Exodia Superstar
| Заглавие: 8: Main Event: TNW World Champion Cody Rhodes and Tommaso Ciampa staredown 7/8/2022, 23:33 | |
| | |
|
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
| Заглавие: Re: 8: Main Event: TNW World Champion Cody Rhodes and Tommaso Ciampa staredown 14/8/2022, 18:06 | |
| Corey Graves: Дами и господа, настъпи големия момент за тазвечерното издание на Rampage SuperShow! Време е за големия мейн евент в последното седмично шоу преди предстоящия турнир, който се очертава да бъде поредния изключително силен за компанията. Нещото, което живо интересува всички тук в залата и милионите пред екраните е именно битката за Световната титла, която е притежание на Коуди Роудс, който обаче напоследък си има сериозни проблеми с Томасо Чампа и двамата по всичко изглежда ще се изправят лице в лице в битка за златото. Точно те ще завършат шоуто тази вечер изправяйки се в директна словесна битка на ринга, където вече са те, а ние директно насочваме погледите си натам, за да разберем какво ще се случи. Cody Rhodes: Томасо, ще карам направо и не смятам да овъртам и да ти спестявам нищо. Откакто ти получи шанса даден ти от мен, нещо в теб се промени и самочувствието ти се превърна в огромно, но за съжаление ти не го затвърди с изяви на ринга. Трупаш загуба след загуба във важните срещи и въпреки всичко продължаваш да се оправдаваш и да твърдиш, че те са били незаслужени или нещо подобно. Това не е манталитет на шампион и ти го знаеш много добре. Тези ти действия не само няма да те доведат до нещо голямо, а точно обратното. Ти затъваш все повече, както в битката за нещо значимо като постижение, така и в очите на хората, които вярваха че от теб може да стане голям шампион, включително и аз в това число. Арогантността, прекомерното самочувствие и непрестанните ти оправдания след загуби във въжни мачове обрисуват манталитета ти на пораженец, който обаче явно е и мазохист, защото продължава да опорства и да настоява за още и още шансове. Ти много добре знаеш че съм дал дума да не отказвам шанс на никого и се възползваш максимално от това, искайки реванш. Знаеш ли какво, Томасо? Ти не заслужаваш този реванш! Ти не заслужаваш да ти бъде оказана тази чест от моя страна...Но! Никой друг от съблекалнята не се осмели да поиска мач срещу мен, а аз не мога да позволя Световната титла да не се защитава на платен турнир. Това ще бъде пагубно, както за мен като шампион с принципи, така и за престижа на титлата, както и за милионите ни фенове, които ще останат разочаровани. Ти знаеш много добре, че аз никога не разочаровам феновете си и точно за това днес е щастливия ти ден. Аз срещу теб лице в лице за последен път, като победителя взима всичко! Световната титла ще бъде залога, а нещото което те дели от нея ще бъде само и единствено аз! Томасо Чампа, ти избра да поемеш по този път, сам избра съдбата си, но съм сигурен че на турнира ще съжаляваш дълбоко за това! (Коуди сваля микрофона и подава ръка на Томасо, нека видим какво ще последва) | |
|