Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 3. Segment with Chad Gable 2/5/2021, 20:56
-
SomBezMustaci New User
Location : Minneapolis, Minnesota Join date : 25.12.2018 Posts : 87 Age : 23
Заглавие: Re: 3. Segment with Chad Gable 7/5/2021, 22:27
Lillian Garcia: Дами и господа, моля посрещнете Чад Гейбъл!
Barrett: Изглежда бившият олимпиец има да каже няколко думи след случките миналата седмица... Cole: Да, колега. Драги зрители, нека ви припомним, миналата седмица този мъж- Чад Гейбъл имаше мач срещу интерконтиненталния шампион Джони Адреналин, но фокусът на този мач идва чак след края му когато младият лъв бе нападнат от не кой да е, а именно от познато лице в формата на Боби Рууд! Нека чуем мислите на Чад.
Chad Gable:
Миналата седмица имах невероятната възможност да се изправя 1 в 1 срещу интерконтиненталният шампион на TNW- Джони Адреналин. Аз съм на мнението, че ние двамата бяхме в средата на уникален мач преди намесата на Миз и Майкълс. Но... разбирам ги... Миз би направил всичко за партньора и приятеля си, а Шон е фокусиран върху мача за титлата, който им предстои. Причината, поради която исках да изляза днес обаче, е каквото стана след мача. Бях атакуван в гръб от Боби Рууд. Да... бившият ми партньор. Нека го направя ясно, че никога не съм очаквал като дойдох в TNW, отношенията ми с някои хора, които познавам от много време да са същите. Разбирам, че Рууд е решил да тръгне по неговия си път- сам. Но от срещата ни преди две седмици очаквах поне в него да е останало малко респект към мен както беше в доброто старо време. Сгреших. Боби може да е много краен когато се стигне до кариерата му. Той е от типа хора, които са готови на всичко... ВСИЧКО, за да получат това, което искат. В неговият случай, според мен, това е респект, но дали е от мен, от вас- феновете, от другите зад кулисите или от интерконтиненталния шампион, никой не знае... Когато се опитах да дойда в TNW и бях одобрен и подписах договор, изясних, че не очаквам големи шансове срещу големите риби тук. Твърдо казах, че искам да изработя пътя си от дъното до върха, защото аз ЗНАМ, че съм способен на това. И въпреки думите ми, сега ще ми се наложи да искам възможност от TNW. Искам мач срещу Боби Рууд на Civil War. Не ме интересува какъв тип мач, дали ще е в началото, преди шоуто или в мейн евента. Нямам лоши чувства спрямо Рууд, имам само спортна злоба, все пак не можеш да мразиш змия затова, че е змия и не можеш да обвиняваш сом, че не може да катери планини. Вярвам, че той не би отказал тази възможност срещу мен, и че феновете биха се насладили на нашата битка. Така, че TNW Management, моля ви, очаквам отговор до края на вечерта, а за Боби Рууд...- Не ме подценявай, защото единственото нещо, което ще постигнеш е това да се изложиш!
Rainmaker and Slavchov15 харесват този пост.
Glorious_One Superstar
Заглавие: Re: 3. Segment with Chad Gable 9/5/2021, 23:24
Много силни думи от младият лъв както се нарича Гейбъл. Изглежда той е набрал доста на Боби Рууд за атаката му преди една седмица и иска разплата. Все пак трябва да видим какъв ще бъде отговора на Боби Рууд. Рууд е човек който не отказва и шанса да приеме този мач е доста голям. Боби е ветеран и ще трябва да научи Чад на някои тънкости в занаята на този бизнес. Камерите обаче ненадейно ни отвеждат в къщата на Чад. Там е неговата приятелка която получава писмо от непознат източник. Chad се намира в средата на ринга и изглежда доста притеснен какво може да бъде съдържанието на документа. Неговата приятелка сега изважда листчето от плика и прочита следните неща:
“ Твоя мъж явно има лъвско сърце и смелост, но това може да му изиграе лоша шега, защото не винаги доброто побеждава… Chad, направи една грешка преди време и тя бе, че захапа ръката която го хранеше. Той реши да тръгне по един път и сега иска да се доказва. Аз ще му дам този шанс, но трябва да разбере, че в този живот не всичко което хвърчи се яде… не всичко което е течност се пие! На Civil War.. Chad ще се пребори със себе си! Ще разберем каква воля притежава, защото на думи всеки е велик, но когато опре ножа до гърлото тогава се вижда човек колко струва. Gable е доста млад и зелен и аз ще го науча на някои неща от живота, а ако той не поиска ще страда доста. Това не е заплаха, а предупреждение! Аз и той на турнира Civil War...неслучайно в този турнир присъства името ВОЙНА, защото нашият мач няма да бъде просто един сблъсък... ще е същинска война в която само един войн ще спечели. Готви се за всякакъв резултат... Chad се забърка с грешният човек и ако не си вземе поука ще бъде доста пагубно и жалко за него“
След като прочита писмото, приятелката на Гейбъл видимо е притеснена и веднага хвърля писмото. Мисля, че вече е ясно на всички за още един мач на предстоящият турнир Civil War, а именно битка между двама бивши съотборници в лицата на Боби Рууд и Чад Гейбъл. Chad също е доста разтревожен и започва да се заканва на Боби Рууд, обаче няма и следа от Рууд който явно тази вечер не е в залата. След няколко дни двамата ще премелят сили.