Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 8. Sting vs. Gallows & Anderson 2/5/2021, 21:03
1. Sting 2. Gallows & Anderson
ne sum darka Superstar
Заглавие: Re: 8. Sting vs. Gallows & Anderson 2/5/2021, 22:17
Дами и господа, The Good Brothers, познати като Gallows и Anderson вече са на ринга във очакване своя опонент. Stinger не се е появявал през изминалата седмица, като след прецакването на Роки той имаше нужда от време,за да се възтанови. Коляното от Браян засегна доста лошо челюстта на Stinger и ,,Гарванът,, трябваше да се лекува през изминалата седмица,докато Скалата риташе задници във Мейн евента. Това със сигурност е подразнило Гарванът доста сериозно , като сигурно Стинг ще търси отмъщение и обяснение
И ето че музиката на Гарванът гърми във залата. Стинг се предвижва доста бързо към ринга и то със бухалката във ръка. Изглежда че някой ще го изяде още преди хората на ринга да са влезли. Галоулс се засилва към Stinger и БАМ! Бухалкта във тилът и Галоулс е на земята. Съдията още дори не е дал начало на срещата. Sting влиза на ринга и хваща Андерсън и...
...Scorpion Deathdrop
*RING THE DAMN BELL* изкрещява Стинг на съдията. Съдията бие гонга. Cover. 1.......2.....3! Sting is the Winner in this match! But why he did it in this way ? Sting набързо взмеа микрофон във ръката си. Явно ще получим обяснение, какво по дяволите се случва тук
- TAKA.IT S SHOWTIME, LADIES AND GENTLEMAAAAAAAAN *YEAAAAAAAH* От както дойдох във Adrenalin, нещата вървят наопаки. Заобграден съм от хора, които цял живот са мислили повече за задника си, от колкото за хората които са на този стадион. Започвам да се отчайвам и от факта,че явно само аз тук ще се боря за това, нашия отбор да направи нещо. Заобграден съм от алчни хора. Хора, които се интересуват от техния личен интерес И ВИЗИРАМ ТЕБ ROCKY ! Stinger много добре знае какво направи и защо го направи- YOU WIN BY A PURE LUCK AT PAINAND YOU KNOW IT! И това което продължаваш да правиш е нещо, което феновете не трябва да виждат. ТИ беше причината да загубим онзи мач и аз да получа контузия. Докато онова плямпало Браян- Това което наричаш отборна игра със този човек НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ! НЯМА КАК ДА СЕ СДРУЖА СЪС ЧОВЕК, КОЙТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е МИСЛИЛ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ЗАДНИТЕ СИ ЧАСТИ. А Даниел - не ме учи какво е отборна игра, не искам точно ти, чиито отказвания от този спорт са повече от отличията и победите ,които някога си имал на този кеч ринг. Но пред нас стои едно по-голямо зло и от нашите егота- нарича се Team Rampage ръководен от организация, която не харесвам - The New Milenium. Слушам интервютата им , гледах и Rampage- тези хора са нашите опоненти. Навявам ми на nWo навремето. Но във войната винаги побеждават добрите, запомнете го добре, а докато вие нахълтвате във нашето шоу - и имахте късмет,че ме нямаше през изминалата седмица иначе вие и вашите ,,млади таланти,, щяхте да отнесете такъв пердах,че повече нямаше да искате да стъпите на ринга на Adrenalin *YEAAAAAAAH* Този турнир трябва да сложим знака ВИЕ на нашия гръб, вместо знака АЗ! И People s Champion, слушай много внимателно. Мисля,че помниш как трепереше на ринга срещу мен. Е ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА ТРЕПЕРИШ ПАК, BECAUSE I AM COMMING FOR YOU AGAIN ! But before that- Team Rampage, The New Milenium- I AM COMMING FOR YOU ! *Sting хвърля микрофона си и тръгва към рампата*