Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
6. Half-Hour Show: "The Fiend" talks about "PAIN" and his future match at "Civil War"
2 posters
Автор
Съобщение
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: 6. Half-Hour Show: "The Fiend" talks about "PAIN" and his future match at "Civil War" 18/4/2021, 17:57
...
Pete Apple Superstar
Заглавие: Re: 6. Half-Hour Show: "The Fiend" talks about "PAIN" and his future match at "Civil War" 24/4/2021, 19:12
♫ WE'RE REALLY GLAD THAT YOU'RE OUR F(R)IEND AND THIS IS A FRIENDSHIP THAT WILL NEVER EVER END... ♫
Bray Wyatt:О! Bonjour! Повечето от вас вече знаят колко много обичам да рисувам. Помага ми да изразя чувства, които съм потиснал дълбоко вътре в себе си. Един вид психотерапия, ха-ха-ха.
Ramblin' Rabbit:К'во чертайш там, бе?!
Bray Wyatt:A! It's Ramblin' Rabbit! Ако се чудите как е жив... е, Великден наближава!
Ramblin' Rabbit:Мани, т'ва е минала работа, дай да вида рисунката!
Bray Wyatt:Само секунда, финални щрихи... voilà!
Bray Wyatt:Е, какво ще кажеш?!
Ramblin' Rabbit:Страшно...
Abby The Witch:ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО... ОБАЧЕ НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ?!
Bray Wyatt:Yowie wowie! Abby The Witch се събуди! Ramblin' Rabbit, най-добре се скрий!
Ramblin' Rabbit:О-о, напускам веднага! Вчера прекали с чашките, предста'ям си к'во ли ще е ся...
Abby The Witch:Какво ти става?! Предстои най-важното събитие в цялото ни съществуване, а ти не спираш с лиготиите! Подхождаш с лека ръка, също както правеше преди! Помниш ли?
Bray Wyatt:Спокойно, спокойно... просто реших леко да се позабавлявам! Пък и съм си научил урока, уверявам те в това!
Bray Wyatt:Отдавна се разкаях и потърсих прошка за миналите си провинения. А всички вие ми простихте... нали?
Abby The Witch:Добре, добре! Надявам се да знаеш какво правиш. Само не ме разочаровай... а сега ме остави да спя!
Bray Wyatt:Ш-ш-ш-ш-т! Не казвайте на никой, обаче понякога Abby може да бъде същински социопат...
Ramblin' Rabbit:М-моля?! Соц-к'во? Само да не си решил да връщаш комунизма, 'щото и без т'ва я съсипаха тая компания... ама пък всички имаха моркови тогава, д**ба...
Bray Wyatt:Ха-ха, нищо общо, няма нужда да се притесняваш! Хм, струва ми се, че ще трябва да вкарам рубрика "Дума на деня" специално заради теб...
Bray Wyatt:Слушай сега - социопат. С-О-Ц-И-О-П-А-Т. Значи мъдър човек, визионер!
Ramblin' Rabbit:А, 'начи нешо като Seth Rollins!
Bray Wyatt:Точно така! Браво, бързо се учиш! И говорейки за Seth Rollins...
Bray Wyatt:Нямате представа от колко много време чаках този момент! Seth, наистина съм поласкан! Винаги съм знаел, че рано или късно с Него ще се срещнете... но дори в най-смелите си мечти не съм си представял, че ще Го допуснеш до себе си толкова лесно! И ще те помоля да Му простиш за онова, което стана на Rampage - той също греши! Все пак ти си онзи, който може да прости всичко, нали? Всемогъщия! Спасителя! Не си като останалите, наследниците на първородния грях... само не забравяй едно нещо...
Bray Wyatt:Kое прегрешение дава началото на всички останали... всички казват, че ти си най-добрия, че си лидера, че владееш границите на TNW... самият ти твърдиш, че обичаш своето царство... но помни, то не е тук долу... напротив... ТОЙ броди по тези земи... LOVE IS GOING TO GET YOU KILLED... BUT PRIDE IS GOING TO BE THE DEATH OF YOU AND ME BOTH...
Bray Wyatt:За съжаление обаче това е всичко за тази вечер! Чао-о-о! Ще се видим отново съвсем скоро!
♫ WE'RE REALLY GLAD THAT YOU'RE OUR F(R)IEND AND THIS IS A FRIENDSHIP THAT WILL NEVER EVER END... ♫
GOAT, Don't cross Rhodes!, SevBoom, JohnnyZ, Cekoki, Rainmaker and Tommy End харесват този пост.
6. Half-Hour Show: "The Fiend" talks about "PAIN" and his future match at "Civil War"