Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Честит Рожден Ден, TNW!

Go down 
+8
Slavchov15
Teodosiy
Dimarata
Chris Wolf BG
The Pharaoh
mr_enchev
Scroller
Geor4
12 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Geor4
Administrator
Administrator

Честит Рожден Ден, TNW! Empty
ПисанеЗаглавие: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty18/12/2021, 12:48

Едва ли има човек от форума, който не знае за прословутата история за създаването на нашия любим е-фед, така че няма за пореден път да я разказвам. С годините ми става все по-трудно да измисля какво да кажа, защото имам чувството, че ще се повторя. Просто искам да благодаря на всеки един от вас, който играе и пази форума жив. Радостен съм от факта, че вече 12 години TNW съществува и сближава хора от всички краища на България. Честит Рожден Ден и още много дълги години живот! Smile

П.П Правете деца, за да продължим труда си и да стигнем поне до 50 години TNW! Smile Весели празници!

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:

Yuliyan, mr_enchev, The Pharaoh and Slavchov15 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty18/12/2021, 13:17

Честит рожден ден на форума! Дано активността се запази и занапред, така че да търкулнат поне още 12 годинки. Весели празници на всички!

П.П. : Колко точно деца искаш!? Smile
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty18/12/2021, 13:22

Честит Рожден Ден, TNW!
mr_enchev
Superstar
Superstar
mr_enchev

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty18/12/2021, 13:28

Честит празник TNW! Нека още дълги години да съществува тази игра. Радвам се, че съм част от нея.

И първите попълнения от децата ни е тук. Сега са на 2,5г. След още 8 г, живот и здраве ще са тук ( стига да имат желание 😀)

Geor4, HeartBreaker and Yuliyan харесват този пост.

https://tnwrestling.bulgarianforum.net/t10999-topic
The Pharaoh
Superstar
Superstar
The Pharaoh

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty18/12/2021, 13:54

Честит рожден ден, TNW! Нека продължи да съществува още дълги години!
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty18/12/2021, 14:02

Честит рожден ден на форума! Радвам се, че допринесох за това TNW да празнува 12 години! В момента съм паркирал като активен играч, понеже съм настинал в момента и като цяло нямам много желание за игра, но се надявам скоро да събера сили и да се завърна, и да покажа на какво е способен либератора! Кога ще е това не знам, но нали знаете, може да се върна, когато най-малко очаквате! Който ме познава знае! Иначе съм благодарен на TNW, че ми даде враждите, които направих тая година, това ми беше най-добрия рън от 2016-2017. Надявам се и през предстоящата 2022 да направя някой добър рън, ако е рекъл екипа! Иначе идеята на Баев с децата не е лоша, би било интересно да видим бъдещият син или дъщеря на Васко Метала в TNW! Хаха, шегувам се, разбира се, не знам дали, ако имам деца ще ги запаля точно по това, но знае ли човек, какво може да ми штукне...
Chris Wolf BG
Superstar
Superstar
Chris Wolf BG

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty18/12/2021, 14:30

Честит рожден ден на моят ,, втори дом" - TNW!! Пожелавам още толкова години на форума и все още такива активни играчи. Може и да не играя, но това не ме спира да си спомня за всички моменти, които имах с Джеф Харди като спечелването на Пюр и ИК титлата. Още е под въпрос кога ще се върна, но когато и да стане ще се върна с гръм и трясък.

HeartBreaker харесва този пост.

Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty18/12/2021, 15:24

Честит Рожден Ден, TNW! Само напред и нагоре!
Teodosiy
Superstar
Superstar
Teodosiy

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty18/12/2021, 15:42

Честит Рожден Ден, TNW!
Slavchov15
Superstar
Superstar
Slavchov15

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty18/12/2021, 16:18

Честит Рожден Ден на ТНВ! До тук 12, пожелавам поне още толко! Бъдете здрави и нека ТНВ бъде с вас!

Blue Justice харесва този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден, TNW!   Честит Рожден Ден, TNW! Empty

Честит Рожден Ден, TNW!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Честит Рожден Ден на Big E~!
» Честит Рожден Ден, TNW!
» ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
» Честит Рожден Ден на Booker T~!

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW НА 12 ГОДИНИ!-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: