Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
Заглавие: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW! 23/1/2022, 13:51
И ЗДРАВЕЙТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НА TNW,
АЗ СЪМ МАРИАН „АМЕРИКАНСКИЯТ ДРАКОН“ НИКОЛОВ И СЕ ЗАВРЪЩАМ В TNW VOICE SPACE-A С ПОДКАСТ НА 2 ЧАСТИ, В КОЙТО С МОИТЕ ГОСТИ - ОСТАНАЛИТЕ ЧЛЕНОВЕ ОТ ЕКИПА НА TNW ЩЕ ДИСКУТИРАМЕ СЛУЧИЛОТО СЕ НА ROAD TO PAIN 2022.
ЧАСТ 1 - RTP Rumble Match-a Част 2 - Останалите двубои от турнира
Водещ ще бъда аз (@AmericanDragon), а мои гости ще бъдат останалите членове от екипа на форума - @Scroller, @Cekoki Pineapple, @PrinceDamyan и другият нов член на екипа - @Exodia!
Не се ангажирам да кажа кога ще бъде качена първа част, но вероятно ще бъде в началото на следващата седмица!
Slavchov15 харесва този пост.
Teodosiy Superstar
Заглавие: Re: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW! 23/1/2022, 13:53
Браво, никой не те е питал!
GodNikolov and Yuliyan харесват този пост.
GodNikolov TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW! 23/1/2022, 14:11
Yuliyan and Teodosiy харесват този пост.
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
Заглавие: Re: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW! 23/1/2022, 15:48
Браво, Мариане!
Заглавие: Re: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW! 24/1/2022, 15:40
ПЪРВАТА ЧАСТ Е КАЧЕНА! Оставил съм ви Timestamps в спойлер тага отдолу, защото близо 2 часа и половина не са малко за слушане. Надявам се все пак да се намери легенда, която да изслуша целия подкаст, а не само своята част. Приятно слушане!
Timestamps:
Spoiler:
00:00 - 01:40 Начало 01:41 - 07:30 1. Cody Rhodes (Slavchov_15) 07:31 - 11:17 2. Ric Flair (Schizo) 11:18 - 15:55 5. Adam Cole (Independent) 15:56 - 20:30 7. Kane (mr_enchev) 20:31 - 24:05 8. Big Show (monday_night_messiah) 24:06 - 26:10 9. The Hurricane (Cekoki 2.0) 26:11 - 30:55 10. Shingo Takagi (Dragonheart) 30:56 - 34:15 11. The Miz (el Diablo) 34:16 - 38:40 13. Sasha Banks (LegitBo$$) 38:41 - 48:30 14. Christian Cage (- ExplicitVixen.) + Паркирането на Виолета 48:31 - 53:05 15. Mark Henry (BarsakaMadafaka) 53:06 - 57:10 17. Finn Balor (The Pharaoh) 57:11 - 01:01:05 18. Walter (ne sum darka) 01:01:06 - 01:05:50 19. Jay White (Chris Wolf BG) 01:05:51 - 01:09:50 20. Wheeler Yuta (The "1948" One) 01:09:51 - 01:17:20 22. 'Stone Cold' Steve Austin (Scroller) 01:17:21 - 01:22:10 23. Tommaso Ciampa (Yulian) 01:22:11 - 01:29:20 24. MVP (Mr. 305) 01:29:21 - 01:34:45 25. Roman Reigns (Агента от Сливен) 01:34:46 - 01:46:25 26. John Cena (FreeRiver) + Паркирането на Ривъра 01:46:26 - 01:53:00 27. Will Ospreay (PrinceDamyan) 01:53:01 - 01:59:30 28. The Rock (Teodosiy) 01:59:31 - 02:06:31 29. Goldberg (Exodia) 02:06:31 - 02:13:20 30. Bryan Danielson (AmericanDragon) 02:13:21 - 02:24:20 Победителят в мелето Cody Rhodes, Обобщение на мелето и Завършек на подкаста
HeartBreaker, Dimarata, Yuliyan, Scroller and Slavchov15 харесват този пост.
Гост Гост
Заглавие: Re: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW! 24/1/2022, 17:39
Тъй като малко или много засегнахте персоната ми по негативен начин (едва ли не съм напуснала САМО заради моето лично желание да съм в екипа и съм се "издразнила", че вместо това е влязъл потребител, неактивен в последната половин година), ще copy paste-на директно всичко, което съм написала на Пеши. И което той далеч не е предал по най-цялостния начин. Това, което му написах е следното:
"Ще бъда максимално честна, Пеши. Има няколко неща, които във времето ме издразниха. 1) Фактът, че досега единствения човек, който имаше отношение във враждите, в които участвам, е Лайок.. който и да буукваше друг, комуникацията се свежда до „какво да ти буукна“, „до кой пост“, и оттам – нататък абсолютно нищо. И аз мога да си буукна както стана с цялата вражда с Adam, не е проблем, но реално-погледнато знам какво ще стане винаги и я липсва емоцията от „неизвестното“ както се казва. Съответно и музата бавно умира. 2) Конкретно до теб – разбирам,че си от новата генерация и сега се радваш да заемеш главния пост, аз също се радвам за теб и съм ти симпатизирала, но това изтъкване „аз не съм ти Лайок“ и „сега съм главен админ, ще става каквото кажа“, ми идва в повече някак. 3) Върха на черешката бяха „назначенията“ вчера. За Марто, горе-долу мога да разбера, въпреки че той сам си каза, че редовността му е за няколко месеца, докато не е на работа. Ама Мариан откъде го изкопахте!? Абсолютно нищо лично към него като човек, но далеч не може да е пример за останалите потребители – нито от гледна точка на комуникацията си с тях, нито от гледна точка на игра (заебавайки не знам колко мачове вече, и то главни). Беше тотално закопаване на останалите подходящи кандидатури – и не говоря за себе си, защото каквото съм направила – е било на добра воля, а да речем за хора като Фараона, които даже хайп-ваха останалите участници по време на мелето."
