Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay Empty
ПисанеЗаглавие: 9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay   9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay Empty1/1/2022, 18:20

...
Върнете се в началото Go down
Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: 9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay   9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay Empty2/1/2022, 13:15

-Ladies and gentleman, please welcome
the NEW TNW European Champion - Will Ospreay!

9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay 2kk5s7c6

Маtt Striker: Дами и господа, добре дошли обратно в нашето първо издание на Rampage за 2022 година, а сега програмата ни продължава с ето този величествен мъж и нов European champion на TNW! Изключително ударно начало за Уил Оспри през новата година, която той ще започне като шампион. Трябва и все пак да припомним и за бруталния мач между Шон Майкълс и Уил Оспри на платения турнир "Showdown", който си беше една истинска класика, между двама както така близки кечисти, но в същото време и толкова далечни един от друг. Оспри се справи с Майкълс, но следващата главата на прицел за The Assassin е тази на Stone Cold Steve Austin! Остин и Оспри имат история помежду си още от миналата година и съм обеден че Стийв Остин ще бъде крайно нахъсан за този така наречен "реванш" срещу Оспри. Уил излиза в началото на рампата под шумни овации на публиката като първо показва The Undisputed British Heavyweight Championship, а след това вдига и TNW European Championship. Оспри слиза по стълбичките и обира ръцете на феновете от първите редове. Публиката в Pittsburgh Pennsylvania посреща изключително топло Оспри, а шампиона в това време прави своето насочване към ринга. Уил се качва по металните стълбички и след това подава двете титли на ring announcer-a като след това Оспри взима микрофон!

9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay 3cxet2sm

-Pittsburgh Pennsylvania - Честита нова година! Знаете ли, обичам да казвам нека новата година бъде по-успешна от предишната, но това ще значи че Уил Оспри ще трябва да бъде окачен с всяка една титла в тази федерация подобно на някой друг тук ако това пожелание се сбъдне, обаче това не променя факта че съм гладен за победи и успехи тук. Както виждате вече започваме годината успешно като шампиони с титла, която представлява както мен, така и целия ми континент! Няма по-правилен шампион за тази титла от мен и съм готов да я защитавам със зъби и нокти пред всяка една публика...и затова дори и не се замислих като предизвиках Stone Cold Steve Austin, защото знам че с Остин ще саборим тавана на арената в която сме! Ще доставим спортен спектакъл както само аз и Остин можем, но дали Остин е готов да преглътне поредна загуба от мен ? Нима Остин иска да започне новата година със загуба ? Сигурен съм че си подобрил стратегията си срещу мен, Стийв. Сигурен съм че си добавил някой нови трикчета в арсенала ти, за които може и да не съм готов, но готов ли си ти за мен Остин ?! Готов ли си да се изправиш срещу един от най-добрите кечисти на 2021 и КРАЛ НА TOTAL NON....-
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: 9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay   9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay Empty2/1/2022, 15:42

9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay 3ayhh58

- Ospreay, тук горе, приятел! YEAAAAAAAAAAH! Преди да премина към теб, искам да честитя новата година на всички фенове в залата. Дано тя е по-добра за вас и за мен. Аз ви обещах, че 2022 ще е годината на 'Stone Cold' Steve Austin. В последното издание на Rampage, което беше и последното за 2021 година, аз сритах жалкия задник на Jake Roberts и го премахнах от пътя си. Той сам пожела да стане така, аз изрично го предупредих да не прави глупости. 'Stone Cold' мрази тези, които се мислят за много големи и вярват, че всичко ще стане просто ей така. Не, няма как да стане, докато аз съм тук. Зададе си въпроса дали съм готов да преглътна поредна загуба от теб. Слушай какво ще ти кажа, синко... Миналата година, може да не ми се получи, но повярвай ми, аз ще те смачкам от бой и ще започна ударно годината с титла на рамото. Моята цел до края на годината е да съм със Световна титла и смятам това да направя. Но не пречи да нося и Европейската титла. 'Stone Cold' иска да се изкачи бавно по стълбата и рязко да стигне до върха. Вярвам, че мога да вдигна градусите още повече с това, което ще ти предложа, шампионе, но не знам дали си готов да приемеш това предизвикателство. Може да се изненадаш, че точно аз ще го предложа, но всяко нещо си има първи път и знай, че щом го предлагам значи знам как ще действам.

9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay Kbcqldr

Какво ще кажеш да направим един Submission мач на Road To Pain? Точно преди мелето един от нас, ще се наложи да се предаде и ще влезе посрамен в Road To Pain мача. Когато ме предизвика за титлата, аз приех веднага, защото знаех, че си смел и винаги съм мислел, че един шампион, трябва да поема такива предизвикателства. Да се бие срещу най-силните и да се докаже. Но когато 'Stone Cold' Steve Austin е с титла, той е шампион с главно Ш. Всеки един мой фен знае, че аз не бягам от предизвикателства и не се стрхувам от никой. Който дойде срещу мен си тръгва с наведена глава и не смее да се покаже след този побой. Вярвам, че с теб можем да направим голям мач, но допусна голяма грешка. Това, можеше да е твоята година, но когато те победя и след това спечеля мелето, целия този шум, който се вдигна около теб, ще затихне и ти ще си просто 'поредния', който се опитва да покори върха за пореден път, но няма как да стане. Ти беше чудо за една година и това е. 'Stone Cold' винаги е разобличавал такива като теб и ще го направи и на Road To Pain, когато ти сритам задника и ти отнема титлата. Jon Moxley също вярваше, че ще успее, но ти си различен. Ти имаш самочувствие с покритие, при него беше по-зле и си тръгна пребит. Само че на Road To Pain ще бъде първото стапало до върха и ще започна ударно, само както аз мога! Е, приемаш ли предизвикателството ми? Will Ospreay: Добре, Austin! Приемам!

Dimarata and Olympic Beast харесват този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay   9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay Empty

9. In-ring promo with TNW European Champion - Will Ospreay
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 12. ME: In-ring promo with The European Champion and Number One Contender for TNW Elite Championship, Will Ospreay
» 3. In-ring promo with the TNW European Champion The Miz
» 3. In-ring promo with the new TNW European Champion - Jay White
» In-ring promo with TNW Intercontinental Champion Will Ospreay
» 5. In-Ring Promo with the TNW European Champion Finn Bàlor

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW Rampage SuperShow 456-
Идете на: