Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
1. Opening Show: The new TNW European Champion celebrates his victory
3 posters
Автор
Съобщение
Exodia Superstar
Заглавие: 1. Opening Show: The new TNW European Champion celebrates his victory Нед 18 Сеп - 17:41
Гост Гост
Заглавие: Re: 1. Opening Show: The new TNW European Champion celebrates his victory Нед 18 Сеп - 20:58
Ексклузивни кадри от фотосесията на новият Европейски Шампион!
Corey Graves: Преди да видим втората част от празненството на великият либератор! Ще ви покажем кадри, които бяха заснети минути, след като приключи мачът между Сами Зейн и Дрю Макинтайър! Погледнете този човек, това е истински шампион, който ще защитва титлата си с чест. Каквото и да кажем за Sami Zayn, ще е малко. Michael Cole: Много намеси имаше в двубоят за European титлата, но в крайна сметка победителят беше един. И това беше "The Great Liberator" Сами Зейн... Corey Graves: Изненадан ли си? Аз не съм, когато става въпрос за намеси, то няма по-добър от великият либератор! Да, Дрю плати на съдията и на Tyson Fury, за да му помогнат, но не беше достатъчно! Именно човекът, който се опитваха да неутрализират, Еди Гереро беше този, който реши крайният резултат. Michael Cole: Еди направи това, което се искаше от него. Той направи така, че Сами Зейн да спечели. Няма как да се сърдим на "Latino Heat", тъй като той си вършеше работата. Corey Graves: Зейн направи най-доброто решение в кариерата си, когато се съгласи да бъде клиент на легендата Eddie Guerrero. Michael Cole: Това е факт, който няма как да не се спомене, но сега интересното е какво следва? С тази победа, която записа, Sami Zayn се превърна в човек, който има мишена на гърба си...
Corey Graves: Нека не мислим затова сега! Това е празненството на великият либератор, момент, който е дългоочакван! Този човек чака повече от година, за да стане шампион, отново. И сега трябва да се наслади на момента максимално! Michael Cole: Прав си, Graves, след като приключва фотосесията на новият Европейски шампион, отново се прехвърляме в залата, където гръмва песента на новият European Champion - Sami Zayn!
Гост Гост
Заглавие: Re: 1. Opening Show: The new TNW European Champion celebrates his victory Нед 18 Сеп - 22:25
Lillian Garcia: Дами и господа, моля посрещнете, новият TNW European Champion - Sami Zayn.
Corey Graves: Ето го и човека, за който цял свят говори! Новият Европейски Шампион Сами Зейн! Погледнете го само как показва титлата на публиката! Изглежда много горд със събе си! Michael Cole: Всеки на негово място би бил горд със себе си. Този човек мина през ужасно много, за да стине дотук. Изяде два Claymore ритника от бившият шампион Drew McIntyre, мамка му... Corey Graves: Изяде ги, но оцеля. Това е важното, не само оцеля, той спечели! Този човек не е просто либератор. Той е герой, той е причината, поради която хората пускат всяка седмица TNW: Rampage SuperShow! Michael Cole: Тук вече прекали, Corey, не забравяй, че имаме и Световен Шампион, както и още няколко шампиона! Corey Graves: И какво от това. Ако Сами реши, той може да вземе всички титли в TNW! В момента великият либератор е в най-добрата си форма. Честно казано, не знам кой може да го спре, канадецът никога не е изглеждал по-опасен. Michael Cole: Времето ще покаже, колега! Има много мераклии за Европейската титла! Всеки иска шанс срещу новият шампион. Corey Graves: Щом искат шанс, ще получат! "The Master Strategist" е справедлив човек и ще даде шанс на всеки един. Сигурен съм в това. Michael Cole: Ще видим тази работа, ще бъде интересено това празненство, защото не се знае какво ще се случи, може да видим бъдещият противник на Сами още тази вечер! Corey Graves: Винаги е интересно, когато "The Great Liberator" е в залата! Нямам търпение вече!
Michael Cole: Аз също! Затова нека не губим повече от времето на зрителите. Сега Sami Zayn влиза в ринга и вдига високо European титлата! След като прави това, либераторът взема микрофон и започва да говори, нека го чуем!
