Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 1. Opening show: Segment with Will Ospreay 14/5/2022, 18:07
TNW Rampage is live in Toronto, Ontario, Canada
Dimarata TNW British Champion
Заглавие: Re: 1. Opening show: Segment with Will Ospreay 16/5/2022, 20:47
Joey Styles: Започваме подобаващо това издание на Rampage Supershow като откривателя на Rampage тази вечер е Will Ospreay! Британската суперзвезда закри миналото издание на RampageSupershow като победител и тази вечер открива новото такова. Оспри определено изглежда в настроение след победата, която постигна и то срещу човек много познат на канадската публика - Christian Cage! Cage несъмнено е ветеран и доказан професионалист в този бизнес, определено си бе начартал план за действие, дори видяхме и няколко пъти намеса от страна на Томко, но дори и с него Кейдж не успя да победи Оспри и да се класира напред в Get The Keys мача, тази чест отиде при Оспри, след като британеца вряза лакътя си директно в слепоочието на Кейдж и разби всяка една надежда на ето тази публика да гледаме кандец срещу канадец на финалите. В този спорт има губещи, има и печеливши и повярвайте ми Оспри знае по-добре от всеки какво е и да си от двете страни на тази монета. Та именно преди две седмици на най-голямото събитие в година за TNW Оспри загуби Европейската титла, след един много добър reign с титлата, но това кара Уилиам да се чувства още гладен, да е още по-нахъсан да се върне в title hunt-a по-силен от всякога! Видяхме го и миналата седмица, първото предизвикателство в лицето на Кейдж и преминато, следващия човек пред Оспри е един мъж, който също познава Кейдж много добре, дори сигурно по-добре от всеки - Edge! "The Rated-R Superstar" също успя да се класира напред побеждавайки "най-едрия атлет на планетата" - The Big Show и така Оспри срещу Edge очакваме да се състой на платения турнир "Power and Greed" ~! Оспри влиза на ринга където взима микрофон...
- Торонто, Торонто...Знаете ли, чувствам се като Шон Майкълс да откривам шоуто в Канада след като пръснах черепа на една от вашите най-добри суперзвезди, на един от ветераните в този спорт, който казва че ще outwork-не всеки в този бранш, но не можа да го направи срещу мен, защото той първото той не е по-умен от мен, той не може да се подготви за опонент като мен и най- вече...Крисчън Кейдж не може да ме победи и в мечтите си! Всеки път когато аз и той сме на този ринг изхода е един и същ - Will Ospreay си тръгва като победител след като лакътя ми е минал през черепа на Кейдж! Така стана и преди почти годона, така стана и на миналия Rampage! Canadian Destroyer my ass, I'm the british crippler, motherfuckers! Edge, чух какво каза миналата седмица че болката ти дава сила, че болката те кара да продължаваш напред и че тя е водеща сила в това, което правиш... Острие, надявам се да не си забравил защо се отдетли преди толкова време защото когато стъпиш на един ринг с мен, аз мога да изкарам болка от всяка една част на тялото ти! Болка, която ти ще усетиш до такава степен че ще преобърне целия ти светоглед! Знам до какви крайности можеш да стигнеш и съм напълно готов за теб, Edge! Въпроса е дали ти си готов за мен..или си готов да приключиш паднал в средата на този ринг като братчето ти Крисчън Ке-...
Adam харесва този пост.
Adam The Great One
Заглавие: Re: 1. Opening show: Segment with Will Ospreay 21/5/2022, 21:36
That's it - enough nonsense! Ospreay започва да се оглеждала наоколо, в потъмнялата, но и в същото време възпламенена зала, тук, в родния град на "The Rated-R Superstar"! Edge чу достатъчно, а и каза миналата седмица! Will е именно човекът, който застава на пътя му, но това препядствие е 'нещо', за което канадецът е повече от готов! Той беше ясен и красноречив в изказването си на предното издание на Rampage, че независимо какво би му коствало, той ще се добере до короната, отново - дори и насреща му да седи атлет от ранга на Will Ospreay! Думите, които излязоха от устата на британеца със сигурност възпламеняват онази тъмна страна у "The Faithful One", чиято до този момент не може да бъде спряна и нито една суперзвезда в съблекалнята на Total Nonstop Wrestling би искал да изпита! Колебанието, но най-вече страхът се в кристалните и огромни като топка очи на Ospreay изплуват на дневен ред, а следа от "The Brood Son" няма! Поредния mind game, който Edge налага, като тотален тормоз, въздействайки умопомрачително на психиката на Will Ospreay... Все пак обаче британецът вижда своя най-голям враг,, на огромния tron, точно пред себе си под кървавите прожектори в Toronto...
OH MY GOD! WHAT THE HELL JUST HAPPENED?! THE BROOD BATH! "The Rated-R Superstar" предупреди всеки един, че ако се осмели да се изпречи на пътя му, ще последва много... болка! "The Brood Son" току-що показа на британеца, че болката наистина би се оказала неговото най-силно оръжие към и до върха! Ospreay е в тотален disbelief, а и нещо повече - в адски шок! Облян в 'черната кръв' от мрака, Will ще трябва да се изправи с най-големия си страх - Edge! "The Mastermind" е този, който да го върне обратно на земята и по всичко личи, че психологическата война е вече факт, а до този момент, канадецът е абсолютен цар в нея - несъмнено! Рингът е почернял, както и тялото на Will, от което се виждат изпълнените му със страх очи! Образът на Edge от огромния tron е вече мираж, а феновете в залата са на краката си! Нещо, което на този етап не можем да кажем, че Ospreay би сторил! Господи, преминалият през ада канадец е напълно готов да стовари огненото царство върху плещите на британеца, като тази вечер станахме свидетели само на част от този крупен и убийствен от Edge план... 'Power and Greed' се очертава да бъде заветният момент, но дали Will е готов за това, дали психиката му е готова за това? Но най-големият въпрос обаче е - дали Will Ospreay е готов да подложи тялото си на адска болка, или "The Brood Son" ще изпепели - once and for all...
~2023 'Fight for Glory' Winner~ ~2019 'Cage of Violence' Winner~ ~Mr. Get the Keys/Suitcase 2022~ ~'YL' Get the Keys Winner~ ~Triple Crown Winner~ ~Grand Slam Winner~
~1x TNW World Heavyweight Champion~ ~1x TNW Intercontinental Champion~ ~2x TNW Tag Team Champion~ ~1x TNW Defiant Champion~ ~1x TNW Global Champion~ ~1x TNW Grand Champion~ ~1x TNW Pure Champion~
Honours/Memorials: Slammy for Feud of 2019 Slammy for Gimmick of 2019 Slammy for Best Talker of 2023 Slammy for You Still Got It in 2018 Involved in the only Live 'Sex Celebration' in TNW History
Dimarata харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 1. Opening show: Segment with Will Ospreay