Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 7. Backstage Interview with Chris Jericho 10/4/2022, 00:39
...
mr_enchev Superstar
Заглавие: Re: 7. Backstage Interview with Chris Jericho 10/4/2022, 07:58
Reporter: При мен е завърналия се наскоро Chris Jericho. Chris преди две седмици ти се завърна нападайки Shane McMahon и Jay White. В изминалото шоу ти отправи сериозна критика към повечето звезди на TNW но бе прекъс...
Chris Jericho: Will you please shut the hell up, you stupid idiot? Не ми казвай какво се е случило! Знам какво съм направил и всички Джерикохолици в тази зала и по света го знаят! Както знаят, че онзи недорасляк Shane О'Mac ме нападна и след това си плю на петите понеже знае какво го чака когато се срещне лице в лице с the Ayatollah of Rock and Rolla! Той имаше наглостта да ме прекъсне и не довърших това което исках да споделя с всички, за това ще го направя сега! Y2J is here... and Y2J will save TNW of the problems! Сега обаче най-големият ми проблем е това, че daddy's little boy ще е рефер в моя мач тази вечер... и ще трябва да взема важно решение чии задник да сритам първо.... неговият насран или на опонента ми! Извини ме Y2J отива да се подготви!