Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

7. Backstage Interview with Chris Jericho

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

7. Backstage Interview with Chris Jericho Empty
ПисанеЗаглавие: 7. Backstage Interview with Chris Jericho   7. Backstage Interview with Chris Jericho Empty10/4/2022, 00:39

...
Върнете се в началото Go down
mr_enchev
Superstar
Superstar
mr_enchev

7. Backstage Interview with Chris Jericho Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 7. Backstage Interview with Chris Jericho   7. Backstage Interview with Chris Jericho Empty10/4/2022, 07:58

Reporter: При мен е завърналия се наскоро Chris Jericho. Chris преди две седмици ти се завърна нападайки Shane McMahon и Jay White. В изминалото шоу ти отправи сериозна критика към повечето звезди на TNW но бе прекъс...

7. Backstage Interview with Chris Jericho SFiS3jb

Chris Jericho: Will you please shut the hell up, you stupid idiot? Не ми казвай какво се е случило! Знам какво съм направил и всички Джерикохолици в тази зала и по света го знаят! Както знаят, че онзи недорасляк Shane О'Mac ме нападна и след това си плю на петите понеже знае какво го чака когато се срещне лице в лице с the Ayatollah of Rock and Rolla! Той имаше наглостта да ме прекъсне и не довърших това което исках да споделя с всички, за това ще го направя сега! Y2J is here... and Y2J will save TNW of the problems! Сега обаче най-големият ми проблем е това, че daddy's little boy ще е рефер в моя мач тази вечер... и ще трябва да взема важно решение чии задник да сритам първо.... неговият насран или на опонента ми! Извини ме Y2J отива да се подготви!

Yuliyan харесва този пост.

Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/t10999-topic

7. Backstage Interview with Chris Jericho
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 10. Backstage Interview with Chris Jericho
» 3. Backstage Interview with Chris Jericho
» 6. Interview /w Chris Jericho
» 6. Backstage segment with Chris Jericho