голяма фен база и се убеждаваме за пореден път в това именно сега. Очакваме изявление от Finn Balor, който да ни каже поради каква причина е отсъствал. “The Demon King” се спира по средата на рампата, за да изпълни своя taunt с широко разперените ръце. Както винаги, феновете изпълняват същото движение в синхрон с техния любимец, който е в страхотно настроение тази вечер. Finn Balor сега се изкачва по стоманените стълби, след което влиза в пределите на четириъгълния ринг. Бившият Европейски шампион прави няколко обиколки из ринга, а след това му подават микрофон. Публиката все още е в екстаз, но Finn Balor ще изчака да се поуспокоят, след което ще чуем какво има да ни казва. Дали се завръща да се бие или това е еднократна изява? Предстои да разберем лично от него…
The Pharaoh
Superstar
Superstar
The Pharaoh

ПисанеЗаглавие: Re: 9. A special someone returns to Rampage   9. A special someone returns to Rampage Empty28/9/2022, 18:39

9. A special someone returns to Rampage AL9nZEXg6LeOxbwgAFgwSZye4f-pgYvOtbJzwjP4I_55zOKRPrl1M9HMgieXoav2ObRlethWhW479QWu7ggO1v54dZd14xlRHXrjN-UPx6bAcj3yfCsqNlSJhrHqXdUDaykXqkKBy5BZaVj3lRtZfDQa4gRG=w320-h180-no?authuser=0

- Дами и господа, имам да ви кажа нещо много важно, което съм сигурен, че ще ви зарадва… FINN BALOR СЕ ЗАВЪРНА И Е ГОТОВ ДА СРИТВА ЗАДНИЦИ! ПРАВИЛНО МЕ ЧУХТЕ, АЗ ОТНОВО СЪМ ГОТОВ ЗА БИТКА! Знам, че отсъствах само около месец, но ми се стори като цяла вечност. В мачът си срещу Drew McIntyre получих контузия, поради която първо загубих Европейската си титла, а след това и се наложи да съм извън строя. НО! НО ВЕЧЕ СЕ ИЗЛЕКУВАХ ОТ КОНТУЗИЯТА СИ И НЯМА ДА ГОВОРЯ ПОВЕЧЕ ЗА НЕЯ, ЗАЩОТО ТЕЖКИТЕ ДНИ ОТМИНАХА! Справях се страхотно като шампион и все още ме е яд, че предадох титлата в чужди ръце по този начин. Оттук нататък Finn Balor има нови цели пред себе си! Аз съм тук и ще стигна до върха както беше и преди да получа контузия. И вече набелязах кой ще бъде първата ми жертва! Това е познато за вас име, което даже победих преди известно време. Ще ви дам и жокер, който директно ще разкрие отговора. Въпросният човек е новият Global шампион на Total Nonstop Wrestling. Точно така, Johnny Mundo! Ще започна от теб, Johnny! Мисля, че това е възможно най-грешния човек за носител на Global титлата, но имам добра новина – аз ще поправя тази грешка много скоро!

Exodia харесва този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 9. A special someone returns to Rampage   9. A special someone returns to Rampage Empty

9. A special someone returns to Rampage
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 9. Special Interview with Rampage GM - Seth Rollins
» 3. Karrion Kross will make a special appearance on Rampage
» ME : WORLD CHAMPIONSHIP MATCH - Seth Rollins (c-Madness) vs. Brock Lesnar (Rampage) vs. Triple H (Rampage)
» Interview With You RETURNS TONIGHT.
» TNWG INTERVIEW WITH YOU RETURNS!!!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW Rampage Supershow 485-
Идете на: