Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
12. Personal answer from Triple H for the events of last week
3 posters
Автор
Съобщение
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: 12. Personal answer from Triple H for the events of last week 10/4/2022, 00:54
...
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: 12. Personal answer from Triple H for the events of last week 14/4/2022, 23:53
ARE YOU READY!? You think you can tell us what to do? You think you can tell us what to wear? You think that you're better... Well, you better get ready.
Bow to the masters... BREAK IT DOWN~!
Goldy Locks: Ladies and gentlemen, please stand up and welcome the one and only, your "TNW Global King" - TRIPLE H!!!
Jim Ross: Ето, че малко преди края на вечерта ще видим "The One and Only", "The Global King" - Triple H! Миналата седмица стана доста напечено, когато излезе Goldberg. "The Icon" застана лице в лице с Hunter, като стана ясно, че по-рано през супершоуто, той е търсил именно "The Game". Но на какво се дължи това? Дали Goldberg е набелязал the Global Heavyweight Championship? Тази новосъздадена от Cody Rhodes титла се издигна до нивото на World и Elite титлите доста бързо, между другото. Възможно е Bill да иска да се окичи със златото на Hunter. Или пък конкретно Triple H е влезнал в полезрението му с нещо? Много въпроси, но нямаме отговори. Дали the Global Champion, Triple H има отговорите или тепърва ще задава своите въпроси тази вечер? Jerry Lawler: Наистина е доста объркващо, Ross, но може би феновете ще спечелят от създалата се ситуация. Това е потенциален сблъсък за Pain XIII! "The Icon", Goldberg versus "The Global King", Triple H в битка за Global Heavyweight Championship! Това ще бъде пълна лудница. Но нещата трудно ще се развият до мач между двамата на "The Show of the Shows", защото Triple H не иска да се бие на най-големия турнир за годината в спортния свят, което е още по-странно. Разбира се, той има оправдание и то е, че вече е минал през доста тежък мач на Fully Loaded и заслужава да си почине. Нещо, което искаше да направи през Fully Loaded. Между другото, мнозина фенове в социалните мрежи определят Hunter като човека, който носеше целия мач на гърба си. Corey Graves: И имат право! Triple H остави сърцето си на този ринг в онзи отборен мач в адската клетка и макар Shawn да направи туша, то всички видяхме кой създаде тази ситуация. Е, сега обаче е време за Pain, а нещата около the Global Championship не са изяснени. Време е да се изяснят още тази вечер! "The Cerebral Assassin" стигна доста бързо до ринга, където влиза директно под първото въже. Изглежда той няма никакво време за губене, щом дори пренебрегна своята запазена марка taunt. Какво ли има да казва след това, което стана през изминалото супершоу? Е, мисля, че дойде времето да разберем, музиката му затихва, а осветлението бива нормализирано. Нека го изслушаме внимателно.
GodNikolov харесва този пост.
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: 12. Personal answer from Triple H for the events of last week 16/4/2022, 14:30
- Има толкова много хора по целия свят, които казват какво ще направят, но когато дойде момента да постигнат своята цел... Те бързо се провалят! Аз се различавам от тези хора, защото, когато кажа, че ще постигна нещо... АЗ ВИНАГИ ГО ПРАВЯ!!! Сега ще карам направо... BILL GOLDBERG!!! "The Big Man", "The Icon"... "The Man Who Never Win a Major Title in TNW"... GOLDBERG HIMSELF!!! Какво ли кара този човек да застане лице в лице с мен през изминалата седмица? Жаждата за внимание, за големия прожектор? Искаш голям мач за Pain XIII, huh? Искаш да бъдеш с "The Global King" в най-голямата нощ за годината? Искаш да пробваш своя шанс за the Global Heavyweight Championship? Е, ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!!! Аз не съм златна рибка, Bill и не изпълнявам желания! Когато ме прекъсна миналата седмица, изслуша ли какво казах? Аз ясно заявих, че няма да защитавам шампионската си титла на Pain... ВИНОВЕН Е САМО И ЕДИНСТВЕНО HULK HOGAN!!! Не ме разбирай погрешно, с удоволствие бих те победил на "The Show of the Shows"! С удоволствие бих нанесъл първата загуба в непобедената ти серия до момента! Но това няма да се случи. Не и на тридесети април, не и в SoFi Stadium, в Inglewood, California... НЕ И НА PAIN XIII!!! АЗ СЪМ ЧОВЕКА, КОЙТО ВЗЕМА РЕШЕНИЯТА, МОЯТА ДУМА Е ФАКТОР И ТОВА ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА, BILL!!! Върни се най-отзад на дългата опашка и заслужи своя шанс за the Global Heavyweight Championship! Най-красивата шампионска титла в историята на спорта! Ти не успя да минеш на сто процента през Kurt Angle. Не успя да вземеш скалпа на Roman Reigns и сигурно те боли за това равенство. ТИ НЕ СИ ЗАСЛУЖИЛ ДА СЕ БИЕШ ЗА МОЯТА ТИТЛА!!! Не зависимо в каква серия се намираш - НАРЕДИ СЕ НА ОПАШКАТА ОТ ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ БИЯТ С "THE KING OF KINGS", ЗАЩОТО ТЯ Е ДЪЛГА!!! Всеки иска да застане под големия прожектор с мен, особенно, когато идва Pain. ВСЯКА ЕДНА ГОДИНА!!! Не ме е страх от теб, Bill... Нека се върнем малко по-назад във времето. Кой закри най-големия Pain в историята - Pain X? АЗ, TRIPLE H!!! ПОБЕДИХ ЕДИН ОТ НАЙ-УСПЕШНИТЕ КЕЧИСТИ, ЧОВЕК КОЙТО ЛИЧНО АЗ СЪЗДАДОХ - RANDY ORTON!!! И това не е всичко, аз имам опит с хора като теб. СЪС ЗВЕРОВЕ КАТО ТЕБ!!! I AM "THE FREAKIN' BEAST HUNTER"!!! Pain XI - Brian Cage... ПОБЕДЕН! Ами миналата година? Какво се случи миналата година? АЗ ПОБЕДИХ ИСТИНСКИЯ ЗВЯР, ПОБЕДИХ BROCK LESNAR В НАВЕЧЕРИЕТО НА PAIN XII!!! МОГА ДА ГО НАПРАВЯ И ТАЗИ ГОДИНА!!! МОГА ДА ПОБЕДЯ И ТЕБ, BILL, В НАВЕЧЕРИЕТО НА PAIN XIII!!! Но нямам нужда от тази победа. Разбираш ли? Както виждаш съм абсолютно сам. Shawn Michaels не е тук. Chyna също. Аз съм човек, който обича да се справя със задачите си сам. Тук съм, сам съм... И ЗАЯВАВАМ, ЧЕ ТИ НЯМА ДА ПОЛУЧИШ ТОЗИ МАЧ!!!
GodNikolov and Slavchov15 харесват този пост.
Exodia Superstar
Заглавие: Re: 12. Personal answer from Triple H for the events of last week 16/4/2022, 15:48
Погледнете върхът на рампата... Това е Голдбърг - без музика, без индикация, той просто излиза по средата на речта на Triple H. Погледът му ни подсказва, че му е писнало да слуша тези небивалици и е време да вземе нещата в свои ръце. Това, че е облечен поне малко може да успокои Global Heavyweight шампиона, но той трябва да е наясно, че нищо не гарантира безопасността му. Голдбърг стига средата на рампата преди Triple H да осъзнае, че промяната в настроението на публиката не е породено от неговите приказки, а именно от излизането на човекът, който миналата седмица го прекъсна така грубо. Все още причината за тази от нищото се породила вражда е неясна, Triple H се опита да потуши ситуацията, но очевидно Goldberg не е никак доволен от казаното. Кога ли най-накрая ще се разбере защо двамата си имат зъб, и по-важното, ще се изправят ли един срещу друг на Pain X - ще има ли съгласие и от двете страни? Всички индикации сочат, че най-вероятно ще се случи именно това. Остава обаче и въпросът дали Global титлата ще е заложена на картата? Triple H спомена, че тази година няма да се изправи срещу никого на Pain, няма да има защита на титлата си и просто ще се появи като фен. Човекът качващ се по стълбището очевидно не е особено съгласен с това становище...
Ladies and gentlemen, GOLDBERG
- Виж какво, кучи син такъв, наясно съм с всичко. Знам какво си направил, знам защо си го направил, знам къде си искал да стигнеш с това. Но знаеш ли какво? Никой не може да избяга от кармата си. Ти си пътник, Хънтър, идвам за теб и не можеш да направиш абсолютно нищо по този въпрос. *Голдбърг се обръща към публиката* - Сигурно всички се питате защо подяволите Бил Голдбърг се занимава с този дългокос, непредставителен тъпанар, който ходи наляво-надясно и обяснява "Ъъъ Ъъъ, аз е Шампиона ... Ъъъ Ъъъ, аз непобедим!". Е, ще ви кажа защо. Помните ли как започна историята ми с Кърт Енгъл? Помните ли, че ръководството ми 'насрочи' този мач? А помните ли момента в който стоях на този ринг и исках да излезне който и да е - тогава излезна Рейнс? Ще ви издам една тайна - той също е бил пратен от ръководството, а аз - подведен от 'добрите им намерения' се съгласих да направим срещата street fight. As a matter of fact, дори мачът между мен, Сузуки и Моксли беше провокация на екипа. И защо? Защото зад всичко това стои човек, чиито връзки са се впили като пипала в дълбините на ръководството, човек, който е като тумор за този спорт, който гледа само себе си и избива всички комплекси като се възползва от приятелите си. Да, Хънтър, говоря за теб. Всички знаем, че не случайно именно ти бе претендент за тази титла, която носиш на рамото си. Да, дори не беше близо, но в крайна сметка се озова там. И знаете ли какво? *Голдбърг отново се обръща към публиката* - Този кучи син е осъзнал кой е Бил Голдбърг, осъзнал е каква заплаха съм за неговата прогресия в тази компания и е осъзнал, че най-добрият начин да се справиш със Звяра е като някой друг го убие вместо теб. За това трябваше Сузуки и Моксли да ме смажат - не успяха, за това трябваше Енгъл да ме упои и да ме изкара от строя до след Пейн - не успя, за това трябваше Рейнс да ме спука от бой, дори да ми счупи някой крайник, но не успя, защото моят spear дойде по-рано от очакваното. Всичко, абсолютно всичко, което разказвам е оркестрирано от този човек - Hunter Hearst Helmsley. *Голдбърг поглежда Tiple H* - Сега няма къде да бягаш, господин перука. От тук нататък най-големият ти кошмар ще те преследва, а на Pain ще трябва да защитиш златото си срещу мен. Сам знаеш, че няма сила, която може да ме спре да ти го отнема. Бил Голдбърг все още не е побеждаван в TNW и това ще остане така дори след най-голямото PPV за годината. Hunter Hearst Helmsley ...
YOU ARE NEXT!
SevBoom and Adam харесват този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 12. Personal answer from Triple H for the events of last week
12. Personal answer from Triple H for the events of last week