Това е. Не знам как от всичко казано тук НЯКОЙ реши да прочете единствено точка 3, в която дори не съм изявявала желание да съм на мястото на който и да е "новоназначените". Точно обратното, дадох пример с друга кандидатура, която сметнах за подходяща. И след като ще си изкарваме информацията така на показ и решението ми да паркирам тихо и кротко, без да всявам смут сред останалите, не бе уважено, то и аз не мога да уважа причините, с които главния админ се оправда, а именно бъдещото планирано издигане на някои хора. Да изкарвам ли хронология?
Иначе, благодаря за позитивните коментари относно играта ми. Радвам се,че сте направили подобен podcast, highlight-ващ представянето на всеки. Имаше много надъхани участници, които дадоха много на мелето тази година. Ще драсна коментар и след като изслушам цялата първа част.
Заглавие: Re: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW! 24/1/2022, 17:48
- ExplicitVixen. написа:
Абсолютно нищо лично към него като човек, но далеч не може да е пример за останалите потребители – нито от гледна точка на комуникацията си с тях...
Тук е момента, в който ще се намеся и повече няма да отговарям, защото тази тема не е мястото, в което трябва да се разнищва този казус. Просто искам само да изчистя името си за едно от твърденията ти. В постоянна комуникация съм с 2/3 от участниците във форума дори когато не играх, като през това време следях случващото се във форума, така че за комуникацията с играчите - недей да имаш тези притеснения. Останалото ще си го изпишем на лс явно. Това е, peace. <3
Cekoki and Slavchov15 харесват този пост.
Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2447 Age : 20
Заглавие: Re: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW! 24/1/2022, 18:13
- ExplicitVixen. написа:
3) Върха на черешката бяха „назначенията“ вчера. За Марто, горе-долу мога да разбера, въпреки че той сам си каза, че редовността му е за няколко месеца, докато не е на работа. Ама Мариан откъде го изкопахте!? Абсолютно нищо лично към него като човек, но далеч не може да е пример за останалите потребители – нито от гледна точка на комуникацията си с тях, нито от гледна точка на игра (заебавайки не знам колко мачове вече, и то главни). Беше тотално закопаване на останалите подходящи кандидатури – и не говоря за себе си, защото каквото съм направила – е било на добра воля, а да речем за хора като Фараона, които даже хайп-ваха останалите участници по време на мелето."
Знам че не съм пряко замесен в този спор и ако съм малко досаден в случая се извинявам, но не са хубави тия скандали като цяло, пък и не съм съгласен с някои твои твърдения.
Пеши малко след като стана главен администратор пусна кандидатурите, като минути след това каза, че се е уговорил и със стар потребител да влезе в екипа, който се оказа Мариан впоследствие и очевидно назначението е било забавено заради мелето. Лошото е, че не го написа в темата, но 1/3-а от форума знаеше за това и аз съм сред тези, които са свидетели на тези негови думи. Тоест, Мариан не е "изкопан", това е нещо, което е планирано от дълго време, но поради недобра комуникация с потребителите на форума и липсата на опит изглежда по-лошо отколкото всъщност е. Пеши е нов в ролята на главен админ и е нормално да се обгради с хора, които са му близки и едновременно с това са доказали, че могат да работят в екип. Мариан така или иначе е временно назначен, така че не си се конкурирала с него, a по-скоро с Марто. Също така съм страшно несъгласен относно аргумента ти за комуникацията на Мариан. Не мисля, че някой смята това за негова слаба страна. За забавянията на мачовете му си права обаче, няма какво да се лъжем, и той ще има да доказва, че може да е сериозен.
Между другото браво на хората участвали в подкаста. Изслушах определени части само, не можах целия, но когато го довърша ще напиша малко по-подробен коментар с отзивите ми, защото си личи, че сте вложили много труд. Дано и на бъдещи PPV-та правите подкастове.
GodNikolov and Slavchov15 харесват този пост.
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
Заглавие: Re: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW! 24/1/2022, 19:18
Много добър подкаст се получи! Изслушах го с голям интерес, имаше доста лафове и забавни моменти. Евала за труда на всички, които участваха в подкаста, евала за това, че обърнаха внимание на всеки един участник по отделно и благодаря за добрите думи, които казахте за мен. С нетърпение очаквам и втората част!
Yuliyan харесва този пост.
Агента от Сливен Superstar
Location : Сливен, Калифорния Join date : 23.03.2018 Posts : 350 Age : 23
Заглавие: Re: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW! 24/1/2022, 19:48
Благодаря за хубавите думи по отношение на играта ми, приятели. Малко не ми харесаха другите изказани неща за мен, но нека не се бутам и аз "в шамарите", включвайки обяснителния режим. Т'ва с Виолета ми е достатъчно. Честно казано, дните след мелето ги харесвам най-много, щото винаги се намира нещо, за което после да се изджафкате. Сеир, баце!
Yuliyan харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW!
Road To Pain (2022): "Last Man Standing" Podcast с екипа на TNW!