Гост Гост
Заглавие: Re: 1. Opening Show: The new TNW European Champion celebrates his victory Пон 19 Сеп - 12:09
Sami Zayn: The Champion Of The People Is Back, Baby! Боже, това звучи толкова правилно! Не мога да говоря в момента, емоцията е прекалено голяма...Това, което държа в ръцете си, дами и господа, е над една година работа. Хората са го казали, когато работиш здраво, ще има и резултати! Тази вечер излязох на ринга, не просто, за да продължа празненството от миналата нощ. Но и за да ви кажа нещо много важно! Това, което искам да обявя тази вечер е, че ще продължа започнатото от TNW Hall Of Famer Bret "The Hitman" Hart! Точно така, правилно чухте, аз Сами Зейн, ще продължа един от най-великите рейнове с European титлата, защото нека бъдем честни, тази титла нямаше да е това, което е днес без "The Hitman", Baby! Този човек заслужава повече уважение, отколкото му дават. Обещавам ти едно нещо, Bret, и то е, че ще защитавам тази титла със същото желание, с което го правеше и ти. Сега, след като изяснихме това, може да преминем към следващото нещо, което съм подготвил! Много от вас хора, може би не знаят кой е великият либератор Sami Zayn, което говори много лошо за тях...Но тази вечер, дори и те имат късмет, тъй като съм в толкова добро настроение, че съм подготвил едно видео за тези хора! Нека сега прехвърлим погледите си върху големия екран!
Това беше толкова красиво! Наистина трябва да ми ръкопляскате! Crowd: BOOOOOOOOOOOOO...Никога няма да се научите на уважение, неблагодарници, не ви е срам...Няма да коментирам поведението ви, защото е под всякаква критика...Няма нищо, щом видите колко ще ми бъде успешен рейна, ще започнете да ме уважавате! Тази титла ще стой в ръцете ми много дълго време. Харесва ви или не. Празненството едва сега започва, уважаеми зрители, понеже след малко ще ви представя един човек, който направи целият този момент възможен! Tyson Fury и Дрю Макинтайър направиха всичко възможно, за да държат този човек надалеч от двубоя, но колкото и усилия да полагаха, те не бяха достатъчни. Истината, дами и господа, е, че дори и аз не вярвах на този човек отначало! Беше ми трудно да приема, че ще ми помага, но след известно време, аз се убедих в лоялността му. Човекът, който съм на път да ви представя ме промени много. Той ми помогна да осъзная, че имам още какво да дам на Total Nonstop Wrestling! Той беше с мен, когато всички ми бяха обърнали гръб. Това е нещо, за което винаги ще съм му благодарен! Този човек не е просто мой личен мениджър, той е и мой много добър приятел! Уважаеми приятели на кеча и всички хора, които ни гледате на малките екрани: Готови ли сте? Това е излишен въпрос, понеже никой не е готов за този мъж, дори Tyson Fury и Drew McIntyre не бяха! Дами и господа, моля посрещнете, моят личен мениджър! Най-великият мениджър в кеча! "Latino Heat" Eddie Guerrero!!!
Corey Graves: Невероятно представяне от новият European Champion! Но дали Еди ще го зарадва с присъствието си? Тук ли е най-великият мениджър в кеча? Позната музика се пуска в залата!
TheAnimal Superstar
Заглавие: Re: 1. Opening Show: The new TNW European Champion celebrates his victory Сря 21 Сеп - 15:51
Ето го и него - човекът без когото в момента нямаше да ставаме свидетели на това, което се случва в центъра на ринга. Еди Фъкинг Гереро, дами и господа! Не мога да повярвам, че мениджмънта е позволил на тези два изверга не просто да се появят тук тази вечер, но и да 'отворят' шоуто. Истински глупава работа. За жалост обаче ще трябва да свикваме с подобни неща, защото в момента Сами Зейн е европейски шампион и имайки предвид поведението и същността на личността му, определено ще ни се напомня много често, че това е факт. Друг проблем е, че ще е изключително трудно тази титла да му се отнеме докато Еди Гереро е покрай него, а както изглежда мексиканецът е доста жилав, имайки предвид какъв побой пое, но все пак се появи на Mayhem. Едно обаче е сигурно - това дуо прогресира по начин, който никой не е подозирал. Дали ще остане така, само бъдещето ще покаже.
Ladies and Gentlemen, Making his way to the ring, from El Paso, Texas, Weighing in at 220 pounds, He is Sami Zayn's personal Manager... Eddie Guerrero!
Погледнете го само, той определено знае какви са заслугите му в тази ситуация и е готов да поеме всяка една отговорност за действията си. Това е човек, който предпочете бизнеса пред най-добрият си приятел, за бога, няма как да очакваме морал от подобна измет. Легенда на този спорт превърнала се в разпадащ се труп на някогашно величие. Искате Гереро - ето ви Гереро. Едва ли ще го видим отново да се бие, но орпеделено ще го виждаме често покрай новият Европейски Шампион, който подскача в ринга като малко дете. Изобщо не отива това поведение на порастнал човек, но независимо дали ни харесва или не, новото модерно е именно това. Еди Гереро и Сами Зейн бавно и полека превземат мид-карда в Total Nonstop Wrestling, въпрос на време е да се разпрострят в по-горните 'етажи' на йерархията.
Гереро доста смело взе микрофон от announcer зоната и очевидно ще има какво да каже пред хилядите фенове на живо и милионите по малките екрани. Той бавно се качва по стълбите и се присъединява към Сами Зейн, който е изключително доволен да види личният си мениджър. Нека чуем какво има да каже латиноамериканската суперзвезда.
TheAnimal Superstar
Заглавие: Re: 1. Opening Show: The new TNW European Champion celebrates his victory Сря 21 Сеп - 16:06
- ИСКАМ ВСИЧКИ ВИЕ, ШИБАНЯЦИ ТАКИВА, ДА РАЗДВИЖИТЕ ДЕБЕЛИТЕ СИ ГЪЗОВЕ, ДА ГИ ВДИГНЕТЕ ОТ ШИБАНИТЕ СТОЛОВЕ, ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ И ДА КРЕЩИТЕ ИМЕТО НА НАЙ-ВЕЛИКАТА ИКОНА В ПРОФЕСИОНАЛНАТА БОРБА - ЧОВЕКЪТ, КОЙТО В МОМЕНТА Е ПО-ГОЛЯМ НЕ САМО ОТ ВАС, ТОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ TOTAL NONSTOP WRESTLING! ДАМИ И ГОСПОДА, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН НЯКОГА, ВЕЛИКИЯТ ЛИБЕРАТОР, SAMI FREAKING ZAYN! Sami, esse, как я караш? Момче, това злато покрай теб изглежда наистина брутално! Не мога да ти опиша колко съм трогнат от великолепните думи по мой адрес, никой, ама никой до сега не е казвал нещо толкова вълнуващо. ЧУВАТЕ ЛИ, ШИБАНЯЦИ! НИКОЙ! ТАКА ЧЕ СПРЕТЕ ДА МЕ ВИНИТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ИЗБРАХ ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК ПРЕД ШИБАНИЯТ КРИС БЕНОА! Беноа никога не е бил до мен в трудни моменти, той никога не е правил неща каращи ме да се чувствам истински човек. НИКОГА! Сами, от друга страна, той е повече от мой приятел, да, в миналото имахме различия помежду си, но всичко това е останало зад гърбовете ни. В момента ние двамата сме сила за която никой не е готов! Сами, включването ми в онзи мач бе само началото. Аз и ти ще покорим тази компания, аз и ти ще стигнем до върхът й, аз и ти ще сме най-запомнящите се шампиони някога. Никой, НИКОЙ не е готов за Великият Либератор и Латиноамериканската Енигма. Всичко от което имаш нужда винаги ще откриеш у мен, приятелю. Казах ти да не се колебаеш за това да съм ти личен мениджър и няколко месеца по-късно мисля, че сам виждаш резултатите. Какво ще кажеш, доволен ли си? Как ще продължим от тук нататък, на къде искаш да се запътиш сега след като преминахме през скапания циганин Фюри и онзи психясъл ирландец? ...
Yuliyan харесва този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: 1. Opening Show: The new TNW European Champion celebrates his victory Чет 22 Сеп - 17:18
Видимо нестихваща е съвместната радост от победата на новия европейски шампион Сами Зейн и неговия мениджър "Латиножегата" Еди Гереро. Макар и ударен от циганския крал Фюри, Гереро тази вечер е тук, за да продължава да подкрепя Мастър стратега и да го съпътства като морална подкрепа през цялото време. Ед е доста щастлив, но и разгневен от това, което се случи и което трябваше да понесе върху себе си. Изведнъж, обаче, чуват познатата мелодия на...
OH MYY GOD!!! IT'S DREW MCINTYRE!!! THE FORMER EUROPEAN CHAMPION IS MOVING ON THE RAMP!!! И СЪЩО Е ВЪОРЪЖЕН С МЕТАЛЕН СТОЛ И БАМБУКОВА ПРЪЧКА!!! ЦЯЛАТА ПУБЛИКА Е НА КРАКА И НЕ МОЖЕ ДА СДЪРЖИ ЕКЗАЛТАЦИЯТА СИ!!! ТЕ ГО ОБИЧАТ, ТЕ ИСКАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО НЕГО!!! Гереро застава на въжетата, заканвайки му се и смеейки се едновременно, а това е добре дошло за шотландеца, който влиза и му вкарва един стол в хълбока, като Гереро се навежда и пада на земята...Тогава самият шампион Зейн бута мениджъра си, който напуска с търкаляне ринга, но тогава става жертва на бясната ярост на Макинтаяр, получавайки страхотен удар със стола върху себе си, а след това - още два с пръчката!!!
Направо като побеснял е шотланският рицар!!! А накрая, за да затвърди величието си, грабва Sami, като му слага kendo stick-a на врата, застава така и го тряска по гръб в земятааааа!!!! TREMENDOUS!!!
WHAT A FURY BY THE KNEEL TO THE STEEL!!! ЗЕЙН ПАДА НЕМОЩНО ОТ РИНГА И ДВАМАТА С ГЕРЕРО ОСТАВАТ ОТВЪН, КАТО СИ ТРЪГВАТ КЪМ РАМПАТА, А МАКИНТАЯР ГИ ГЛЕДА БЕСЕН ОТВЪТРЕ, С РАЗРОШЕНИ КОСИ!!! ДЪРЖАТ СЕ ЗА ВСЯКА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО СИ, А САМИ - ЗА ШИЯТА, ТАКА ПОДСТРАДАЛА ОТ ЛЕТВАТА!!!...Тогава Дрю взима микрофона и им казва:
- ИРЛАНДЕЦ, ТАКА ЛИ, КОПЕЛЕТА??!! СКОРО, КОГАТО СЕ СРЕЩНЕМ ОТНОВО, ЩЕ ВИ ДОКАЖА КОЙ Е ИРЛАНДЕЦ И КОЙ - ШОТЛАНДЕЦ!!! МОГА ДА ВИ УВЕРЯ, ОБАЧЕ, ЧЕ КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЗА РЕВАНШ, АЗ ЩЕ СЪМ ТОЗИ, КОЙТО ЩЕ ПИЕ ИРЛАНДСКО УИСКИ, КОГАТО СИ ВЪРНА ТРОФЕЯ! И АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СЪМ ПЛАТИЛ НА СЪДИЯТА И ФЮРИ - НЕ СЪМ! ТИ, ZAYN, КАЧИ СТОЛОВЕТЕ, А СЪДИЯТА НЕ СЕ ОПИТА ДА ГИ МАХНЕ! АЗ ЕДИНСТВЕНО ТЕ ТРЪШНАХ ВЪРХУ ТЯХ, А НЕ СЪМ ГИ ПОЛЗВАЛ! КОЛКОТО ДО ТАЙСЪН - ТОЙ ПРОСТО РЕШИ ДА ПОКАЖЕ НА НЕГОДНИКА, КОЙТО ТИ СЕ ПИШЕ МЕНИДЖЪР, ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В ЗАПРЕЩЕНИЕ! ТАКА И СТАНА! AND, FINALLY - YOU BOTH MEAN NOTHING TO ME! STAY PREPARED TO KICK YOUR ASSHOLES!!!
Exodia and Ultras-48 харесват този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 1. Opening Show: The new TNW European Champion celebrates his victory
1. Opening Show: The new TNW European Champion celebrates his victory