Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Едва ли има човек от форума, който не знае за прословутата история за създаването на нашия любим е-фед, така че няма за пореден път да я разказвам. С годините ми става все по-трудно да измисля какво да кажа, защото имам чувството, че ще се повторя. Просто искам да благодаря на всеки един от вас, който играе и пази форума жив. Радостен съм от факта, че вече 12 години TNW съществува и сближава хора от всички краища на България. Честит Рожден Ден и още много дълги години живот!
П.П Правете деца, за да продължим труда си и да стигнем поне до 50 години TNW! Весели празници!
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
Yuliyan, mr_enchev, The Pharaoh and Slavchov15 харесват този пост.
Честит рожден ден на форума! Радвам се, че допринесох за това TNW да празнува 12 години! В момента съм паркирал като активен играч, понеже съм настинал в момента и като цяло нямам много желание за игра, но се надявам скоро да събера сили и да се завърна, и да покажа на какво е способен либератора! Кога ще е това не знам, но нали знаете, може да се върна, когато най-малко очаквате! Който ме познава знае! Иначе съм благодарен на TNW, че ми даде враждите, които направих тая година, това ми беше най-добрия рън от 2016-2017. Надявам се и през предстоящата 2022 да направя някой добър рън, ако е рекъл екипа! Иначе идеята на Баев с децата не е лоша, би било интересно да видим бъдещият син или дъщеря на Васко Метала в TNW! Хаха, шегувам се, разбира се, не знам дали, ако имам деца ще ги запаля точно по това, но знае ли човек, какво може да ми штукне...
Chris Wolf BG Superstar
Location : Шумен,България Join date : 21.02.2019 Posts : 606 Age : 21
Честит рожден ден на моят ,, втори дом" - TNW!! Пожелавам още толкова години на форума и все още такива активни играчи. Може и да не играя, но това не ме спира да си спомня за всички моменти, които имах с Джеф Харди като спечелването на Пюр и ИК титлата. Още е под въпрос кога ще се върна, но когато и да стане ще се върна с гръм и трясък.
HeartBreaker харесва този пост.
Dimarata TNW British Champion