VS. 1. Slavchov vs. Laiok е най-интересния и непредвидим Main Event, който Pain е имал в последните години.
@Exodia : FACT! Като цяло на Андрей мачовете почти винаги са непредвидими, защото откакто съм във форума е с различни персони, които съответно се играят по различен начин и предлагат различен развой на мача. Според мен има съвместимост с образите и това, което ще се получи ще е хубав и равностоен продукт. Що се отнася до непредвидимостта от страна на Славчов, тя е там, защото неговата игра в момента е на ниво main event, а в същото време не сме го виждали свободно да се рее в тези среди, което автоматично означава, че могат да ни избият зъбите с някой брутален мач.
@Teodosiy : FACT! По този въпрос няма две мнения по въпроса. За някои хора победата на Славуцата в мелето бе огромна изненада, но не виждам причина да се спира до тук. Лаек, колкото и да е жесток, е дал много за феда ни, но както новия екип каза, сега ще се дават шансове на хора, които не са стъпвали в МЕ. Реално тук нещата са напълно неясни за всички. Андро ще си тръгне ли с титла, Славуцата ли ще спечели? Това е един доста интересен МЕ на Pain, защото и двамата имат причините и шансовете да си тръгнат като Световни шампиони.
2. Дори ако EWF бе продължил да съществува, сливане между двата форума нямаше как да се избегне.
@Exodia : FACT! За никого не е тайна, че е-фед обществото в България е малко и става все по-малко. Като цяло форумите разчитат на стари лица, намирането на нови е почти невъзможно с новите политики за защита от спамове и подобни, което автоматично означава, че шансът е почти нулев, освен ако не се налеят пари в правилната 'нисша', което за жалост до сега не сме постигнали. Имайки два форума имаме разделение на и без това малката общност, което не е ОК. Именно за това съм на мнение, че дори и трети фед да имаше, всички щяха да се слеят в един рано или късно.
@Teodosiy : FACT! Дори сега ние наблюдаваме едно подобно сливане. След като EWF спря да бъде активен, много от хората там, включително и аз, се насочихме в посока TNW. Играчите, които играха сериозно малко по малко намаляха и двата форума, а това няма как да не доведе до евентуално сливане и двата форума.
3. Global титлата в момента получава повече heat от Elite титлата и бързо ще достигне престижа й.
@Exodia : FICTION! За мен в момента всички титли са равностойно издигнати и предлагат еднакво интригуващ продукт при защитата им. Макар и да са за различни дивизии, за мен желанието да чета защита на Global не е по-малко от това да чета защита на Elite.
@Teodosiy : FICTION! Още в самото създаване на Елит титлата беше ясно, че тя е на ниво или поне на ниво близко до WHC. Истината е, че шампионът прави титлата интересна и Сев прави точно това в момента, но все още има какво да се прави по нея ако иска да стигне ниво Elite титла.
4. Играчи, които забавят шоу 2 пъти, не трябва да бъдат book-вани и трябва да се търси план Б за тях.
@Exodia : PASS! Имаше вкарано такова 'правило' през 2019 когато станах за първи път модератор, имаше такова правило внесено 2020 преди да напусна (https://tnwrestling.bulgarianforum.net/t9177-topic) и не съм сигурен, но мисля, че в момента УЖ има и активно същото правило. Истината е, че 'санкции' никога не може да има, защото това да играеш или не е свободен избор. Единственото, което може да се направи като крайно решение е систематични забавяния да бъдат взимани под внимание от екипа и съответният юзър да не се бууква.
@Teodosiy : PASS! Не е приятно, когато дадено шоу се забавя, но не трябва да забравяме, че това се играе от хора, които си имат и личен живот и понякога личните задължения ни принуждават да бъдем нередовни с играта си. Това обаче не е причината да не бъдат бууквани или да бъдат наказвани по някакъв начин. Според мен всички тук опира до комуникацията между екипа и играчът, който ще буукват.