Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock  Empty
ПисанеЗаглавие: 6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock    6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock  Empty27/3/2022, 20:33

...
Върнете се в началото Go down
Teodosiy
Superstar
Superstar
Teodosiy

ПисанеЗаглавие: Re: 6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock    6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock  Empty31/3/2022, 23:12

6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock  Giphy 6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock  Giphy

Тук в залата стана много горещо. Не говоря заради бясната публика, а заради момичетата, които са на ринга. Скалата от друга страна е освиркван още повече от преди след своята постъпка преди ден. Той се изправи срещу Остин в един равностоен мач, но реши да измами като удари своя съперник в топките и по този начин да си тръгне с победата. Публиката естествено не беше доволна, същото важи и за Остин, който търсеше Скалата преди малко. The Rock обаче е в коренно различно настроение. Той е усмихнат, щастлив, радва се на това което вижда пред себе си и съм сигурен, че той няма търпение да се качи на ринга, да хване микрофона и да изнерви публиката още повече. Той обаче трябва да внимава, защото враговете му станаха прекалено много и охраната едва ли ще го спаси. Нека обаче замълчим, защото Роки е на ринга, в настроение е и е готов да говори. Нека чуем какво ще ни каже Шампинът на народа!

6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock  Giphy

- Да, да, да! Роки не струва, Роки е измамник! Уааааааааау! Нечувано! Нещо което не съм очаквал. Какво обаче да се очаква от купчина идиоти. Дами и господа, предлагам ви да замълчите, да се насладите на гледката. Вижте тези жени! Вижте колко са красиви! Питате се защо са тук? През последните няколко месеца забелязах, че след всеки турнир ме прекъсват и естествено те ме нападат. Защо? Защото завиждат! Завиждат на кариерата ми, на прическата ми, на очилата ми, на скъпите ми дрехи, на тялото ми и като цяло, тези хора искат да бъдат като мен. Разбираемо, все пак аз съм най-горещото парче тук, но да се върнем на тези дами. Едва ли някой би ме нападнал в тяхно присъствие. Момент само да си наместим малкия крал на скорпионите. Страшно животно е! Ако преди имахме кечист с прякор "Малкия пакет", сега ще имате кечист с прякор "Големия пакет", а защо не и "Скалния пакет". Истината е, че този пакет е за милиони, но нека се върнем към тези дами. Те са секси, те са красиви, те са великолепни. Грехота е да ме нападне човек. Затова искам да ви кажа, че Скалата отново спази своето обещание. Той обеща да срита задника на плешивата пияница и го направи, отново. Балър, Моксли и Остин ме прекъснаха, нападнаха и края беше един и същ. Победа за Шампионът на народа. Можете да ме обиждате, завиждате, но вие можете да направите точно две неща. Nothing and like it. Можете след това шоу да си тръгнете, да се приберете при дебелите си жени, докато Скалата ще се прибере с тези красавици, ще си сипе текила и ще релаксира и няма сила на света, която да развали този празник. IF YOU SMEEEEEEEEELL... what The Rock... is cooking!
Hulk Hogan
Superstar
Superstar
Hulk Hogan

ПисанеЗаглавие: Re: 6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock    6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock  Empty1/4/2022, 00:07

6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock  UJusM2e

- Rock, Rock, млъкни най-после, BROTHER! YEAAAAAAAAAAAH! Наду главите на всички. Миналата нощ не постъпи честно спрямо твоя опонент 'Stone Cold' Steve Austin, но вече победата ти е факт и нищо не мога да направя. Но за твоя радост и за съжаление на публиката, Austin няма да бъде на PAIN. 'NO!' 'NO!' 'NO!' Но, аз винаги имам резервен вариант. Току-що прекъснах телефонен разговор и стигнах до сделка с един човек, който е готов да се завърне още другата седмица! *YEAAAAAAAAAAAH!* Дано си ме разбрал, защото другата седмица ти и този човек ще се биете в мач! БЪДИ ГОТОВ, ROCK!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock    6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock  Empty

6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 6. Half-Hour: In-ring promo with The Rock
» Half Hour Show: In-ring promo with the new TNW Intercontinental Champion - The Rock
» 7. Half-Hour Hour Show: In-ring Promo with Will Ospreay
» 5. Half-Hour Show: Promo with The Rock
» 7. Half-Hour: In-ring promo with returning superstar

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW Rampage SuperShow 465-
Идете на: